80

Василев

преди 6 години

В момента прокуратурата и МВР крепят властта и мафията в държавата, като обслужват корумпираното правителство и хвърлят партенка след партенка!Недялко е едно бушонче от веригата и схемата от контрабандни канали, ДДС измами, наркотрафик, което гори!Мафията контролира ДДС измамите и контрабандните канали, държавата губи милиарди в бюджета от източване!Партията , която винаги е стояла зад тези схеми е ДПС и нейното отроче Павлов и Мултигруп, а сега е Делян Пеевски!Държавата е на колене!Хю!ЦРУ!

79

Анонимен

преди 6 години

Продължение на коментара ми!И накрая се прибрал,спокойно,и си хапнал!И всичко в Луково!И кмета се чуди дали го е виждал и къде е вилата!Какво да си помисли човек!?Нямаме държава!Нали господа "политици"!

78

Анонимен

преди 6 години

"Според разследващите той е в района на с. Луково"Няма такива тъпaнари!И как разбрахте че е в този регион?И като знаете че е в този регион защо 6 дни вече ви прави на смешници?

77

Пешо

преди 6 години

Има опасност този да се самонастани в някой от шесте апартамента на Цецо Крадецо!

76

Анонимен

преди 6 години

Очевидно и разследващи журналисти няма. Само преписваши и копираши.

75

Росен

преди 6 години

Розовите барети още ли мръзнат по баирите? Ще ги правя на кълбета!

74

Анонимен

преди 6 години

Сега пък и Цветанов "компетентно"дава информация колко много са тези,които живеят спокойно и са осъдени!Ами да!И зависело он раойнните инспектори!?Каква "ценна информация"!Да му припомня една поговорка,че рибата се вмирисва от главата!!!Значи Горския блудствал,изнасилвал,а същевременно и такси карал,самотни жени се грижили за него,а давал и пари на беднините!И накрая се влюбил фатално и убил,без да му мигне окото,6 човека и едно куче!И всичко това на едно също място,въпросното Луково!

73

А защо ли

преди 6 години

До Цецо,ния кой друг сега кой им плаща привилегиите и заплатите?!

72

Анонимен

преди 6 години

Все някой Росен ще намерят. Росен Плювналиев къде е? Адаши са все пак.

71

лазар колев 2

преди 6 години

Василев е прав,този човек не е виновен!Самият факт,че ореваха орталъка какъв убиец е,преди да го хванат,и тези ретуширани снимки,дето трябва да прилича на квартален ид*ио*т,са показателни!А да не говорим за планината от несъобразности в цялата тая бъркотия!Защо го търсят само там,от къде са сигурни че е там?Ако е виновен,той отдавна е изчезнал!Но те упорито продължават да го търсят при селото?Това значи,че до ден-два той ще ги нападне я с гранатомет,я с тежка картечница,и те няма как,ще го убият

70

Дядо130

преди 6 години

Полицайте могат само да спират данъкоплатците с колите и да се заяждат за забравени фарове или нещо друго дребно, но силите не им стигат за толкова много работа като да преследват някой

69

цеко

преди 6 години

кой ще плати инзвънредният труд на полицаи и военни

68

Анонимен

преди 6 години

Явно нещо куца след като този човек, вече 7 ли 8 ли ден се подиграва с ведомства, на които бюджета им е....

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимензабрави че всеки ден различни кобри шкури,тренира, стреля на воля ,спи до обяд, прави преходи по планината тактически обучения ,любовница има и му плащат ток ,вода, топло, храна,моб апарат интернет и дрехи!

66

бай х

преди 6 години

милиционерето го търсят само в работно време от понеделник до петък от 9,00 до 12 часаобедна почивка до 14,00 часа и след обяд от 14,00-16,30 преко сили до ракиено време , и само ако е хубаво времето и не вали дъжд/сняг

65

Анонимен

преди 6 години

...Полицаи, военни, кучета...се активизират само като се извърши престъпление.През останалото време "издирваните"престъпници си живеят най-спокойно.

64

Некадърници

преди 6 години

Има толкова въпроси на който полиция и прокуратура има да отговаря а те пускат само димки.

63

АНТИ

преди 6 години

Смели към Росен са много момчета,но гащите пълнят, ако го срещнат.Горския нощем, щом им потропа,сърцата заешки ще се разхлопат.

62

Анонимен

преди 6 години

Горският човек е машина ,отдавна е офейкал.Дедо му бил партизански вожд с псевдоним "Невидимата светкавица".За това ,че целия ресурс на МВР (сбирщайн от бездарници събрани от кол и въже) ич му не е.

61

Анонимен

преди 6 години

Разликата между Социализъм и Демокрация е, че при Социализма народът е добре, а при демокрацията - бандитите. Ето го тоя 8 години си е живял като цар. Педофил бил човека, но си живее във вила, пуши си цигарки, пие си ракийка, такова си всеки ден жени, а аз бачкам на мутрите по 10 часа на ден, за да изкарам пари за децата...