60

Васко

преди 10 години

Пораснете г-н Стойнев, пораснете, нека ви мине жълтото около устата пък тогава барабар Петко с мъжете!

59

Социаглист

преди 10 години

Тия си мислят че гворят на Асан от Факултета!

58

protestirasht

преди 10 години

i regim na toka sme pregivqli , taka che ne ni e strah i ot tova ! strah veche nqma ima samo kategorichno gelanie u naroda za izlizane ot 23 godishna kriza !!!!!!!!!!!

57

Виц?

преди 10 години

Катя:- Присани с твойти Лажи! Ти мене с рижим на тока ли ши *** плашиш УЕ, ЕЙЙЙ!Стойнев:-Ко?Не!

56

Васко

преди 10 години

Г-н Стойнев, когато ние живеехме в дискотека през 80-та година, когато половин България беше с режим на водата, когато в началото на 90-те години вашата партия докара народа до купони за храна, до опашки за хляб, на които се редяхме заедно с 10 годишните си деца сутрин още в 6 часа, вие къде бяхте??? В Сорбоната! Вие ли ще ни плашите с режим на тока?Вашата партия освен заплахи, интриги, всяване на страх у хората и докарване до крах на държавата след всяко ваше управление, друго нещо може ли?

55

ONLY THE KING

преди 10 години

Махайте се гадни,мръсни,червени,*** комунистически ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

54

Луд

преди 10 години

Спрат ли ми тока аз първи ще почна безредиците !!!

53

Стан

преди 10 години

Недей да ни плашиш бе мочко. Това сме го виждали с режима на тока. Вие се махнете от Парламента, пък ние ще се справим някак си ДОВИЖДАНЕ! АМА ТОЗИ ПЪТ ЗА ВИНАГИ!!!

52

brymbrym

преди 10 години

Падне ли Орешарски, парламента се разпуска, пада имунитета на Болен Лидеров и повече не ни се налага да слушаме този евтин клоун.

51

Анонимен

преди 10 години

Брей как заплашат. Този *** осъзнава ли, че след една седмица може и да е изхвърлен с камъни от парламента. С икономика и ток плашат. Нагли до безобразие.

50

CS

преди 10 години

Gnusnite komuneta 23g lujat .2 miliarda otkradnaha ot edin giol v belene i sega se mu4at da zamajat polojenieto.

49

Jivko

преди 10 години

*** комунистическа ***, няма полза да плашите никого с лъжите си!Режим на тока може да има само при управление на комунисти, независимо, че произвеждаме ток за още две Българии!Махайте се от властта, защото ще ви свалим с камъни и сопи!Ще натрошим всяка циментова червена чутура, заради кражбите, разсипията и безогледното разграбване на държавата ни!Вие сте по-лоши от турското робство някога!На нас други врагове не ни трябват, защото си имаме вас - гнусните комунистически изчадия!

48

Варна

преди 10 години

В училището за комунисти има три изпита които ако не ги вземеш не ставаш за комунист и те гонят: Заплашване, Шантаж и Компромат.

47

ВалИв

преди 10 години

Удавникът и за сламка се хваща.

46

qwer

преди 10 години

Това ли е вече последният шут на червено-рязаната шайка срещу народът, да започва със заплахите. Тези *** в червени одежди и *** явно толова са ***,че не могат елементарно за осъзнаят колко вече са противни и намразени от народът. Изявлението на този министър-*** показва съвсен точно колко са некадърни тези ***.

45

Уайат Ърп

преди 10 години

Само да разрешите притежанието на лично оръжие пък ще видите как ще останат само к компетентни хора с чисто минало и грешки т.е. вас няма да има

44

Баба ти

преди 10 години

Ей, клефук червен! Връщай се откъдето си излезнал и повече не се показвай. Ти ли ще ни плашиш ве?! Ще те спукаме, като гнойна пъпка. Дори полицията е с нас и подкрепя протеста, внимавайте да не им скимне да ни пуснат при вашите мижави особи, че тогава ще видите що е то шопски бой!

43

Омерзен

преди 10 години

Хайде стига сте ни плашили ,само и само да останете на ВЛАСТ !!!!!!!!!!

42

един от всички

преди 10 години

Режим на тока??? Сега какво, заплашваме ли се?

41

Анонимен

преди 10 години

" Заради дългове икономиката ни силно се задушавала . " .. Ей , *** , за каква икономика говориш !? Такова животно в България няма !!! Икономика хахаха .. то държава няма , той за икономика ми говори смешника .. айде чупката на всички 240 прасета !!!