365

ЕТО Я МАФИЯТА

преди 11 години

Наглеца грозник Румен Овчаров, ямболският мазен масон Сашо Дончев-"Овергаз", селският тарикат Борис Манчев - "РИСК Инженеринг" , мафиота измамник Христо Ковачки-"Брикел"ТЕЦ "Марица 3", ТЕЦ "Бобов дол", ТЕЦ "Република" Перник, и ТЕЦ "Сливен", напористият мафиот Красимир Георгиев-"Фронтиер", Иво Прокопиев-"Каолин", американските "Марици" и куп други алчни кръвопиици и измамници, заедно с ЕРП-тата и корумпираните политици от всички партии са причина хората да стоят на тъмно и студено!

364

Анонимен

преди 11 години

Хе,хе!Вчера във "Всяка неделя",преди да започне интервюта с Цецо ***,Кеворкян каза,че то е направено па обяд и ще бъде на запис.Още в началото Цецо *** се похвали,как Буда Тиквата и правителството намират "най-свестните кадри",които участват в управлението на държавата!?Само 3-4 часа след интервюто изтече новината за исканата оставка от Тиквата за новия шев на ДКЕВР,КОЯТО ТЯ НЕЗАБАВНО СИ ПОДАДЕ1Такива автоголове станаха много в ГЕРБ!НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ТОВА БЕЗХАБЕРНО ПРАВИТЕЛСТВО!

363

Български дух

преди 11 години

Национален Протест срещу безобразията в БългарияСофия - 10 000 човека.Варна - 30 000 човека.Пловдив - 8 000 човека.Бургас - 2000 човека.Враца - 5000 човека.Благоевград - 5000 човека.Дупница - 3000 човека.

362

Анонимен

преди 11 години

Сладка издънка, доказваща, че партиите ползват платени писачи по форумите и им пращат указания какво и къде да пишат, се разнася из Фейсбук. Сгафилият коментатор е с никнейм Wrornoxmaniak във форумите на Капитал и Дневник. В коментара си под статията Борисов освобождава шефа на енергийния регулатор Ангел Семерджиев той е забравил да изтрие партийните указания, в които пише, че текстът трябва да се публикува под коментар номер 15 и настроението да бъде разстроено. Иначе коментарът гласи: България по-добър премиер не е имала и няма да има никога. Само при господин Бойко Борисов

361

Анонимен

преди 11 години

Къде го всенародният герой, известен като Прани *** и Пунта Мара, напоследък заменено от Буда Мара? "Премиерът Бойко Борисов заяви, че не иска да е премиер на държава, в която народът се бунтува и не иска да разбере мерките. Изобщо да не си мислят, че с протест ще ме плашат. Давам си оставката на другия ден", категоричен бе министър-председателят в интервю за bTV."

360

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

НАРОДА ИСКА ВОЛЕН СИДЕРОВ ДА ПОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ НАПРЕД И ВСИЧКО ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРА..ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ И ДА ИМА ПРОСПЕРИТЕТ И БЛАЖЕНСТВО..ДОХОДИТЕ И ПЕНСИЙТЕ ДА СТАНАТ СРЕДНО ЕВРОПЕЙСКИ И НАЙ НАКРАЯ ТОЗИ ИЗМЪЧЕН НАРОД ДА ЗАЖИВЕЕ КАТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ..И ВРАГА МИ ЗНАЕ ЧЕ СЪМ ПРАВСАМО ВОЛЕН СИДЕРОВ И НИЕ СЛЕД НЕГОАТАКА--ПОБЕДАНАВСЯКЪДЕ ПО МЕСТА ПАРТИЯ АТАКА ПЕЧЕЛИ И ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА АТАКА ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА НАЦИОНАЛНА ПАРТИЯ КОЯТО МИСЛИ ЗА НАРОДА

359

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

ВСЕКИ ГЛАСУВАЛ ЗА ГРОБ ПРЕЗ 2009 ЩЕ СЕ ОТМЕТНЕ ОТ ТЯХ 10 ПЪТИ В РАМКИТЕ НА 7 ДЕНА И ЩЕ ЛЪЖЕ НАВСЯКЪДЕ ЧЕ НЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА РЕЖИМА НА БОРИСОВ..ЗАЩОТО ВСЕКИ ГЕРБЕРАСТ ЩЕ МУ БЪДЕ ТЪРСЕНА СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ..ДУМАТА ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ ЗАКЛЕЙМЕНА И ЧРЕЗ ЗАКОН ВСЕКИ КОЙТО ПРОПОВЯДВА ТОТАЛИРИЗЪМ И КОМУНИЗМА НА ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ ПРЕСЛЕДВАН ОТ ЗАКОНА И СЪДЕН....НАРОДА НЯМА ДА ПРОСТИ..НАРОДА НЕ ЗАБРАВЯ..ЛИЦЕТО СТРАНДЖАТА ЩЕ БЪДЕ ПОДВЕДЕНО ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ И ВСЕКИ ПРЕДАТЕЛ ОТ ГРОБ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ОТ НАРОДНИЯ СЪД

358

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

КАКВО ВИ КАЗАХ ОКТОМВРИ МЕСЕЦ А?? ПОМНИТЕ ЛИ?ПО УМНИТЕ КОИТО ПОМНЯТ ЗНАЯТ КАКВО ИМ КАЗАХ..А ИМЕННО ЧЕ КЪМ СРЕДАТА НА ФЕВРУАРИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ БЕЗРЕДИЦИТЕ И МАСОВИТЕ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ГЕРБ И ТЯХНИТЕ МОНОПОЛИ КОИТО НИ ОГРАБВАТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ..ОЧАКВАЙТЕ КЪМ СРЕДАТА НА МАРТ БУНТОВЕ КОИТО ЩЕ ПРЕРАСНАТ В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА..КЪМ КРАЯ НА МАРТ ГЕРБ ЩЕ ПОДАДАТ ОСТАВКА И ХОРАТА ЩЕ ЛИКУВАТ И ЩЕ СЕ ВИЯТ ХОРА.ШЕ ДОЙДЕ ПАРТИЯ АТАКА НАЧЕЛО И БОЙКО С КОМПАНИЯ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН И ВКАРАН В ЗАТВОРА..ГЕРБЕРАСТИТЕ ЩЕ БЯГАТ

357

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

ОСТАВКА...ОСТАВКА....ОСТАВКАОСТАВКАОСТАВКАОСТАВКА

356

Анонимен

преди 11 години

"Днес беше краят на ГЕРБ. Трябва да запомним тази дата - 17 февруари", каза пред БГНЕС той. Според Дайнов гражданите протестират срещу олигархичния модел на ГЕРБ да се разграбва държавата, да се плячкосва от близки до властта олигарси. "Тази съпротива прерасна в бунт чрез призивите за оставка на правителството. Най-яркият пример за това е случилото се във Варна, където жандармерията на практика подкрепи протеста на гражданите".

355

до 404

преди 11 години

така е при демокрацията, чичка. хората имат право да имат различни мнения и да ги изказват публично, дори под формата на протест. не е като при соца - всички да мислят еднакво, под строй. свиквай.

354

Анонимен

преди 11 години

ПО ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ СА ОТКРАДНАТИ 17 МИЛИАРДА !!!БЪЛГАРИНО СЪБУДИ СЕ

353

Анонимен

преди 11 години

Народът най-накрая се събуди от дълбок сън и да не се спре газ до последно нямаме много да изгубим на който му е омръзнало само газ да си подадат оставката да не губим време колкото се може по скоро на изборите !!!!!!!!!!!

352

КОШМАР

преди 11 години

ИТАР-ТАСС: 35 града в България въстанаха против цените на електричеството, замеряха парламента с пираткиВ 35 града в България се проведоха многобройни акции на протест срещу високите цени на електрическата енергия. ИТАР-ТАСС съобщава, че демонстрантите настояват от властите да прекратят дейностите на компаниите ЧЕЗ, EON и EVN, които са посредници между Националната електрическа компания и потребителите. Също звучаха призиви за незабавна оставка на правителството.

351

КОШМАР

преди 11 години

Ройтерс: Десетки хиляди участваха в протести срещу тока в БългарияДесетки хиляди хора в неделя участваха в протести срещу високи сметки за ток в над 20 града в България. Демонстрантите скандираха: Всеки ден ще е така до победата. Те парализираха централните части на градовете и настояха за оставка на правителството и национализация на ЕРП-тата. Протестиращите хвърляха яйца и бутилки, също гориха своите сметки за ток и нападнаха офисите на енергийните фирми по цялата страна.

350

Анонимен

преди 11 години

Тези които ограбихте България и българите и доведохте хората до чудовищна бедност и мизерия,

349

Анонимен

преди 11 години

Честито народе добре че се събуди

348

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ контролира ЧЕЗ ( Шеф на надзорния съвет е мутрата Димитър Стефанов - каратиста , Е ОН избяга от рекета и се продаде на ***, ЕВН е подставена фирма на БУДА има подставени лица в капитала на австрийското дружество, Всяка платена от нас смека за тока носи пари на милиардера Борисов . Богаташите И. Павлов , кюлев , Костов, Черепа, Софиянски са като бедни роднини, ако ги сравнявате с Буда , Мутрата е плечкосал всички нас и ни смуче кръвта ежедневно

347

Анонимен

преди 11 години

Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести народът е на улицата, това вече не са протести, а народна революция, вече не се протестира срещу цената на тока, а срещу цялостното управление на страната, връщане назад няма Честито народе добре че се събуди

346

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

Ами като сте *** така е. Хората по света потестират срещу политики, идеологии, личности, статуква. А не като вас за тока/парното, салама или хляба. КАто скотове сте. До сега къде бяхте 10 години има ЕРП-та Какво са ви виновни?