40

Анонимен

преди 6 години

То дали въобще съществува такъв човек

39

Анонимен

преди 6 години

Джон Рамбо гледа отстрани и нервно пуши.Ей политиците и полицайте...ако в Бг влезнат 10 бойци на ИД ще завземат държавата за една седмица...смешници

38

Боко Тиквата

преди 6 години

Айде стига с тоз хайванин. И да го хванат жандармите все там, 6-мата убити няма да се съживят. Насочете вниманието си към бъдещето си , за което аз усилено работя трети мандат, но никой не ми го признава. Неблагодарен хейтърски матрял. Трябваше да оставя червените съсели да ви упрвляват още един-два мандата и тогава щяхте да ме оцените по-добре.

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"в цялата история положителното е ,че сега всички булки от 11 до 111 год по балканите няма да му връзват на Росенчо но поне вино и ракия с местните ще поркат....!Ю===Бе не се знае, може и мед да му носят. Както писаха местните, май опашка от булки имало при Росенча И как пък на никоя друга нищо не направи, а само на тази дето у мъжо ѝ ТИР с тайници и ДДС-арски фирми и у нея косовари във Фейса приятели и цялото семейство живее, къща купува, БМВ кара, а никой няма нормални доходи.

36

Анонимен

преди 6 години

Вчера се разминах на входа на един търговски обект с двама полицаи,вероятно от охраната.Единия беше поне 150 кг........Ами как ще е полицай като е охранител на търговски обект? Полицаите са на държавна служба. В някои търговски обекти взимат дебели хора за охрана, просто за да изглеждат внушителни на потенциалните крадци.

35

Левит

преди 6 години

И рече Господ на Моисея,думайки:кога се роди теле,или агне,или яре,да престои при майка си седем дена,а от осмия нататък ще бъде благоугодно за принасяне в жертва Господу,но не колете нито крава,нито овца в един ден заедно с рожбата й.Ако принасяте Господу благодарствена жертва,принасяйте я тъй,че да придобиете чрез нея благоволение.

34

Анонимен

преди 6 години

По логично е дали е тои криминалистите да си кажат мнението а ако е тои е избягал отдавна интерпол да го търси

33

Анонимен

преди 6 години

За Баи Миуе ли говориш?

32

Емо

преди 6 години

Проблемът е в това, че който подаде повече от 1-2 сигнала или жалби в МВР става неудобен и го нарочват за виновен, загдето им създава работа. Сега ще гонят Михаля по баирите. За броя на вилите може и да е верен,а може и и да ги надхвърля, ако се вземе предвид и Владо Тричков, Томпсън, Бов, Своге и околностите, Реброво, Батулия и т.н.

31

Анонимен

преди 6 години

Не са го самоубили, защото това щеше да стане до петък, за да разрешат случая преди почивните дни. Бавенето не е в полза на МВР. Явно наистина не знаят къде е.

30

Анонимен

преди 6 години

Вчера се разминах на входа на един търговски обект с двама полицаи,вероятно от охраната.Единия беше поне 150 кг.Сигурно дрехите му са по специална поръчка.И веднага си го представих как гони престъпник.Тоя дали някога са го подлагали на специална физическа подготовка не знам,но изглеждаше жалко и комично.

29

Анонимен

преди 6 години

То това не е да се таралежиш в града , в планината е друго , дано има подготвени от службите за тая работа ! А най добре е да пуснете ловците досега да са го открили !А кварталният на Луково какво прави защо е спал ! Тоя не знам дали ще го хванете но приберете останалите на свобода осъдени още от днес !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28

Манипулатор

преди 6 години

Убиеца, изверга, садиста, стрелеца ... хайде да се опитаме да не сме 80%. Това се подава от МВР и прокуратура към медиите. И защото си знаем медиите, те налапват кукичката. И тиражират, тиражират. Присъдата вече е издадена! Да бъде ликвидиран! Някой видял ли го е да убива? Кой? Кой кога, реши, че този е убиец?! Наистина ли сме толкова 80% племе?

27

Анонимен

преди 6 години

в цялата история положителното е ,че сега всички булки от 11 до 111 год по балканите няма да му връзват на Росенчо но поне вино и ракия с местните ще поркат....!

26

АНТИ

преди 6 години

Колко дена го дирили,с полицейски с армейски кордон.Смело той ги отсвирил -всички в едно !

25

хъ

преди 6 години

Да наемат дървосекачески бригади, да ошмулят гората и повалят дървесата, все ще се покаже от нейде, ако е там въобще де.Пък и търговийка ще стане с дървесината.

24

Има бе

преди 6 години

До АнонименДнес може и самолет да има и да е отлетял на някъде=======Ракета има, преди малко префърча край прозореца. На Марс, вика, отивам. Кат' кацна ша съ обадя, да *** знаити, че съм пристигнал. Благополучно.

23

ясновидка

преди 6 години

няма да го хванат,човекът е извън БГ вече!

22

Анонимен

преди 6 години

Как "без следа"? По др. медии пише, че има гореща следа- движел се по билото на планината.Каква физическа форма има 56 годишен мъж? Ако мъжете са в добра физическа форма на 56 години, няма да пенсионират полицаите на 45 години.

21

Ко? Не!

преди 6 години

Кобра ли?! Кои са тия кобри?! Някакви шкембалаци, които дрънчат с гирички из фитнес залите ли ? Че те в гора ще са нещо като бизон в блато. Изкарва си копитото от тинята, ама се чува на миля и половина. Всеки горски на под 80 години ще ги отстреля с бренеке, без да се осъзнаят от къде им идва. Изобщо не разбирам смисъла от тия дудньовци.