177

Ву Ям Пес

преди 11 години

Решението с кучетата е следното - една бригада виетнамци във всеки голям град. Така ще бъде хем хуманно, хем гостите ще са сити :)

176

Lobisti

преди 11 години

Само лобистки статии. Няма ли да спрете. Колко глупави мислите, че са хората? Ясно е на всички че кучетата носят пари на тесен кръг от хора. Затова са на улицата и ядът деца. Когато куче ухапе зверски дете статии няма или да с друг привкус, как виждате ли детето било нападнало кучето. Смешници. Само разведените нещастни от живота, полудели бабки и лелки си ги пазят пред блока, та да имат с кого да си говорят глупости. Марша сме ние българите.

175

Анонимен

преди 11 години

Тук явно масата от коментиращи е от останалите 25% ненормалници, които не виждат нищо нередно в това да затриваш животни. Предполагам, че отношението им към природата е сходно, така че лесно може да си направим изводи що за хора са това.

174

Анонимен

преди 11 години

някой ще ми обясни ли що е то "доказано агресивни" кучета? в рамките на по-малко от месец, ме нападнаха два пъти кучета, без дори да ги бях забелязала в началото. но явно те не са "доказано агресивни" и трябва да продължават да скитосват по улиците, пък аз и другите като мен да му мислят...

173

oh

преди 11 години

прочетох само последната страница с коментари и ви поздравявам колеги, за пръв път да не видя някаква цялостна омраза към кучетата; аз имам куче и е страхотно, но решението на проблема с бездмоните е само едно - ефтаназия след определен период. Хуманно е, дава се шанс кучетата да бъдат осиновени, ако никой не го направи, сори, майите с деца са по-важни

172

софиянец

преди 11 години

това е манипулирана анкета, не вярвам на резултатите й! познавам една двама трима *** дето се прехласват по *** и всички останали НОРМАЛНИ хора които познавам се възмущават от това безобразие! незабавно да се съберат и евтаназират тези гнусни животни! болести, агресия, мръсотия, грозота, страх - това са последиците от тях. само *** се радват на това, нормалните хора прескачаме *** по улиците, заобикаламе огромни рунтави налягали напряко на тротоарите песове и псуваме!

171

Анонимен

преди 11 години

Еееееееееей, лицемерни ***, кметицата беше обявила, че издръжката на едно куче в приют излиза 170 лв на месец! ГРИЖАТА КЪМ ПОМИЯРА СЕ ИЗРАВНЯВА С ГРИЖАТА КЪМ ЕДИН СЪВЕСТНО РАБОТИЛ 40 ГОДИНИ ПЕНСИОНЕР!!! А стига вече !!! Толерасти с толерасти!

170

123

преди 11 години

Хуманно решение (по блакански) - ЕКАРИСАЖ :)

169

Анонимен

преди 11 години

да ивзикаме виетнамвциет - за 5-6 месеца ще решим кучешкия проблем и едновременно с това ще си подобрим отоншениятаэ- те ще намалят галада , ние ще намалим кучетата...

168

Хм

преди 11 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! 80% от хората, с които съм говорил искат ИЗБИВАНЕ на ***!!!Кой плати на тия *** от мбмнеби?!? Лапачите от Четири лапи или подобни човеконенавистни организации?!?

167

Анонимен

преди 11 години

мен като ме погледне улично куче злобон се снишавам с чантата, от неговаат страан и също го гледам злобно Ако нося голям чадър - хващам го здраво с отрието към кучето. И не тичам. но глутниците са проблем - един моторист да мине пет шест кучета го подгонват. Като ги хване промяна на сезона - също гонят колите и почват да ръмжат

166

Ползунов

преди 11 години

Драги Pinochet-e не и с отрова! Кучешкото трупно месо трябва да се използва за храна на месоядните в зоо-градините и/или да се изнася част от него в кучеядните страни/например бартер срещу риба/. От кожите ще могат да се правят полезни за човека атрибути като яки, топлинки,ръкавици и разни кожени якета и палта.Това ще позволи да се възстановяват разходите по залавянето на тези твари. Да се използват примки за улова, за да не се нараняват кожите.Агънца колят и лапат, а кучетата жалят- я виж ти!

165

Анонимен

преди 11 години

проблема е, че стопанин си купува куче,эв един момент решава че не може да го гледа - пусен го навън, и готово - а глоба? кучето не е регистрирано, няма специалан полиция коята да налааг глоби кучето да не се изсере на обществено място и т.н. ОСвен това това "екоравновесие" е голяма глупост. Всичик кучета трябва да имат чипове от първата минута в която се озоват кучкарника - ако някое куче се озове там за втори път въобещ да не се церемянат с него.

164

Анонимен

преди 11 години

лъжа - искам да се съберат хайките и и да ги избият

163

някой

преди 11 години

Само с кастрации на уличните кучета обаче няма да стане. Трябва и на домашните. Откъде се въдят непрестанно иначе. Дойдат, приберат ги и след някоя и друга седмица - опа, още 2-3. Да не падат от небето? И какво стана, уж щеше да има задължителни регистрации, чипове, глоби? Аз досега не съм чул някой да е бил глобен.

162

до 173

преди 11 години

Ти ако искаш и слонове си гледай и обичай, но си ги дръж вкъщи!

161

Анонимен

преди 11 години

До Хигиениста 104, ами защо да не приложим същото хуманно отношение към помирите, както и към прасетата, то не е с газ, ама карай

160

до 173

преди 11 години

Аре бягай в гората да си обичаш вълците. Аман от *** като теб. КАК СЕ ОБИЧА КУЧЕ? Обясни ми!! Това е животно. И то териториално и социално! Резултата е огромни глутници по улиците, които са си разпределили региона на територии и ръмжат и нападат всичко, което влезне в тях. Не нападат големите мъже, защото са силни. Но нападат малките деца и жени, защото са физически по-слаби. Това е НАЙ-ПЪРВИЧНИЕ ЗАКОН на природата! Това са животни, по дяволите! Нямат никаква работа по улиците!!!!

159

Анонимен

преди 11 години

Просто ги прибират и след определено време ги умъртвяват. Така е в Америка. Там никой не реве за хуманност към псетата. Освен това всяка пролет всеки, който притежава регистрирано женско куче го води на контрола. Ако е беменно, то тогава се следи. Защото масово се изхвърлят кучета от безотговорни собственици. И така се наводняват улиците. Улично куче, което ме доближи ръмжейки го ритам МНОГО ЯКО и го подгонвам. Така ги разкарахме от квартала. Но тук трябва просто общината да се намеси.

158

макето

преди 11 години

не знам за псетата ама требе хуманно да очистим сите политици до крак