20

До статистик

преди 6 години

Да го намерят най-после независимо в какво агрегатно състояние ще е,поне да си спестят време и пари за съдилища,че и без това целия милкиционерски ресурс се хвърли да търси един,който все едно се е изпарил.А във Франция,Белгия и Германия за нула време хванаха терористи,които в тълпата можеха да се укрият.

19

Анонимен

преди 6 години

9 години никой не го търси ама има ресурс да те спират за проверка на винетката и гражданската а сега вече и за неработещ катализатор :)), ако го бяха хванали сега нямаше да има 6 убити

18

Какво си мисля

преди 6 години

Един човек, едно време беше взел едни пари, писа се за около 1 млн. ама вече не помня евро или лева. Взел човека парите с обещание да не хване един друг човек. Ама не си спазил обещанието и не само го хвана, ами го и наритал както бил оня вързан с белезници.Та си мисля, дали този, дето тогава го хванаха и го ритаха вързан и лежа в холандски затвор не усука сега на баце топките точно в нужния момент.Дали това не е дълга и точна Ср... пска ръка.

17

Дедо

преди 6 години

Тоа образ навърза половината полиция,отряд "Кобра" и ГЗ да си приказват сами.Големи инвалиди са тия,честно ви казвам.Тия тумбаци,полицаите,да бяха свикали 5-6 ловни дружинки от региона и щяха да го намерят за часове (ако го търсят въобще,де)!Или са го удавил/обесили/измръзнали/ и чакат само удобен момент за "триумфално" обявяване на край.И дебелият батко пак да раздава пържоли,както при детето от Перник!!!

16

ivailo

преди 6 години

Тия още ли го търсят там където го няма вече ?? Кога ли ще престане тоя цирк, и куките ще се усетят че са го изпуснали ?

15

Статистик

преди 6 години

Предвид традициите на МВР в последните години,както и на някой твърде достоверни слухове, приемам облози. 3 към 1 ! Аз залагам, че до седмица /до 13 часа на 14-ти януари 2018г./, Росен ще бъде намерен като труп. Официалната версия ще е: злополучен инцидент, паднал от скала или нещо подобно. Залагам месечната си заплата - 1000 лева. Ако не се окажа прав - ще я получите моментално! Ако позная, очаквам от вас около 330 лева. Има ли навити?

14

Анонимен

преди 6 години

Полицията претърси "внимателно" района, пък после по земята се търкаляха важни вищиствени доказателство - тефтерче, обувка и пр.

13

Кон Дьо

преди 6 години

Скрили са го някъде, да направят показна акция,Бойко да го хване пред очите на Меркел!;)

12

Анонимен

преди 6 години

Казват че е вкарал 6 патрона в гениталиите на Боби. Изглежда страстите са се разгоряли покрай младото агънце Нанси а не покрай старата овца Кети. Може от майката да се е прехвърлил на дъщерята а после и двете са го натирили. Щото най-много куршуми има в бащата и Боби.

11

AgentMulder

преди 6 години

А може да е в някой подземен бункер, неотдавна обитаем и полицията няма акъл да го търси там ..

10

Анонимен

преди 6 години

До Сърбия са 100 км. 2.5 дни нормален ход за нетрениран човек.

9

дедо Ташунко

преди 6 години

Защо ли ми се струва, че основна задача на полицията е да брани управляващите от посегателства, а народа е оставен напълно беззащитен, на "добрата воля" на престъпниците. Марионетката Цветанов е смешен с опитите за изявления. O tempora, o mores!

8

Анонимен

преди 6 години

става досадно вече с тоя едно и също търсете го сега нови 10 год в гората това лице или е в сърбия или е дал богу дух кой знае кога и къде,жалко за убитите от който и да са !

7

Байко

преди 6 години

Глупости,аз съм от селото няма 1 полицаи тука , камоли хеликоптери.

6

Анонимен

преди 6 години

Игра на стражари и апаши.

5

НАП

преди 6 години

До ИвайлоТези 25000 плащат ли данък "Колиба"?

4

Ивайло

преди 6 години

25 000 вили?!

3

Анонимен

преди 6 години

Изведнъж стана заподозрян...Нали беше "убиец", бре джypналя???

2

Бай Член

преди 6 години

Сигурно отдавна е в Сърбия!

1

Анонимен

преди 6 години

Той вчера автомат имашеДнес може и самолет да има и да е отлетял на някъде