20

Танатос

преди 10 години

Кой плашите бе ***. И водата спрете ама се махайте

19

Гандалф

преди 10 години

Хахах , тоя сериозно ли говори. Кой плаши .Лицемерен *** ....И на тъмно ще седим ако трябва до зимата , но по добре да си бият шута и да не се връщат повече .Нагли та нагли.И Герб не са перфектни , но това правителство демонстрира колко е двулично .

18

lol

преди 10 години

koi plashish be pluh ... Gledaite naroda da ne pochne da vi izbiva edin po edin ... Predateli dolni vsichkite ... Gledaite bulgaria da ne vi se stori tqsna ... Da ne pochneme nie da vi kolqme kato gergiovdenski agneta na pavetata smeshnici .... Mai se vzehte za bezsmurtni !!! Vie dishate blagodarenie na nas gledaite nie da ne vi spreme vuzduha ..

17

Gesh

преди 10 години

Управляващите сега казват, че "ще дават увеличения" я на майчински, я на заплати я друго. Освен това, ще поевтинее тока. А в същото време трябва да се правят ин вестиции, защото енергопроизводството не поддържано. Да ама не казват откъде пари за тези модернизации ми социални дейност. Умните хора първо си правят сметката на приходите и после си планират разходите според приходите. Освен това управляващите очакват още намаляване на приходите с 1 милиард лева. Очевидни ни мислят за *** и луди.

16

Салахадин

преди 10 години

Kaкво общо има тока,с това че ревете за опускането на кражбите,не ми е ясно само!!!?

15

Див Селянин

преди 10 години

И как се стигна до това положение? Ми благодарение на същите БСП+ДПС и невероятните им назначения, закони и наредби. Само от разликите в плащанията по договора "Овчаров" за внос на газ България плаща всяка година по 2 млрд. лева повече на руснаците. Тия 2 млрд годишно ако си бяха останали тука сигурно нямаше да сме чак толкова зле.

14

Ash

преди 10 години

Без ток можем, с вас - не!

13

fsb

преди 10 години

мам*ка ви м*ръсна на всики упеавляващи, не режим на тока, а изриване на тая клоака парламента ви очаква и вас и *** и всички корумпирани ***... Писна ни от вас!

12

123

преди 10 години

Викторчо, много си ***, да беше гласувал!!!!

11

Анонимен

преди 10 години

Ей мършиииииииииии, дойде ли режим на тока ще ви колиме бе !!!!!!!

10

Анонимен

преди 10 години

Падне ли кабинета сте на сухари!

9

Oня

преди 10 години

Даже е по добре с режим на тока, няма да гледаме помии по телевизията и ще имаме пари да ядем ... че по добре режим на тока отколкото режим на храната както е в момента

8

х

преди 10 години

Ако падне правителството ще има слънчево затъмнение 100 години и луната ще падне върху юпитер....КРАЙ с живота на земята!!!

7

dani2473

преди 10 години

Za protesti tok ne triabva, haide stiga ultimatumi da postaviate naroda na kolene

6

Анонимен

преди 10 години

Трудно се намират "свои хора" с чисто минало, г-н министър, това е истината... Затова сме на тоя хал цялата държава, защото "своите хора" докато не са на власт са хрисими, работливи и съвестни, а като седнете на началническите столове и ставате като хиени!

5

Уоуо

преди 10 години

Само заплашвате народа ,не се ли уморих те .Гадни *** .

4

win

преди 10 години

КОГО ПЛАШИШ БЕ ***! ХОРАТА НЕ ПАСАТ ТРЕВА!! ЛИГЛЬО - ОТИВАЙ ДО ПОЛАТА НА МАМА........

3

аман

преди 10 години

а не падне ли кабинетът => ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА

2

victor.cvetanov

преди 10 години

Ако ще се махнете ще изтърпя режим на тока, водата, парното и газа.

1

da

преди 10 години

***, комуниска