117

Нико

преди 11 години

До 132 да чете и 127Мисля, че е бил в психиятрията, но сега е криза и не им дават лекраствата - аз съм за бой с пръчки:)

116

Анонимен

преди 11 години

До 119. Пич ти си за псиятрията или за бой с пръчки. Избери си сам лечение. Грешка, имх в предвид 127

115

Анонимен

преди 11 години

До 119. Пич ти си за псиятрията или за бой с пръчки. Избери си сам лечение.

114

не цитирай...

преди 11 години

До Унюфри ...простака милен цветков. то неговите събеседници са едни...ум да ти зайде!

113

мом4ето

преди 11 години

имам въпрос към тия 75% - "вие колко улични кучета осиновихте"?Щото аз искам ликвидация на уличните кучета, но това не ми пречи преди години да осиновим едно улично куче, самонастанило се в двора ни на село :)Нямате идея колко щастливо беше че има някой да го храни че и обича!Вервайте ми, че за уличните кучета смъртта е по добре от живота който имат.

112

119

преди 11 години

Какво жалко стереотипче си, не е истина (веднага асоциацията за Европа е с Германия, класика в жанра). Селянина Ники от БургаЗ тръгнал да поучава :DПомиярите ви хапели децата - а *** не ви ли обират децата с доста по-голяма честота, отколкото псетата ги хапят ? Ами да, но понеже вие сте ****и, не смеете да направите нищо. Не ми е толкова за кучетата, колкото за това какви безполезни *** сте - избивате си насъбраната душевна гнилоч над животни, които не могат да ви го върнат. ***. :D

111

Анонимен

преди 11 години

До 122. Забрави да добавиш: и таковане на природозщитниците заради които *** са на улицата и солени глоби на тези дето си рахождат гоелмите *** като питбул, ротвайлер и др. без наморник.

110

Коткар

преди 11 години

Имам чувството, че тука има някакви дежурни хора по цъкане на минуси. Какво не ви харесва по моите предложения, та им цъкнахте минус? Хайде, кажете сериозно - или пак целта е да се бърбори безцелно глупост след глупост?

109

пръц

преди 11 години

До хлъц А бе ти ...що не вземеш да се гръмнеш? много ще е ХУМАННО спрямо останалите хора! АМАН ОТ ПРОСТАЦИ!

108

Нико

преди 11 години

До 106Нмеският *** е по-малко *** от българския:) Като ти чета коментара никак не е "злобен" . А предполагам, че си сифиянче от някое село наблизо. Не намирам нищо обидно в хората живеещи на село. Но в София е модерно да си викат (Ей селянин) , да не забравят от къде са:)

107

здравомислещ

преди 11 години

Вместо да ги избиват да ги изнесат в Китай. Там ги ядат като топъл хляб!Хем пари ще спечелим.....

106

Анонимен

преди 11 години

до 116Така е пич. Ти си най-голямото доказателство в полза на това твърдение

105

Коткар

преди 11 години

До 111Шансът възрастно куче да се осинови от друг всички знаем колко е минимален. Затова предлагам мярката с неколкократно връщане - животното все пак не е виновно, че е попаднало от раждането си на гаден стопанин. Но иначе си прав - куче без нашийник и идентификация не бива да се оставя на улицата. С чип ми изглежда най-лесна опцията, защото работи дори при някакви каръшки ситуации на отскубнало се животно и прочие.

104

СТР

преди 11 години

До 106. Точно така. А теб ще те пуснем на глутница от Малинова долина.

103

Анонимен

преди 11 години

До DEVIL-JINМоже би. До момента, в който побесняла от глад глутница "най-добри приятели на човека", не тръгне да разкъса същия... Затова, моля кучкарите - след като толкова държите на лаещите четирикраки, не ги оставяйте на улицата. Защото после решението е да бъдат отстреляни

102

nqma nachin

преди 11 години

Idi si jivei s kuchetata kato gi predpochitash pred horata!!! Vseki e svoboden da si ima domashno jivotno,no kogato pochnat da gonqt jeni I deca po ulicite I ne znam dali imash dete-nedai si Boje ti nahape deteto,kakto se sluchva veche stotici puti v cqla Bulgariq,pak shte si govorim

101

Анонимен

преди 11 години

До КоткарКуче без документ и нашийник - се прибира. Ако собственикът не си го потърси 3 месеца - или се приспива, или се дава на друг. Толкоз.

100

DEVIL-JIN

преди 11 години

Не случайно е казано че кучето е пръв приятел на човека, още от древноста заедно са излизали на лов и кучето му е помагало да улови дивеча.Който тормози кучетата и желаe тяхната смърт нищо добро не го чака.

99

Ivanow

преди 11 години

До 104. Това с палката ти е най-малкия проблем. Гледай някой с нож кукри да не отсече глава или крак на побеснял пес. Тогава ще те викат да хигиенизираш. Време е хората сами да се погрижат за себе си и за такива като теб.

98

Коткар

преди 11 години

Какво има да се чудим, решението е много лесно.Бездомните кучета се залавят. Те живеят средно по-малко от домашните, доизглеждат се. Малките могат да се осиновяват (ако българите спрат да са сноби по отношение на чистокръвието на любимците).Всички домашни животни се маркират с чип. Когато се пуснат/изгубят и т.н., се залавят и връщат на стопанина си. При редица рецидиви - той се глобява.Какво му е сложното, та трябва да се разправяме с отрови, ловци и други дивотии?