40

Разрешение

преди 10 години

Като ви опандизим, ще ви сложим по едно динамо във всяка килия - като на хамстерите. Поне веднъж ще имате възможността да направите нещо полезно за държавата.

39

Див Селянин

преди 10 години

А не падне ли - и храната с купони!

38

Доктор Оз

преди 10 години

Смешници-Политици

37

Някаф там

преди 10 години

Прав е човека! Без Стойнев, като министър, токът няма да има нужната мотивация да се движи по проводниците. Без Пеевски мафията ще завладее страната, без Владо Кузов содомията ще стане част от културните особености на българския народ, без консултациите на Доган, язовирните стени няма да издържат, без Атака турците ще ни поробят и най- важното - без Бойко ще настъпи апокалипсиса! Мхм..

36

Иво

преди 10 години

Хайде стига бе червени ***. Само плашите хората с разни апокалипсиси. Махайте се и оставете държавата на мира. Без вас ще сме 100 пъти по-добре, докато вие без жалкия ви електорат сте мъртви и ще трябва наистина да работите. Изчезвайте и дим да ви няма. Нови избори, едно служебно правителство ще работо много под0бре от вас а и хората вече разбраха какви ни ги готвите, така че много от вас няма да сте в парламента. Марш!

35

h

преди 10 години

Куршум му е маиката,почваите да пазарувте без да плащате,само че внивамаите хората с парите искат хаус и рзруха за да може да си изградят страната както те си искат

34

Ka6e

преди 10 години

Абе тия почнаха да ни заплашват. Да им покажем колко ни е страх довечера като се удвойм на протеста!!!

33

Ясен88

преди 10 години

Мен ли ше плашиш с режим на тока бе мазник.Заради гадната ти партия съм изтърпявал и режим на тока и режим на водата и купони за храна и бензин и какво ли не.Бих ги изтърпял пак с удоволствие, само да не ви виждам повече.

32

гост

преди 10 години

падне ли кабинетът - слънцето няма да изгрее повече!!!

31

Социаглист

преди 10 години

Дреме ми за режима, лято е , ше го изкараме! За вас е проблема че ше ви пайжинясат соларките!Айде махайте се да не ви гледам че ми се повръща то вас.

30

yurush

преди 10 години

И тоя изперка

29

Skeptika

преди 10 години

Лъжци и лицемери! С тази окаяна икономика имаме излишък на електроенергия, а не недостиг...

28

проф. Балкански

преди 10 години

Да ви припомня, че при последните 3 правителства на БСП - при Т.Живков, Луканов и Виденов имаше жесток режим на тока. БКП - сега ДПС, БСП и Атака - никога не са можели да управляват икономиката на България и всяко тяхно управление завършва с криза, национална катастрофа и режим на тока. Изводът - никога повече на власт БКП, ако искате да живеете като цивилизовани хора!

27

бой по главите

преди 10 години

нещо тежко по главата на този мизерен гъзолизец на Станишев

26

_Анонимен

преди 10 години

Кво ни плашат пък сега? Преживяли сме такива режими на тока, ако това е цената тия *** най-сетне да бъдат съдени и тая държава да се оправи, аз съм ок с това. Не ми пречи.Друг е въпросът, че не са незаменими, както се опитват да ни внушат, така че с или без тях все ще се оправим. Разликата е, че без тях ще се справим по-добре и дори с перспективи за развитие.

25

Анонимен

преди 10 години

15 милиарда са чакали да паднат,ей тия са много лакоми 10 милиарда щеги гушнат всекак.По бръже дасе омитат щени оглозгат до дупка.Давай българино требва да ги пригоним от парламента иначе няма да стане работата,огън требва да има в парламента,иначе нема да дадат оставка *** на Цацаров и Сидеров и Пеевски.Неса знаели чеса криминални Пеевски и Иванов,е па немаше ли кой да попитате преструванковци червени *** си оставате.

24

Анонимен

преди 10 години

УУУУУУУУУУУУ

23

пияният

преди 10 години

Още един Господ.Няма ли го там и Светът свършва.Тези ***,дали са млади,или стари,плещят едно и също,сякаш са единствени и неповторими.Само,че вече нямат деца пред себе си.Държавата си функционираше и то по-добре и при служебно правителство.Нищо не пречи да функционира оше,докато се изчисти цялата натрупана тиня.

22

burgazliq

преди 10 години

аз съм на газ:) да го спират тока това на какво прилича,майка ми с 40г стаж е с 200 лева пенсия и плаща зимата 150 лева токза отопление,няма друга алтернатива с какво да се отоплява понеже над нея няма коминитова не е ли геноцид,в 21 век хора който са работили половин век да стоят на студено като кучета и да нямат пари за ядене и лекарства

21

ббб

преди 10 години

ей ***, с те я сметки дето плащам, ако и режим на тока има, ше ви изколя всичките бее!!!