157

Лъжа е това

преди 11 години

"Нашенецът" предимно иска РАБОТЕЩО решение на този огромен проблем, с ефект като в останалия цивилизован свят- липса на безпризорни кучета по улиците у нас. Как ще го постигнат отговорните другари отдавна е все едно. Колко хора бяха буквално изядено! Та средството е без значение отдавна за хората. Те почнаха да стрелят и да пускат храни с отрова, в чудо са се видели.

156

Анонимен

преди 11 години

На улица Шар планина в София, точно срещу БИЛА има два големи песа, даже вчера ме нападнаха, нападат майки с колички, хора на колелета, гонят коли, просто ужас. АЗ СЪМ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА АМЕРИКАНСКИЯ МЕТОД. Прибират се в приют и ако до 60 дни не ги осиновят, смърт ! ОБАЧЕ далаверата със СУБСИДИЙТЕ е огромна и затова нищ не се прави.

155

крадеца вика ....

преди 11 години

искам да питам, понеже съм крадец, дали одобрявате да продължам да крада .... и според мен Вие одобрявате да крада .. и ще крада ... ( а дали ще има *** и дали ще умират хора от глутници ... не е моя работа !!!! ) РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО ПИША ???? :)

154

Анонимен

преди 11 години

Наистина хората по света живеят в градове, в които съжителстват със всякакви животни, много по-опасни и пакостливи от кучетата (мечки, порове, змии, крокодили...). Дори в Лондон хората съжителстват с лисици!!! И тези хора си ги пазят тези животни и са намерили начин да съжителстват с тях. Кучетата в София са толкова интересни - от тях има всякакви разновидности - уродливи, чудновати, красиви..., те биха могли да бъдат туристическа атракция. Естествено агресивните кучета трябва да се премахват.

153

er

преди 11 години

и данък куче домашно - 1000 лв.и ужасен отчет за ваксини на 3 месеца -като войници пред ветеринарите -пропускане- отнемане на животнотостига с тези събирачи на животни

152

кучелюбителка

преди 11 години

Искам незабавно и несимволично НАМАЛЕНИЕ на пенсии и детски, и тези пари да се пренасочат към отглеждането на миличките кученца, и също така да се приеме закон, който да криминализира необичането на кученца. ЗАТВОР за враговете на кученцата!

151

Анонимен

преди 11 години

до 173-да, прав/а си! Онзи, изядения професор в Малинова долина, беше харесан и мноого обичан от миличките сладки кученца!

150

Анонимен

преди 11 години

Здравейте! Ние сме от фондация Четири лапи и провеждаме проучване на тема: " Вие против избиването на кучетата ли сте или да?"Защо не зададоха въпрос:" Искате ли деца и възрастни хора да бъдат убивани от озверели глутници?"

149

tih velikan 681

преди 11 години

BG +Vietnam=reshen problem humannBG +Vietnam=reshen problem humanno.Hranim cyal BG +Vietnam=reshen problem humanno.Hranim cyal vietnamski narod bez pari.

148

Анонимен

преди 11 години

Не всеки човек знае как се обича куче,но всяко куче знае как се обича човек!

147

Анонимен

преди 11 години

Това проучване е правено по същия начин както предизборните.Само че сега е платено от "4 лапи" и мафиотите ,които доят пари от общините за "грижи" за ***."Агенциите" за пари може да докажат всичко,за което им се плати.А *** хапят и разнасят тения по детски площадки и кърлажи по парковете.След като сме страната,в която *** изядоха професор коментарите са излишни... коко-обичащ само кучета със каишка и не пикаещи на детската площадка пред блока

146

PINOCHET

преди 11 години

Кучетата с всички средства-отрова, пушки камъни и т. н. С дружни усилия ще се справим.По важно обаче е да закараме на стадиона всички управляващи допуснали това да стане проблем

145

Анонимен

преди 11 години

Колко злоба има в коментарите, но оскотяването и озлобяването на народа е оправдано и се дължи на мизерията му. Дайте да избием на общо основание всички представители на всяка каста и живо същество, екземпляри от които са ни попречили някога. Да избием всички кучета, котки, мечки и други животни, да избием всички шофьори, доктори, адвокати, архитекти, майстори, ***, политици, държавни чиновници, застрахователи, банкови служители цесекари, левскари, стари хора, пубертети, малки деца...

144

Анонимен

преди 11 години

До Ристу.Много си прав човеко.

143

Фандъков

преди 11 години

Пролет е , КУЧЕТАТА са бесни и разгонени. Очаквайте в най-скоро време отново разкъсани или недай бог умъртвени деца и възрастни. ТОВА Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И КЪМ Г-ЖА ФАНДЪКОВА !!!!!

142

Vesso

преди 11 години

Учудих се като видях цифрата.Но като прочетох по долу"Четири лапи"разбрах неъсотвествието с наблюдениета ми."Четири лапи"и БХК вън от България!Аман от сектанти и зомбита.Южния парк в София остана без птици от ***.Глутниците вече не се задоволяват да унищожават само дивите животни по полето,но започнаха като вълци да нападат и кошари в Смолянско.Какво още трябва да стане, та някои болни мозъци със съществени пропуски в основното си образование да им просветне?

141

Плъхозащитник

преди 11 години

ЗАЩО ЗАЩИТАВАТЕ само кучетата? Плъховете също са бозайници и според Закона не трябва да се унищожават с отрова. Знаете ли как се мъчи с часове горкото животинче, когато в стомахчето му попадне отрова? Как цвърчи майката и стресира малките си плъхчета, вместо да ги накърми?С какво плъховете са по-малко бозайници от кучетата? Разликата е, че те не хапят.Предлагам плъховете да се кастрират, обезпаразитяват, маркират и да се връщат по съответните мазета. Болните плъхове да се лекуват в плъхарници!

140

Анонимен

преди 11 години

*бяга

139

Анонимен

преди 11 години

До ПетьоАха, значи "злият" човек е виновен даже просто като бяха, сигурно и като минава покрай негово величество песа, нали?

138

Петьо

преди 11 години

Всеки, който хвърля отрова на улицата, примесена с храна и трови кучетата трябва да бъде също така отровен! Писна ми от такива ***, едно куче е повече човек от такива гнусни създания. Доказано е, че 95% от случаите, когато има проблем с бездомни кучета, е предизвикиан от човека с действията си, които започват да бягат, да хвърлят камъни и т.н.