127

Анонимен

преди 11 години

Лабораторията за двигатели?!?!!?! или за реактивно движение неграмотни безкултурници?

126

Анонимен

преди 11 години

А първия руски ще се казва СЕРгей или ПУТин :))))))))

125

rusnak

преди 11 години

Първите български космонавти, които, някога, може би, евентуално, ще бъдат пратени на червената планета, като обслужващ персонал в тоалетната на космическият кораб, ще носят звучното име, Чичковитечервенотиквеничковчета:)))

124

do 136

преди 11 години

Кацали сте даже с хора и извън млечния път сте кацали :))Пич руснаците даже на самолетоносач тук на земята не са кацали, не на луната слънцето марс и т.н.Или просто ни разказваше поредния виц.

123

rusnak

преди 11 години

Ей смешници, и на Луната и на Марс сме стъпвали отдавна.. Много са ви ограничени доводите, както подобава на прости българи..

122

Анонимен

преди 11 години

Смешни и жалки са руснаците, вече десетилетия обявяват как ще правят нещо, но нищо не правят. На луната, ще кацат, коли ще правят, компютри, софтуер, междупланетнин мисии, истински самолетоносач, самолет пето поколоение. Вече 50 години копират един фиат и всяко копие им е все по неуспешно. Все стоят и се молят САЩ да фалират и все те самите фалират, разпадат се и т.н. Само една *** държава в света може да продаде територия като Аляска за жълти долари и после да се молят да фалирали САЩ.

121

KOKO

преди 11 години

ТОВА Е МАКЕДОНСКО ВЪЗВИШЕНИЕ. ДАРЕНИЕ ОТ АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ.

120

обективен

преди 11 години

до rusnakСлед като спомена за "дълг", ние всички знаем много добре колко пъти са фалирали до сега ***, а ти знаеш ли? Ще ти дам бонус, раШата ти вече е обявявала банкрут пет пъти в историята си - през 1839, 1885, 1918, 1991 и 1998 години. Последните два ПЪТИ само през 7 годинки, и още нещо по въпроса, Американския "дълг" е ВЪТРЕШЕН, дължимото към чужбина е идиотско малка сума за БВП на САЩ. Сега обаче темата е за друго, а именно космически изследвания и конкретно марсохода на НАСА.

119

очилат

преди 11 години

Това сняг ли е отзад на планината?

118

до 129

преди 11 години

А на теб лично какви пари са ти взели хамериканците като си такъв орафляк и не можеш да си платиш тока.

117

Анонимен

преди 11 години

do 111'... недей да правиш сметка на чужди пари!''----------------------------- Те не са чужди и затова ги смята човека.Американеца ти взима парите по няколко начина:1-пробва с оръжие2-ако не стане първото продава ти медикаменти (илачи)3-ако откажеш и двете,идва и ти взема парата насила.Така че няма начин колегата да няма участие в този проект.Прав е да смята.

116

Анонимен

преди 11 години

Бай *** се бъзика с голямото постижение,защото не може да осъзнае случилото се.

115

ОПААААА

преди 11 години

Има ли платен ГО? А изтекъл ли е техническия преглед? А пътен данък?А ВИНЕТКА ?Как така ще се разхожда без ВИНЕТКА? Щом той може що аз да не мога? На Марс може, тука не може. Законите не важат ли за всички бе?

114

rusnak

преди 11 години

до обективенКолко е дълга на хамериканците, умнико???То секи може да се тъпче, бед да му мисли за връщане...

113

reemix

преди 11 години

Само не разбирам какви са тия 556 млн километра. А???

112

Насакото Яката

преди 11 години

Curiosity та Curiosity.Не използват никакви технологии тези хАмериканци.1. Rover e марсохода. Rover?!? че неможаха ли да пуснат някоя японска бегачка - Нисан, Мицубиши , а Rover - луди това едвам крета и след 20-30 километра ще си разтрие частите щото е сглопка made in India2. Камерата неструва, предполагам, че тя е пак Индииска или сглобена от Пакистанец в Харлемско мазе. Всички знаем, че камерите са Канон и НиконПусти хАмериканци немогат да забравят Пърл Харбър и затова сега страдат !

111

Анонимен

преди 11 години

Какви 556 милиона километра пише тука ве, тая сонда на зиг-заг ли е летяла? До Марс са има-няма 80 милиона км

110

обективен

преди 11 години

Ако беше руШки марсохода, а не АМЕРИКАНСКИ сега "скептиците" щеха да ручат не само домати с колците, а и гомна ако требва, НО не би, не е руШки другаре, и с оглед изпадналата до второстепенна държавица русия май никога няма и да отидат. Плювайте си на воля, хората от НАСА надали ще забележат поплювките ВИ, те просто си вършат работата добре, и както виждате вече получават това, за което е изпратен там Кюриасити. И още нещо замислете се, БВП на раша сега се съизмерва с този на страни като Турция

109

rusnak

преди 11 години

Тия да не са, като ония от Луната..:)))

108

Анонимен

преди 11 години

От 200 изображения, едва ли това е най-доброто!