127

не сме боклук..

преди 11 години

Българският генофонд няма нищо турско или тюркско - факт!безспорен научен факт!В турския пък няма нищо тюркско - пак факт!Доказано в турския е мешана скара от най-различни народности, които са били част от империята, най-вече балкански и от близкия изток.При българите нещата изглеждат по-еднородни!Като добавим и хипотезата, че прабългарите са избирали само най-здравите мъже и жени да продължат рода, не виждам на каква база се пишат свободни съчинения!Може и да им се иска на някой, но не сме бо

126

Mr. Killer

преди 11 години

159 тик так тик так бръм куку- уау, това ми звучи толкова гениално, нещо като e=mc2.

125

Андон

преди 11 години

годинаБългарската нация е продукт на нискокачествения остатък на всички етноси и народности на Балканският полуостров. Всеки етнос и народност възпроизвежда определен процент ***, който граветирал и създал българския (днешния български) Разбира се да е нация на Готи,Траки,Прабългари,Кумани, Славяни, Македонци, Гърци и що ли не ...но само *** от тези етноси

124

Анонимен

преди 11 години

До х Да не би случайно да си човека долар който ядеше банички на Уолтстриит.Имаш неговия стил на писане.

123

Анонимен

преди 11 години

159 тик так тик так бръм куку

122

х

преди 11 години

И що бе, какво като работя в голям Университет и пиша в днес.бг, к'ъв ти е проблема, нали все някой трябва да ви каже да излезете от пещерите, кроманьонци! На кой да се метнат макетата -ми,на майка си и баща си - Българите (повечетотъпи и упорити ядрени физици, генетици, езиковеди, спортни журналисти, създатели на слънчевата система и цялата вселена, проникващи в най-големите тайнства и знаещи всичко ОТ-ДО и поради гореизложеното всичко стойностно и нормално, като човешки материал-емигрантства).

121

х

преди 11 години

И какво ми се извиняваш, извини се на майката природа, че си пропилял сивото вещество , което ти е дала!

120

:)ь

преди 11 години

Какви микроби и микробиолози те гонят, глупакът умора няма, не се притеснявай, няма да се умориш!

119

сръбски тарикати

преди 11 години

Скопие изпълнява старата сръбска мечта да се краде от БГ,докато се заличи всичко българско!Грешно е БГ да участва в съвместни проекти със Сърбия,защото тя се стреми само към ес-фондовете за насърчаване на туризма и спорта,докато в същото време не включва България с проекти с бившите югорепублики.Сърбия не е искрена към страната ни и правата на българите там са само на хартия!

118

Анонимен

преди 11 години

Абе, друго си е да гръмнеш архар...

117

х

преди 11 години

Хаха , познах!

116

х

преди 11 години

Чакам сега коментар, "оу , гледай какъв правопис- Евопа", те такива са аргументите на ***. Хайде, лек ден и залягайте над книжките, че сте гола вода.

115

Анонимен

преди 11 години

147 и аз на твоята също , сори , но съдейки по фолклора ни , чисто и просто той не е ЕВРОПЕЙСКИ , няма нищо общо нито в носии , ното в обичаи , нито в музика нито в манджи ако щеш . Никой не говри тук за генетика , а за етнография и фолклор

114

х

преди 11 години

Така е , ако нямаш други аргументи си е твой проблем, какво ни занимаваш с купуване на дипломи, очевидно не съм си я купил, след като работя в един от най-големите университети във Евопа, *** сигурно, пък чичо ме е уредил там. Като не разбирате нещо просто си мълчете ***.

113

х

преди 11 години

143, Наследство от коя империя и какви ориенталски обичаи те тресат по генетичните маркери, пък теб? И какво искаш да кажеш , нещо са ни лоши обичаите ли, фолклора, манджите? Философията и локумите , не са ми е силна страна, за това не мога да се включа на твоята честота , сори!

112

Валя

преди 11 години

До гурбетчияПросто не разбирам за какво е спорът. В момента уговаряме един наш чичо, който е най-старият в рода и живее в София, та му е и по-удобно, да си направи генетично изследване. Правят го на мъже, не че не може на жени, но показателно е на мъжете, защото са им различни двете хромозоми.

111

х

преди 11 години

Гарабетчийке----Ей сега ще си скъсам дипломата по молекулярна биология, чакай малко...Логиката ти кърти, кой ти говори за фенотипна проява на даден ген, примерно, той си е там и ние можем да го установим със специалното съдействие на една наука, по които часове си бягал съвсем редовно.

110

Анонимен

преди 11 години

ГРУЕВски не е ли взел още български паспорт , какво като капитан на потъващ кораб последен ли ще е.

109

Анонимен

преди 11 години

140 не позна аз съм от онези 10% европейци ,а ти си *** не можеш да видиш очевадното , че масата от народа е с дълбоко вкоренени азиатско ориенталски черти на самосъзнанието , виж ни кухнята , народните обичаи , после ако искаш ходи ако искаш не на чалготека то си е твоя работа , аз няма да отида и никога не съм ходил , както каваше един приятел ни сме си една Балканиада всики на този пллусотров ,наследство от една огромна Империя

108

Валя Дончева

преди 11 години

Македонците са мои братя и сестри. Мило ми е, че обичат родната си земя и език, че се гордеят със Скопие и Охрид. Да обичаш отечеството си е висша добродетел, благословен е човек, който обича родината си.