405

райт

преди 11 години

анонимен 447-какво да искараят на яве като най-голямия виновник е ИВАН КОСТОВ И ПОСЛЕ БОЙКО.КОСТОВ ПОДПИСА ТИЯ ДОГОВОРИ А БОЙКО ОРЯЗА ЗАПЛАТИТЕ КВО ОБЩО ИМА СЕРГЕЙ В СЛУЧАЯ?А?НЕ ГРАМОТРНИЦИ.А мутрите не са били никога комунистичски по онова време нямаше мутри да на помня само Бойко е мутрата-*** смотано.

404

митре ле:)))

преди 11 години

:)))))"Още от началото на протестите лидерът на Атака Волен Сидеров не спира да припомня, че идеята за национализация на ЕРП-тата е била първо негова...":)))Конче язди, мома любиии...волен е, волен е

403

ЛИПСВА КАУЗА

преди 11 години

Когато се приватизираше родинате политиците знаеха, че:1)новите собственици ще източват парите законно (големи заплати на чуждите мениждъри, хонорари от по 1500$ на ден за чужди консултанти и внос на ново оборудване на завишени цени), но тогава никой не протестира! 2)саге земеделските ни земи се разпродават на чужденци и никой не протестира. След 7-8 години и за това ще има протести.3)сега едни политици викат - СВАЛЕТЕ ДРУГИТЕ, но и те са същите- ЛИПСВА КАУЗА, надпартиина, НАЦИОНАЛНА!

402

аз

преди 11 години

В неделя отново от 11 ч. на ул. "Раковска"!

401

аз

преди 11 години

КОМФОРТА ЗА ПОЛИТИЦИТЕ БЕШЕ ДО ТУК!!!

400

???

преди 11 години

Днес ще има ли протест в София?

399

аз

преди 11 години

Излезе ли народа на улицата ,правителството пада.Затова управниците крайно време е да се съобразяват с него.

398

аз

преди 11 години

БРАВО БЪЛГАРИ- НОВА ПАРТИЯ И ВСИЧКИ ЗА НЕЯ. НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ДОСЕГАШНИТЕ КРАДЦИ!

397

atanas

преди 11 години

До България ще пребъдея бре, в нета се появиха и поети-хумористи!

396

Анонимен

преди 11 години

Тия протести са дирижирани от Марс! Вижте, че само *** се включват в тях, с цел да дестабилизират държавата, точно когато стана отличник и за пример в цяла Европа. Точно когато вожда всеки ден открива по един новоизмазан дувар!Я народната милиция да си свърши работата!

395

България ще пребъде

преди 11 години

Добро утро и поздрави за будните Българи!Добро утро майко България ! Горд съм, че вчера по улиците на равната ти снага излязоха достойните ти синове и дъщери, за да защитят правата си!

394

Анонимен

преди 11 години

Искам да ви обърна внимание,че наличието на ЕРД-ва не е монопол, а точно обратното. Друг е въпросът ,че са твърде малко на брой и играят по- скоро, като картел.Монопол е да купувате най-скъпата газ в ЕС от руснаците, монопол е да имате един АЕЦ от руссията и да се натиска да ви прави втори, монопол е да имате една рафинерия и тя да е руска......Докаро руссия не стане *** дума никога няма да сте свободни.........кучето на Българска мизерия е заровено на позитано и руското посолство .

393

atanas

преди 11 години

До DDD 67като изгониш монополите ти ли ще ни яхнеш

392

atanas

преди 11 години

Явно че тези протести са организирани от най-ретроградните части от българското общество - тези които искат отново да ни впрегнат в руската имперска орбита. Това са тези сили , които съсипваха и окрадаха България от 1944 г. до последното им управление под името "тройна коалиция". Задкулисните им игрички лъснаха веднага с призивите за оставка на това правителство. Това не гражданско общество което иска национализация, показва си *** и циците , пали и троши. Това си е чиста вандалщина и ***

391

маикати

преди 11 години

браво пичаги само,че ако го бяхте направили в някои делничен или работен ден ...може би щеше да е една идея по добре

390

анонимен

преди 11 години

От показания кадър много красноречиво се вижда истинското лице на БСП/ДПС.Това рекламно лице от околовръстното е контингент на милите мутри сътворени от ДС и БКП.Гербаджии изнесете всичко на показ без да се страхувате а пък за тия рекламни лица ще се погрижат шофьорчетата от ТИР-овете.Това дупе за деня вече е изкарало надницата.

389

Дръндер

преди 11 години

Едно се чудя още как може да се обаждат тук *** които защитават ГЕРБ. На протестите се видя - хората не искат ГЕРБ, но не искат и БСП, СДС и НДСВ. ГЕРБ жънат плодовете на своето безхаберие и некомпетентност. На хората им писна от Калинки и *** да ги управляват. Трябва изчистване на стария бардак и започване на чисто.

388

Анонимен

преди 11 години

До предложениеТе са те лъгали 10 години,къде се вреш пак да им плащаш?

387

Андрешко

преди 11 години

Къде се подава жалба срещу ЕВН?В КЗП или в енергото?Моля някой ако е подал да сподели

386

Данъкоплатец

преди 11 години

" Юлия ТимошенИко получи 7 години затвор за газовите договори с Русия"