147

luckyman

преди 11 години

Видно е, че ДНЕС.бг е станал любим форум на Скопската УДБА! Псуват тук, а в online - медиите на БЮРМ не пускат коментар без одобрение от някое Титовче! Впрочем IP-тата им вече са проверени и скоро ще бъдат направени достояние!

146

Анонимен

преди 11 години

13:3103.10.12Гърците живеят най-дълго, а българите сред народите с най-ниска продължителност на животавтор(и): Труд онлайн,България се подрежда почти на опашката на тази статистика със 73 години. У нас мъжете живеят средно до 69,5 години, а жените до 76,7 години.След нас са само румънците със 72,5 години и турците - 71,8 години.Според проучването жените на Балканите живеят средно с 5 години по-дълго от мъжете.

145

Анонимен

преди 11 години

Гърците живеят най-дълго, а българите сред народите с най-ниска продължителност на живот: автор(и): Труд онлайн,....България е на опашката в класацията по продължителност на живот на Балканите. Това сочи изследване на ООН. Най-дълголетни в Югоизточна Европа са гърците. Средната продължителност на живота им е 80,6 години. След тях се нареждат словенците със средна продължителност от 77,9 години. Трети са албанците със 76,4 години. Четвърта поред е Хърватия със средна продължителност 75,7 години,

144

Анонимен

преди 11 години

До Mongolia Тебе като ибефа сърбите и шиптарите еметен изглупя и сега думаш измислици.

143

х

преди 11 години

177, от къде мога да намеря ваша стихосбирка, виждам, че сте поет! "БЕ *** И *** *** ***"... Това, че люскаш свинско и винско, сланина и пръжки, това, че не си мъж да осигуриш на децата ти храна, а ги пращаш на МакДоналдс, това е причината, защото си женски полов орган, *** взима пенсия 100 лева, а ти в крайна сметка умираш от рак, щото си *** и не ходиш на лекар, те лекарите кво знаят...нищо! Иначе природата ни е дала, дала, силни , яки...ама, все пак ПРОСТИ!

142

Mafia- BG

преди 11 години

morash da dobivash Bugarska li4na karta za 2000 evra bezproblemno za 3 dana

141

?

преди 11 години

Вие, с негативното българско мислене , какво правите сред българите и защо след като не си харесвате корените сте още на територията на България ? А народа - не обиждайте ! Обърнете се към себе си и ще си отговорите какво виждате.

140

Mongolia

преди 11 години

jebem te u dupe Bulgarin , Bulgaria e Mongolska strana

139

Анонимен

преди 11 години

ДО 175...А БЕ *** И *** *** ***, СРЕДНАТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-НИСКАТА В ЕВРОПА, НАЙ-БОЛНИЯ НАРОД СМЕ, ТУМОРИ, ИНФАРКТИ, ИНСУЛТИ, ДЕТСКАТА СМЪРТНОСТ Е НАЙ-ВИСОКА!

138

х

преди 11 години

Така е, 175! *** , умствено не сме много добре! Виж ги *** , магистри по популационна генетика на бобената чорба.

137

анонимен

преди 11 години

От няколко години живея в една западноевропейска страна, уж много богата. Постепенно и с изненада забелязах, че тук има не малко хора с изкривени крака от прекаран в детството рахит. Направо се шокирах. Такова нещо в България не може да се види. И изобщо - при толкова много олимпийски и световни шампиони, при толкова много юначни наши спортисти какви глупости можем да говорим по отношение на себе си? Ние стоим в расово оношение великолепно и сме великолепен коктейл от славянска, старобългарска и тракийска кръв.

136

Анонимен

преди 11 години

Орфическите химни са били написани и ги пеели древните на "старогръцки език" през 6-ти век преди христа по-време на "орфическите мистерйи! Когато гърците са създавали европейската цивилизация и през 776 год. преди христа са провеждали олимпйиски състезания нас прабългари и славяни ни нямало на света дори като сперматозойди или ако ни имало някъде по-казахстанските степи сме се люлели на клона хванати с опашката диви и варвари мастурбирайки като маймуните макаци, мяукали както котките и лаели като кучета, без писменост и азбука до 9-ти век след христа

135

Анонимен

преди 11 години

Българите са една самохвална, постоянно плямпаща нация, без грам покритие. Справка - Премиера. Той е живото олицетворение на нацията - ***, но за сметка на това нахален. Типичен Бай ***. Дори Алеко ви е описал много добре още преди 100 години

134

Анонимен

преди 11 години

До Андон АНаДОлски Номад като махнеш дребните букви ще разбереш кой е Андон.

133

М. вКилер

преди 11 години

Точно така е , Андоне! Освен това, Плиска се е пренасяла , тоест това е преносим град, а Преслав е най-известен с *** бани и *** публицистика.

132

Андон

преди 11 години

Болгар е тюркска дума и означава смесица , *** от хора . Прабългарите на Аспарух са номадска *** под тюркско управление и в поголямото си мнозинство са били *** катун. Ако погледнем градоустройството на Плиска ще видим че този град е построен като *** бивак

131

сб

преди 11 години

До АнонименМоже би си прав. Но на балканския полуостров са съществували три империи. Византийска, Българска и чак след това турска. Българският фолклор съперничи на всеки такъв по света. Имаме прекрасен фолклор, но нямаме ПР за него. Вместо за фолклора, ПР има за лъжеполитиците ни. Горките, сигурно само те си вярват на думите. Аз, не! Българският материал, дори когато е от останалия след емигрирането на качествения, пак екачествен, защото се самоизгражда.

130

х

преди 11 години

Х, Mr. Killer и брей сме едно и също лице, като името зависи от случая и желанието ми да общувам с ***, *** или ***. Който се е срещнал с мен, после дълго размишлява над битието си, обикновено с едната си агонизираща мозъчна клетка, тъй като по мои изследвания, с точно толкова мозъчен капацитет разполагате повечето тук. Селски многознайковци с интернет!

129

Анонимен

преди 11 години

..няма какво да се мисли.Науката е безкомпромисно точна по въпроса.Колкото и да ви харесва изразът ТОПЛАМА ЧАРК използвайте си го в друг контекст.Такива теорийки сериозно пропадат, когато срещу теб е доказателството на микробиологията и генетиката.И слава Богу, че да се спре с историческата гавра над българите.От няколко години всичко е черно на бяло...за огромна изненада на много хора..

128

До=Андон

преди 11 години

Ако ти се смяташ за ***-да ,но недей да мислиш че околните са същите като теб!България е велика и винаги ще бъде велика!