137

Анонимен

преди 11 години

Тия - МБМД, не са ли същите, от които наскоро се разграничиха всички социолози, защото манипулират данните от изследванията?

136

Анонимен

преди 11 години

Драги хора, Българите обичаме кучетата и конете, които са доказали, че могат да бъдат най-добър приятел на човека. Решаването на "проблема" с кучетата според мен се свежда до това, просто да се затворят екземплярите, склонни към агресия, които се разпознават лесно от хора, които разбират от животни. Също така не трябва да се позволява съдаването на глутници. Иначе не виждам проблем в това да си живеем с кучета по улиците, дори е интересно и приятно. Хората по света живеят с мечки, лисици и др.

135

Анонимен

преди 11 години

Нашенецът иска хуманно отношение към българските поданици, а после към кучетата. Когато има хора, които *** от глад е нелогично да се мисли за кучета.

134

Данъкоплатец

преди 11 години

Държавата,Т.Е. Ние самите плащаме на определени организации да съберат,обезпаризитят скопят и хранят кучетата и котките далеч от градските улици! Те обаче,страхувайки се да не си изгубят работата-ги размножават по много комерсиален начин! Не са Кучетата виновни! Ония КУЧЕТА ДЕТО ИМ ПЛАЩАМЕ-ТЕ СА ИСТИНСКИТЕ ГАДОВЕ! ТЕЗИ ДЕТО СА НА РАБОТА! Това са гадовете! Те са КУЧЕТАТА!

133

Анонимен

преди 11 години

Да се гръмнат всички същества,мразещи животните! Това показва колко сте гнусни и недоразвити!!! Срам ме е,че съществува такава долна пасмина! Как се пръкнахте на тази земя, само за да пречите на останалите!

132

freeoldmen

преди 11 години

Не знам защо плюете "коткара" от 107? Решението е добро, без излишна жестокост. Лошото е, че нарочното нерешаване на този проблем просто е част от начина да се ядем един друг, да се мразим, да мразим и нашите приятели-кучетата, да мразим себе си...само не и тези, които наистина са виновни...

131

Анонимен

преди 11 години

обаче знаете ли кое е най трагичното в цялата история?Че при евентуален кризисен момент, примерно за храна, точно защитниците на кучетата ще са първите които ще се втурнат да ги колят и ядат...

130

Анонимен

преди 11 години

Които не обича кучета е *** гнусен.

129

Анонимен

преди 11 години

Докато има разни измислени организации, дето печелят пари на гърба на данъкоплатеца, това хуманно решение няма как да се случи. Ако парите за животните отиват по предназначение, а не в нечий джоб тогава можем да говорим за кастриране, пускане обратно и т.н. НО докато тези пари за кастрация и обезпаразитяване се прибират в нечий джоб - то тогава, най-евтиното и ефективно решение е изтребването на кучетата до крак. Колкото и радикално да звучи.

128

буба

преди 11 години

"с куче в един чУвал не се влиза"извинявам се за грешката

127

буба до ристу

преди 11 години

много си прав :)не случайно баща ми често казваше че неговия дядо (роден може би по-предния век) е казвал - "с куче в един човек не се влиза"

126

Анонимен

преди 11 години

Да направим подарък на братския виетнамски народ.

125

Ей педали

преди 11 години

Значи на всичките тука хуманните да си затваряте ши.аните усти... защото идея си нямате каква е цената на дневния порцион за 1 пумяр и каква е за децата с психически увреждания във специално училище... За един уличен пумяр който не участва във никакви хранителни вериги и не е част от каквато и да било екосистема, защото, те са ***, се дават повече пари... Тъй че си наврете тази нежна гейска хуманност в трибуквеника, защото какво ви очаква в близко бъдеще, май само ще седите и ще плачете...

124

Анонимен

преди 11 години

Кастрацията е най-разумното решение и за мен. Много правилно някой каза, че кучетата не са виновни, че са се родили. А пък за размножаването... това е животно, бе, хора. Все едно да пуснеш някой мъж в харем пълен с голи мадами, които го желаят, и да очакваш да иска да играе белот с тях. Вярно е, че има и злобни песове, ама повечето са добри. Много често изпращат и хора даже /особено сами момичета.. бил съм свидетел много пъти/. Я бъдете малко по-човечни!

123

Анонимен

преди 11 години

Пълно е с *** мразещи кучета. кога ще ви изчистят?

122

Анонимен

преди 11 години

До хигиениста.Какво като караш джип и не живеш в Друба. Гледай да не правиш глупости че пред винкело всички са равни. ***.

121

Хигиениста

преди 11 години

И за лека нощ, едно реалистично откровение: /няма/ да решите проблема с бездомните ***. Те ще продължат да се плодят и да ви хапят. Което е много добре.

120

Анонимен

преди 11 години

Gluposti na tyrkaleta koi vqrva na tova deto go pi6at Iskali humanno re6enie drug pyt

119

Анонимен

преди 11 години

До 131Не съм природозащитник, но това е просто гадно. Кой си купува още палта от кожи? Надявам се поне кожите да са от умрели животни, а не ги изтребват заради вилата на щерката на шурея ти ...

118

до 54

преди 11 години

Къде ги набърка и сираците, алоооо? К`ви сираци, к`ви 5 лева? Ти -лично- колко деца- сираци познаваш? Оставени на произвола на съдбата, бедни, нещастни? Май ги бъркаш с *** ***, която си оставя дацата по държавните домове, но не се отказва от тях- да поотраснат, пък ще ги научат да бъдат прстъпници.Нещо- не си много наясно с въпроса за "сираците" .Чети статистиката - от изоставените даца едва 2-3 % са сираци...