200

наташка от 2-я етаж

преди 6 години

абе ка така за толко време вече не се намери некоя нова и актуална снимка на тоз субект , а се въртат 2 все едни и същи? и на другата даже не гледа към обектива? копия на документи няма ли некъде по институциите? снимки по затвора дето е лежал? некой отнекъде не даде ли инфо? се едно човек без минало и човек призрак.

199

Анонимен

преди 6 години

Един тунеядец по-малко !Но за съжаление последователи и поддръжници бол, както личи и тук във форума.

198

До 189

преди 6 години

Няколко коментара вече ми затриха смешниците...Свобода на словото, ура!

197

Анонимен

преди 6 години

Осем години го търсят и той през цялото време си живял необезпокояван в Люлин и в Дружба в София!Явно в полицията работят единствено и само ***.Или пък корупцията до такава степен е обхванала това министерство, че срещу подкуп са готови да съдействат на всеки престъпник.Разбрахме, че образованието ни е за ***, армията и тя за ***, медицината отдавна е за ***, сега се потърждава и за Полицията - също за ***.

196

Анонимен

преди 6 години

Не си прав за физическата форма. На тази възраст ако е здрав, не пие и не пуши тялотоможе да понесе по-тежко натоварване и за по- дълго време от младия. Но не възстановявабързо като младия, който на другия ден е свежарка.

195

Dert

преди 6 години

danachnia ozdravia li?

194

какво ви казах

преди 6 години

разгеле самоубил се е .....

193

питам

преди 6 години

До GarrinchaТо е ясно, че има нещо нередно именно около Нанси. Начинът по който е убита, намерена и т.н., ама какъв е мотивът, ако тоя Росен е убиецът?

192

Garrincha

преди 6 години

връщане назад ... взел е и пари 100% ... цял живот е живял така ... и сега сигурно гледа новините някъде на топло ... ще те хванат Роска, и за една година да си се запасил, рано или късно ще изпълзиш от дупката !!!

191

Анонимен

преди 6 години

И сега няма да се очудя ако отново се прикрива подпомаган от жени. Нали е лошо момче, а те си падат по такива

190

Garrincha

преди 6 години

Май, Нанси ще се окаже разковничето ... педофила си е педофил, Кети е разбрала ... тялото на момичето е преместено ... Много го подценявате този ***, нали се сещате, че 9 години се е укривал, едва ли е използвал истинското си име ... обучавал се е, имал е достатъчно време ... познава региона, само в София е живял на 3-4 места, комуникирал е с хората, завързвал е приятелства ... поне 2 места е подготвил "на дюшеци" ... една-единствена грешка е направил - преминал е границата и вече е нямало

189

дреме му на сайдера

преди 6 години

Пука му, че му дреме на Роската! Обвиниха го " задочно" - за всеки случай, че да го нарекат "законно" убиец. Тези филми вече сме ги гледали!

188

Анонимен

преди 6 години

Кой подал сигнал,че в къщата става нещо нередно след кат майката на Боби твърди,че в 00ч. и 05мин. на 01.01.18 г. звъни на сина с Честита Нова година,а отсреща наместо да се обади сина й и затварят,ако в случая е имало дежурни полицаи в полицейския участък както е прието обикновено по празници чак до сутринта до новата смяна служители,то само след нейно обаждане с установен адрес посочен от нея необходим за издирване на сина е трябвало да има проверка на местото и туй наблизо обитаващ рецидивист

187

Имам 1 предложение

преди 6 години

Дайте списъка с тея дето се издирват та да се хване народа у работа.Я колко безработни хора има.Времето е слънчево.Па и пари ще изкраме за новата година.На всеки безработен ще му се падне поне по един Росен.То не смея да мисля,че току виж и моя мъж го били издирвали а аз не знам и си спааа така спокойно до него

186

Анонимен

преди 6 години

Полицията го гони, а жените ви го покровителстват, въртят му и кавали...няча как да стане

185

Анонимен

преди 6 години

Добре плюем полицията, но себе си не поглвждаме. Този тип е преживявал главно в гората. Как ли? Като български жени (неопределен брой, който хич не е малък) са се грижили за него-носили са му храна, пари и са удовлетворявали страстите му. Първо вижте в какви *** са се превърнали огромната част от женското население. Писле плюйте по полицията.

184

Петко

преди 6 години

До ДечоТе са едни "органи" та знае ли се. Освен полови органи, другояче не знам как да ги нарека.

183

Вуте

преди 6 години

Росен хайдутин в балкан вилнее а народа песни за него пееКаракачан паша се проба да го гепи, ама сам си го нацепиПрати башибозук пишман потеря, после всичко са насеряСъдии, прокурори и всякакви абдали, много яко са се опикалиДори и Луна хванала големия инструмент силно се изцепи...РОСЕН ПРЕЗИДЕНТ!!!!

182

Анонимен

преди 6 години

този е вече мъртъв много отдавна-просто имитират дейност и утре други ден-ще му е било домъчняло и съвеста нещо ала бала и ще се е самоубил

181

Анонимен

преди 6 години

Тука има дежурен поцулай със задача да чете(доколкото може) и да търка подигравателните коментари за некадърността им!А може и да копира някоя идея за търсене произлязла от коментиращите!