100

Анонимен

преди 10 години

Много ефтини номера, мирише ми на ликвидация.

99

бос

преди 10 години

По-добре режим на тока,отколкото унизителното положение ,в което ни поставят БСП и ДПС.

98

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** да върви да плаши баба си.

97

foreigner

преди 10 години

Хайде първо да падне правителството и после да говорим.

96

Анонимен

преди 10 години

много бързо ги научиха как да манипулират обществото..

95

Анонимен

преди 10 години

Интересно защо ли всички държавни фирми са задлъжнели? А още по-интересно е как и от кого са били управлявани, както и кой е назначавал директорите на тия фирми и бордовете, дето уж трябваше да управляват на "полза роду"?За сметка на това, в през няколко години се пръква поредната "мега" държавна структура с поредната вересия, кръстена екзотично я холдинг, я нещо друго. Заплати, бордове, офиси, коли, и възможност за по-добро и безнаказано замитане на краденото.А прокуратурата пак се разсейва

94

Сиганин

преди 10 години

Тамън ще се увеличи популацията. Така стана по времето на тато като имаше режим

93

Stefan

преди 10 години

Ша го спрете ,ама ше ви намалей лапачката,лигльо....

92

бг

преди 10 години

Само заради това изказване трябва да падне този кабинет. Какъв е тоя ,че ще заплашва хората с режим на тока. Егати наглия.... Такъв режим никога няма да има никога. Пълни глупости с това преднзазначени за хора които немислят .........

91

Анонимен

преди 10 години

Незаменими хора няма - не го ли разбра???

90

на съд

преди 10 години

Добрев, Стойнев, Кутев, Бойчев са невероятни ***. А това са все млади хора около 40-те, т.е. бъдещето на БСП. Като се замисля, че тази партия би трябвало да води по-социална политика, а тези вече са се нагушили с бизнес, дошъл посредством конфликт на интереси и/или злоупотреба със служебно положение, ми се повръща.

89

Буревестников

преди 10 години

Това "ПАДНЕ ЛИ КАБИНЕТА- РЕЖИМ НА ТОКА!" да се чете така : "ПАДНЕ ЛИ КАБИНЕТА- НЯМА ДА МОЖЕМ ДА КРАДЕМ И ДА ПРАВИМ ДАЛАВЕРИ КАКТО СЕГА... ДРУГИ ТУТМАНИЦИ ЩЕ ДОЙДАТ НА НАШЕ МЯСТО ДА НИ ЗАМЕСТЯТ ДОСТОЙНО!!!...."

88

antikomunist

преди 10 години

Безсилието, омразата и липса на идеи пораждат заплахи.Променете начина си на мислене недраги бивши комунисти. Метода проба-грешка, докато мине нашето вече не върви. Скъпи форумци, това правителство се роди ялово и от него нищо хубаво. Объркани и уплашени до безумие, правят грешка след грешка.България не е опитно поле.

87

Анонимен

преди 10 години

*** здраво ги тресе страх и го удариха на лъжи и манипулации!

86

протестиращ

преди 10 години

Падне ли кабинетът - РЕЖИМ НА КРАЖБИТЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ!!!На тоя нагляр искам да му кажа, че никога до сега не съм очаквал с такава охота режим на тока(до което всъщност ни докараха точно тези ЧЕРВЕНИ ***)!!!

85

Ostavka

преди 10 години

За тока ли те е грижа или за топлото ти местенце? И без ток сме стояли и пак сме оцеляли,и гладни сме били ,пак сме тук.Но вие няма да танцувате и едно лято.Вървете си,никой не ви иска!

84

Рали

преди 10 години

Не ни плашете.Социалните и икономически мерки на правителството били нужни на България да ОЦЕЛЕЕ за няколко месеца ,а аз мислех поне няколко години .А колкото за компетентни хора с чисто минало -има много и са всяка вечер на площада , има и много ,които с радост ще се върнат от чужбина,но само когато вас ви няма.

83

nadejda777

преди 10 години

При задушаваща се икономика,от къде тогава Орешарски ще осигури пари за всичко онова,кето вчера обеща????От някоя друга офшорка на онези олигарси които обслужват в момента може би???Или със заем,който ще ни зароби за години напред???Или обещанията са поредният му кьор фишек!!!!

82

sante_dog

преди 10 години

Махайте се докато е време *** - правите нов изборен кодекс и да ви няма. Идете си с добро! Стига с тези глупости ако не сме ние, България ще загине, по-добре да се започнем на чисто с нови лица, отколкото старите мутри да "поправят" системата. 23 години все поправяте....

81

novata

преди 10 години

imam svesti, buzjo, spoko