425

АДРИАНА- ВАРНА

преди 11 години

КОГА ЩЕ ИМА ПРОТЕСТ ОТНОВО

424

Лош материял

преди 11 години

Б.Б го каза много добре лош матерял е останал само в нашата родина!Подкупни младежи драскат по цял ден в саитове като този подплатени от гадните кумонисти!Ало хора голяма грешка направихте вие елементарно маниполативно общество!!Сега като доиде турчина доган и изрело/украинеца Станишев те да управляват държавата ще видите какво е!!!Уж протестите бяха само за тока,правителството си даде оставката и всичко ще свърши тока ще си остане така само боико ще си отиде!*** народ Слаба Държава!!

423

вчера, 18.02. на

преди 11 години

протеста в София полицай се върна и зарита паднал младеж.Да се издири този полицай и да се уволни.Полицаите да не забранвят,че Мутрата скоро ще си замине изгонен от народа.

422

goldman

преди 11 години

ПРОБЛЕМА Е В СИСТЕМАТА!!проблема е много по-дълбок. сметките за тока са само върха на айсберга. За какво са 240 НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ? къде е след ПРИВАТИЗАЦИОННИЯТ КОНТРОЛ? Къде са подкрепата на държавата за родното производство? къде е подкрепата за растеж - демографски, духовен, здравен на БЪЛГАРИНА?

421

Анонимен

преди 11 години

От публикуваните отчети за 2012г на ЕРП става ясно, че те имат огромен ръст на показателите. При Енерго-Про Мрежи АД печалбата е с около 33% повече от предходната година, а при ЧЕЗ Разпределение България АД ръстът на печалбата е впечатляващ 240%. Отчетът на ЕВН Електроразпределение АД не е публичен, но се предполага, че ръстът на финансовите показатели отново е трицифрен. Логичният въпрос е на какво се дължи огромното повишение в числата и как то кореспондира с исканията на ЕВН и ЧЕЗ за увеличение в цената на тока?

420

ЧЕЗАРИ

преди 11 години

След извършена проверка по подаден сигнал и с оглед категоричното становище на представителите на мажоритарния акционер на ЧЕЗ Разпределение България АД бяха констатирани нарушения в дирекция Експлоатация и поддържане. Ръководството на компанията взе решение и считано от 04.12.2012 г. освободи:Г-н Андрей Живков, ръководител на направление Столично в дирекция Експлоатация и поддържане, и Красимир Биджов, ръководител на звено РЗ Витоша 3 в същата дирекция.

419

Мунчо

преди 11 години

Ето ви е едно интересно изказване:Г-н Председател,Ситуацията в България се влошава. Но Комисията посочи само симптомите, а причините са цензурата в медиите и заиграването с монополите пораждащи корупция.Колеги и особено Вие от ЕНП, не се ли обезпокоихте, че премиера и неговата партия са ваши членове и вие гарантите за демокрация подкрепяте един диктатор който дискредитира, репресира, дори самоубива всеки изправил се на пътя му . Той компрометира не само Вас, но и целия Европейски съюз. Даваме акъл за демокрация в трети страни, а не виждаме че имаме диктатор с джамахирия тук.Българинът

418

Я ги вижте

преди 11 години

ЧЕЗ България - Владимир Марек (вече сме описали Владя), Даниел Убов (протежето на Рисин, верен послушко и сребролюбец), Рали Манчев (обличащ в псевдо юридическа обвивка далаверите на чехите, добре че не е толкова добър като юрист, че сега да бъде по-лесно на разследващите); Кремена (верен *** на кражбите на чехите); Божидар Гатев (малодушен, чешки послушко); ЧЕЗ Разпределение БГ - Цветомир Ралчев (протеже на Апостолов), Иван Гюровски (заради далаверата е готов и семейството си да продаде); Илиян Мутафчиев (протеже на "Крумчо" от НЕК, със заешко сърце, поради което е напълно управляем)...

417

ЗАЩО?

преди 11 години

Защо тези *** горят американското знаме, знаят ли за какво протетират, че искат да ни вкарат в международен скандал? *** животни.

416

ИМА КАУЗА:

преди 11 години

А ,ТЯ Е:УБИЙ МОНОПОЛА--СПАСИ БИЗНЕСА СИ ,СПАСИ СЕМЕЙСТВОТО И ДЕЦАТА СИ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ!СПАСИ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ !ПАРТИИНИТЕ ПРОМЕНИ ---НЕ НОСЯТ ПРОМЯНА В ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА!ПАРТИЙНИТЕ ПРОМЕНИ ---НЯМА ДА ВИ НАХРАНЯТ И ДА ВИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ПАРНО!ПАРТИИТЕ ---ОБСЛУЖВАТ МОНОПОЛНИТЕ СТРУКТУРИ , ЗА ДА ВИ ОГРАБВАТ СПОКОЙНО!!ТАКА Е ВЕЧЕ--25 години ...!!!!НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ???!!!!

415

koko

преди 11 години

ATAKA

414

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 11 години

НЕОБХОДИМА Е ЗДРАВА, "АНТИМОНОПОЛНА ЗАКОНОВА СТРУКТУРА" В ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА!СМЯНАТА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И ЦВЕТОВЕ ---НЕ НОСИ ПРОМЯНА В ИКОНОМИКАТА!ВСИЧКИ ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ---ПРЯКО ОБСЛУЖВАТ МОНОПОЛНИТЕ СТРУКТУРИ НА БКП!УБИЙ "МОНОПОЛА" ----СЪХРАНИ БИЗНЕСА СИ , СЕМЕЙСТВОТО И ДЕЦАТА СИ !ЗАПАЗИ --БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!ДРУГОТО СА ..ЗАЛЪГАЛКИ ЗА НАИВНИЦИ!

413

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ контролира ЧЕЗ ( Шеф на надзорния съвет е мутрата Димитър Стефанов - каратиста , Е ОН избяга от рекета и се продаде на ***, ЕВН е подставена фирма на БУДА има подставени лица в капитала на австрийското дружество, Всяка платена от нас смека за тока носи пари на милиардера Борисов . Богаташите И. Павлов , кюлев , Костов, Черепа, Софиянски са като бедни роднини, ако ги сравнявате с Буда , Мутрата е плечкосал всички нас и ни смуче кръвта ежедневно.

412

Мей-мей

преди 11 години

Аз също имам двойна сметка за ток но нямам време да сие разправям с монополиста.Подкрепям протестите ,но смятам,че тока е върха на айсберга.Наистина цените се формират много неясно.Всички ние обаче трябва да си дадем сметка,че не бяхме доволни и при тоталитаризма.Идеална държава няма особено при тази световна криза.проблема е не високата цена на тока,а високата безработица и изключително ниските доходи.

411

соя

преди 11 години

ТОК ВОДА ПАРНО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩЕ ПОВЕЧЕ 20ПРЦЕНТА ОТ ЕДНА ЗАПЛАТА 10 ПРОЦЕНТА ТРЯБВА ДА Е ПРИ ТАКИВА ЗАПЛАТИ.ЗА ДА ИМА ЗА УЧЕНИЦИ ЗА СТУДЕНТИ И НЕЩИЧКО ЗА ЯДЕНЕ А ТО И ТОВА ГО НЯМА НИТО ТОК НИТО ОТОПЛЕНИЕНИТО ЯДЕНЕ НЕ РАЗБИРАМ КАК ЩЕ СЕ ПЛОДИ ТАЗИ НАЦИЯ НЯМА СИЛА ЗА ПОЛОВ АКТ .В БГ РАЖДАЕМОСТА СЕ НАМАЛИОТБЪЛГАРИ

410

СЛАВА

преди 11 години

ГОСПОДА ПОЛИЦАИ НЕ ГИ ЗАЩИТАВАЙТЕ.ПРОТЕСТИТЕ СА ПОЛЗА ЗА ВАС ЗА БЛАГОТО НА ТВОЯТ НАРОД. ДРЪЖТЕ СЕ БРАТЯ ДА ГИ ИЗГОНИМ.ЗАПЛАТИТЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА НИКАКВИ СМЕТКИ НИТО ЗА ТОК .ВОДА.ПАРНО.А ЗА ПРЕЖРАНВАНЕ НЯМА А ТОЯ КАПИТАЛИТСТ НЕГО ИТЕРЕСУВА КАК ЩЕ ЖИВЕЕ НАРОДА ББ МЪЛЧИ СИГОРНО ПОЛУЧИ НЕЩО ОТ ТЯХ.

409

некой

преди 11 години

Нека който полицай чете това да се замисли. Немога да излизам от нощна и да не съм мигнал и да ходя на протест гладен и недоспал.И да имам семейство и вместо да съм при него аз на протест.Децата ме питат за какво стачкуваш? А аз им казах за бъдещето ви!ГОСПОДА ПОЛИЦАИ ОСЪЗНАЙ ТЕ СЕ!!И ВИЕ ХРАНИТЕ СЕМЕЙСТАВА АМА СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ХУБАВО.ЧЕ ДОКАТО СПИНКАТЕ НОЩНО ВРЕМЕ ИМА ХОРА РАБОТЯТ ЗА ДА ВИ ИЗКАРАТ ЗАПЛАТИТЕ.И ОТ ВАС КАРАТ НОЩНА СМЯНА АМА МАЛКО СА.ЗАСТАНЕТЕ ЗАД НАРОДА А НЕ ПРЕД НЕГО ОНЯ ВИЖДА!!!!!!

408

SF

преди 11 години

Ей, един *** не видях на протеста. Сигурно защото сметките са им са към нашите сметки.

407

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е работните заплати да се повиши, за да може държавната система да осигури на гражданите си МИНИМАЛЕН стандарт на живот. Протестите ще продължават, защото българите са потискани както финансово, така и политически. Ако се твърди, че живеем в капиталистическо общество, то дребния и средния бизнес не трябва да се потискат, трябва да се даде възможност на гражданите да придобиват и съответно влагат капитала си. Как се очаква гражданите да НЕ протестират при условие, че нямат прехрана!

406

Атака

преди 11 години

До сега гледах по тв. Алфа в нета протеста в София. Полицията добре си върши работата, защото иначе ще почнат безредици, което всеки мислещ знае, че не е добре! Нека дадем шанс нещата да минат без безредици!А и скоро идват избори...