60

Анонимен

преди 6 години

ТИР с тайници и ДДС-арски фирми и у нея косовари във Фейса приятели и цялото семейство живее, къща купува, БМВ кара, а никой няма нормални доходи.Къщата е купена от продажба на друг имот и е ипотекирана. Колата е купена от друг кредит. Сметките от тефтерчето са за допълнителните дългове на семейството. Каквито и опити за забогатяване да са правили в миналото, те са били явно неуспешни. Живели са на кредит от години над възможностите си.

59

Дано дано

преди 6 години

Най-после се сетиха и за кучетата. Дано следите не са изстинали за една седмица.

58

Да добавя

преди 6 години

Български Рамбо. Внимавайте да не избие цялота МВР.

57

Анонимен

преди 6 години

Да внесем специалисти от чужбина.

56

пенко

преди 6 години

ЗАЩО НЯМАМЕ ИНФОРМЕЙШЪН ЗА БАЩАТА ,МАЙКАТА ,СЕСТРАТА ИЛИ БРАТА НА "ПИЧЛЕМЕТО" С ПРОБЛЕМИ ! ВСЕКИ С ВИЛА ИЛИ КЪЩА В ТОЗИ РАЙОН ИМА ОРЪЖИЕ / ИМАМ ПРЕДВИД МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО / И МЪЖЕ ПО 190 СМ ЩЕ РЕАГИРАТ СМЪРТОНОСНО !!! ПРЕДЛАГАМ "ВЪТРЕШНО РАЗСЛЕДВАНЕ" ДА СЕ АКТИВИЗИРА !!! КЪДЕ СТЕ БЕ ...ДАНС...ДЕНС...ДАНС !!!

55

Цирк

преди 6 години

Какъв ли не го искараха зада скрият своята некадърност,а всички профисионалисти знаят че ако до 12 часа не се залови после става трудно,полицията стана пак за смях.

54

Анонимен

преди 6 години

Тези полицаи ги е обучавал Цецо крадецо,затова тоя Рамбо ги разиграва като маймунки.

53

бай х

преди 6 години

...присъда е влязла в сила през 2009 г. и е за блудство в малолетна. Оттогава той е бил обявен за издирване и 8 г. не е бил открит.... защото никой не го търси реално ... а само го записват в тефтера на издирваните ... а сега следи има ама следотърсачите са гола вода

52

Иванов

преди 6 години

Този бг Рамбо много прилича на актьора Веселин Калановски и на онзи от рекламата за кредити където купувал 3000 бири и връщал амбалажа. И после се появява и в рекламата на ензимил щото му било зле. Тъй ще е като пие 3000 бири...

51

Отвратен

преди 6 години

До Анонимен 31 Имаш право. В САЩ ако не си 190 см. висок и поне 90 кг. нямаш шанс да станеш полицай. А САЩ трябва да ни бъдат пример за подражание , не алкохолизирана Русия.

50

Василев

преди 6 години

Гаранция ви давам, че този човек Росен Ангелов няма никаква връзка с това убийство!Недялко е мишената, и всички около него горят!След опита за убийство на данъчния шеф , който беше извършен преди две седмици , свързани с източване на ДДС от бюджета , чрез рискови стоки, бяха извършени оперативни следствени действия, които са дали резултат и е получена ценна информация!Убийството на семейството е заличаване на следи и информация свързана с опита за убийство на данъчния и ДДС схемите!Майк!ЦРУ!

49

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДЕМЕК РЕНДОСВАЛ ГИ КАТО МАГАРЕ ПО МНОГО ПЪТИ И НАВСЯКЪДЕ ЛИ ?

48

Анонимен

преди 6 години

Това лице, което виждаме на снимката, отдавна е в Сърбия, или са го самоубили, ако изобщо съществува такова лице, защото според мен това е измислено лице.

47

Мнение

преди 6 години

Всички шефове минали и настоящи ,се изредиха да дават акъл по различните телевизии .Един казва че може би има автомат калачников. Демек аконяма ,да си намери. Друг му дава акъл да си вземе заложници.Мани , мани. Манна небесна за журналистиката.Цяла годи ще се дъвчи този случай.

46

Анонимен

преди 6 години

Изкуството да оцеляваш не е за всеки.

45

Анонимен

преди 6 години

Според разследващите той е в района на с.Луково.Е ако е там защо още не сте го хванали?

44

Анонимен

преди 6 години

до 2009 г е бил педофил последните 9 год е водел прекрасен начин на живот здравословен.. всеки ден различна жена яко кекс и спорт фитнес подготовка тактичска стрелба по мишени но кой е плащал тока и храната може и жените да са някъде споменаха че и кети му давала парички ..!

43

АНТИ

преди 6 години

Разстрел е след разстрела червей,за ГЕРБ е толкоз просто и логично,но еврошеФството нали е взето -какво тук значат няколко убити ?

42

Пострадавший от смях

преди 6 години

Колеги форумници, понеже вече вдигнах 40 градуса температура от смях от всичките медийни, полицейски и следователски изказвания за това иначе невиждано тежко престъпление, отивам да пия парацетамоли и да си сменя гащите. Ако не ми спадне температурата, ще съм следващата жертва на Росен Супер Рамбо, Тюлен, Горски, Морски, Полски, Нивидимията, Росен Изкормвача и неговите сподвижници - медии, общинска власт, полиция, следствие, горско стопанство, РИОКОС, НАП, НОИ, НСИ и др на РъБъ.

41

шоп

преди 6 години

До ИвайлоТато беше раздал по някакво постановление по 1 декар пустеещи земи, за облагородяване и хората си правеха вили. Можеше да се строи до 30 кв.м. и след това се узаконяваха. Баровците строяха по-големи, ама на тоя не му е стигнало време да я узакони. В един коментар прочетох, че един познава вилата. Била на съдия, който отдавна починал, жена му също, а дъщеря му живеела в чужбина.