120

smehurko:))))))))))

преди 10 години

Г-н Стойнев пак си фантазира сам.Време да отидат на психиятър всички от БСП,ДПС +АТАКА. При свръх производство и спиране на мощости говорят за режим.По Нова тв даваха раследване за тотални кражби на ток .на цели села:)))))))) и квартали с знанието на Енерго дружествата.Тоз ток го плащаме ние като техни загуби.Който те отчитат а са длъжни сами да вземат мерки против това частни дружества който вземат пари и се отчитат после на тях.Е по голяма наглост не съм видял до сега

119

Анонимен

преди 10 години

А бе ***.само при ваше управление има режим на тока.няма да се учудя ако и хляба пак изчезне.а дали и еврото няма да стане 4лв.изчезваите .може да льжете електората ви от ***.но не и нас.марш м...ка ви д...ба.скапани ***

118

Монархист

преди 10 години

Много фантазира тоя министър. Нали се сеща, че в съвременна държава от 21-ви век, режим на тока е нещо недопустимо?! Или и тоя си мисли, че и ние като севернокорейците ще се връзваме на приказките, че за режима на тока са виновни империалистите?!

117

Анонимен

преди 10 години

какъв режим на тока? нали ерпетата и нех ще фалират и отговорни другари ще загубят маса пари? а комшиите също ли ще имат режим, та няма да може да се внася? не се зигравайте с народа, да не ви заиграе той! щото сега няма и армия, която да ги спре!

116

nikoi

преди 10 години

По добре режим на тока но за вси4ки,а не без режим НО да неможе да се плащат сметките.

115

Горд воевода

преди 10 години

режим на тока ли :) айде сега да помислим, какво биха били загубите за икономиката от такова решение и в каква бизнес обстановка сме наблюдавали режим на тока? Правилно, деца, социализма. Режим на тока е абсурдно и крайно неефективно и нищо непестящо решение.Просто комунист. И нагъл лъжец.

114

Адам Смит

преди 10 години

Поредната комунистическа ***, която лъже и се опитва заблуди хората, които вместо да си размърдат мозъчните гънки (ако въобще имат такива) слушат подобни на Барековите щурутии.Другарю Стойнев режим на тока с който плашите хората за да се задържите още някой ден на власт, може да има само тогава когато търсенето на една стока (в случея ел. ток) надвищи предлагането на същия.В момента предлагането е четири пъти повече от търсенето на ел.ток.Престанете да лъжете и да смразявате хората !

113

Електричар

преди 10 години

"Когато токът угасне, татко казва: Ония п*тки, пак спряха тока."Така че, г-н министър, очевидно токът не се прави от парламента.

112

Стели Димитрова

преди 10 години

До vesko02Всички ги искат и се борят за тях по свой си начин... Смешници нагли.

111

Стели Димитрова

преди 10 години

Вие майтапите ли се? Какъв режим на тока, я марш! Още малко и ще ни кажете, че ако гнусното комунистическо и гаджалско правителство падне, ще настъпи ледников период, метеорити ще падат, може и Земята да спре да се върти... Много сте нагли вече!

110

foreigner

преди 10 години

Може ли да построите една АЕЦ в Перник,моля.Може и руска.Предварително ви благодаря.

109

vesko02

преди 10 години

На хоризонта се виждат евромилиарди.Кой ги желае най силно?

108

Анонимен

преди 10 години

Стойнев внимавай с цената на тока и хората не искат монополно високи цени и не ги лъжи с енергийни помощи. Този номер на ГЕРБ не минава вече и не можеш ги излъга повече. Ако цената на тока е ниска и поносима, няма да има нужда държавата да плаща "помощи".

107

до 114

преди 10 години

Да прав си до скоро продавахме, но откакто Боко се намеси нито продаваме нито някои в БГ консумира защото няма икономика и съответно консуматори. Протестирайте си и върнете тиквата. Пък после защо в моя квартал започва да се пълни с българи....

106

анонимен

преди 10 години

И това ми бил енергиен министър- пелтек скапан.

105

Анонимен

преди 10 години

Помня как 90та пак ти разказваха че България нямало да я има ако падне чл.1 ама каква стана тя - европейска държава със западен модел на управление. И комунистите пак ни взеха за тотални ***! ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА!!!

104

тоя наглец да ....

преди 10 години

се маха !!! какви простотии говори !! защо подклажда страх у хората !!! нали доскоро продавахме ток !! НАГЪЛ ТИТ

103

-.-

преди 10 години

Че ние сме израстнали с режим на тока бе! на 34 съм смятайте щом го помня! Помня и други неща които ги изразявам БЕЗПЛАТНО на протестите защото се повтарят!

102

точно

преди 10 години

До Анонименто им е по наследство от баби, дядовци и родители - изтъкнати бкп общественици и партийни строители

101

да бе

преди 10 години

До босне се заблуждавайте, това е начин да се откраднат бързо парите: нали леко падна таксата за износ , май не обърнахте внимание. могат да предизвикат режим за да изнесат всички количества възможни и да си сложат парите в джоба. така беше преди - 6 реактора на аец козлодуй работят с пълна мощност, режим на тока и банкови сметки основно в австрия при др. свобода и в лихтенщайн. после не им пукаше, те се бяха осигурили. те нямат фантазия и не разбират . сатнишев и обкръжението са сталинисти