345

аз

преди 11 години

*** народ, слаба държава. Марш обратно в първи клас да смятате!! Като консумирате услуга, ще си плащате, *** негодни.

344

PACO-LOCO

преди 11 години

До От Австралия(Сидни) - Изнегмогваме вече от този робски хомот който са ни сложили,искаш да се оставим да ни ликвидират като народ ли,вече се борим и защитаваме живота си а не някакви си наши прищевки,борбата е за физическото ни оцеляване.

343

Анонимен

преди 11 години

когато падне правителството на ГЕРБ - животът в страната ще стане коренно различен и всички ще заживеем щастливо и охолно?

342

Анонимен

преди 11 години

Протести Протести Протести Протести народът е на улицата, това вече не са протести, а народна революция, вече не се протестира срещу цената на тока, а срещу цялостното управление на страната, връщане назад няма

341

Анонимен

преди 11 години

Искам да ви обърна внимание,че наличието на ЕРД-ва не е монопол, а точно обратното. Друг е въпросът ,че са твърде малко на брой и играят по- скоро като картел. Монопол е да купувате най-скъпата газ в ЕС от руснаците, монопол е да имате един АЕЦ от руссията и да се натиска да ви прави втори, монопол е да имате една рафинерия и тя да е руска......Докаро руссия не стане *** дума никога няма да сте свободни.........кучето на Българска мизери яе заровено на позитано и руското посолство

340

Анонимен

преди 11 години

Нищо не стопля сърцето като горящо хамериканско знаме...

339

Анонимен

преди 11 години

До bh Идат избори, управляващите трескаво се нуждаят от пари да си купят гласовете във Факултета, Столипиново, Нов Път, Победа и др. подобни места. Използват недоволството на хората от цените на тока които именно те определиха, за да насъскат озлобения от мизерията която те (управляващите) докараха народ, за да изнудят ЕРПтата - че видиш ли могат да им вземат лиценза или да ги национализират.... То вече не остана кой да изтърскат - 2011та изтръскаха ЛукОил, сега останаха ЕРП - друго в БГ няма

338

bh

преди 11 години

*** отново откачиха . Тежко и горко на тая държава с тоя *** и злобен народ които не става за нищо освен да изхвърля бебето и мръсната вода на всеки 4 години , тежко...

337

SF

преди 11 години

Който знае за какво протестира от излезлите на улицата *** да вдигне ръка :)

336

Гледам от горе

преди 11 години

Дявола ги докара-ГОСПОД ще ги убие!!!!!

335

balkan exspres eu

преди 11 години

dragi bugari ya vi gledame seira iz evropska,tako vi recem imate yedno sansa u bugaska.utra cekayte vse deputate da vlezne u parlamento i 50 000 covetsi obgradete i zapalite tva vse ima u dupatsi.na drugi dan bugaria bude svobodna i pravna stranka.bye,bye

334

111

преди 11 години

143-*** души, известни с прозвещето Стадото, са платени от ГЕРБ, за да хвалят ГЕРБ, цена на коментар от 0,50 ст. до 1 лев, зависимост от броя харесвания;52-*** души, известни с прозвището Хунтата, са платени от БСП, за да ги хвалят, цена на пост 50 ст.22-*** души, известни като Сектата, платени от ДСБ и ген. Атанасов, той лично дава, като си хареса нещо, цена по 500 лева на човек;14 души, известни с прозвището Светкавиците, платени от Меглена Кунева, цена по 300 лева на човек, СДС и Атака -нямат

333

Анонимен

преди 11 години

ами златодобивните монополи По данни от отчета на Челопеч майнинг за 2011 г. срещу добито и изнесено от тях българско злато за 133 милиона евро държавата е получила всичко на всичко 4,7 милиона евро концесионна такса[50] или в приход на компанията е 96,47% от неговата стойност.

332

Анонимен

преди 11 години

По-интересно е , че на снимките се вижда как точно тези, които горят знамето след това са арестувани - съвсем правилно. Такива *** на протести не трябва да се допускат от самите протестиращи. Малоумната кифла с двулитрова бира в ръка и не се знае още колко е изпила...и палячото, който незнайно защо пали чужд флаг, нямащ нищо общо със събитията. Пак казвам - правилни действия на жандармерията. Като цяло днес не бяха обичайните *** в каски.

331

Сандански

преди 11 години

А защо никой не показа кадри от Сандански, където всяка неделя се събират по близо 2000-3000 души и протестират(това е много за такъв град) и никоя телевизия не смее да заснеме случващото се! Защото хората говорят и са наясно, че г-н Борисов е забранил да се снима там! Много телевизии бяха официално поканени да присъстват и да излъчват случващото се, но НИТО ЕДНА не дойде. Срам! Само напред, победата е близо !!!

330

PACO-LOCO

преди 11 години

Ако бяхме под крилото на майка Русия никога нямаше да стигнеме до тази просешка тояга.Te са най голямата източно православна държава.

329

H8R

преди 11 години

До Martin А ти колко си *** , нов *** требува си правя заради тебе ......другата неделя ела , и теб ще запалим .....

328

Анонимен

преди 11 години

Знамето на Русия трябва да се гори, защото те са виновни да стигнем дотук и те наливат пари, за да се организират протести.

327

Martin

преди 11 години

Знамето на никоя държава не трябва да се гори! По никакъв повод! Какво ни е виновна Америка,че сме допуснали да стигнем до тук?

326

Цена на тока

преди 11 години

ЕРП-тата са само брънка от една верига, по цялата дължина, на която, се краде. Цена на тока: ТЕЦ Марица-изток 4 централи, които произвеждат ток на различна цена. Цената от частните ТЕЦ Марица-изток 1 и 3 , е 150-160 лв. за мегават, а на държавната ТЕЦ 2 е 70 лв. за мегават. При АЕЦ токът струва 40 лв. на мегават, колкото реално струва и токът от слънчева централа, но в резултат от взетите през 2007 г решения, плащаме над 700 лв. на мегават и държавата ще изкупува цялото им производство!