135

Анонимен

преди 1 година

Унищожени само в мокрите сънища на Путин. До няколко дни Лиман пада, после украинците освобождават Луганск. Всеки ден русия губи позиции. Само едната гола пропаганда им остана плюс няколкото четирихилядници и техните верни овце у нас.

134

Анонимен

преди 1 година

Словакия дарила c-300 .Унищожена на момента.Американски HIMARS - унищожени със точен удар

133

Джордж Оруел

преди 1 година

Продължава да се разпространява левичарска пропаганда, затова нека да разясним какво е ,,ляво" и какво е ,,дясно" в политиката. Левите идеи за отношенията между личност, общество и държава са колективистки, с различни оттенъци. Десните са персоналистки, т. е., личността има предимство. Затова по принцип не може да има ,,крайнодесни"; това е измислица на левичарите от марксистко-троцкисткото течение за други колективисти от рода на фашисти, националсоциалисти, перонисти и др. подобни. Това е...

132

Прав Съм

преди 1 година

Някои тук говорят, че България била малка държава. Не е! Цял живот може да ви отнеме да обиколите безкрайно наситените и прекрасни Български земи. Рай на земята, където навсякъде има перфектни условия за живот, наиситени с невороятна природа, пластове от хилядолетна история! Русия на хартия е най-голямата държава, но тя може да се обиколи само за няколко години, защото е 80% пустощ дет не става за живот и няма нито природа, нито история.

131

Анонимен

преди 1 година

Руснаците много бързо могат да прикючат конфликта с Украйна

130

ПраБългаринът

преди 1 година

До славянин / Ние не сме славяни и никога не сме били, славяните са низша раса за нас, ама вас сме ви поробили и до ден днешен говорите на нашия език, ползвате нашата азбука и Бог сме ви дали да се молите на него дори там, твари.

129

Скучно ми е

преди 1 година

Дай пари и ще мисля бе, за кво да ви давам от моя огромен интелектуален капитал безплатно? Просто съм леко така разочарован от пошлата продукция на Кремъл, толкова пари дават за такива глупостти, а пък все *** без никаква фантазия наемат.

128

Скучно ми е

преди 1 година

Путин да вземе да плати на гладните копейки тука, че опорките свършиха и ми скучно вече. Нацисти, нео-нацита, НАТО се биело в Украйна, Мутирали войници, лаборатории, 2к украинци умират на ден, нищо не са почнали руснаците, стратегическо отстъпление и тва е. Бедна работа. Аре измислете нещо ново бе.

127

Жужи

преди 1 година

Последните вопли на Джуджето.

126

Хубаво че показахме

преди 1 година

средния на монголоида навреме и не успя да сдела референдум във варненско.

125

Анонимен

преди 1 година

Русия иска в БГ да сме разделени гладни бедни и неграмотни да поставя марионетки като Радев и сие който да ни управляват да ни доят яко и да ни използват територията за свой цели Трябва да приключим с всичко руско Руския мир носи само омраза и агресия между хората

124

Анонимен

преди 1 година

До до 216 от славянин Само че, ти тук и сега си едно атлетче със едва завърпено средно образование, и работещо нискоквалифицирана работа. :))) А, и роб на руснаците, да не забравим :))))))

123

Сърбите и те

преди 1 година

Излезнаха умни хора браво!

122

Анонимен

преди 1 година

Руснаците много добре знаят че няма да покорят Българите затова и не са се опитвали дори не са ни искали за 16 република :) Само са ни използвали заради продажниците който взимат Копейки и продължават да го правят Руснаците са страхливци и си създават митове но сега всичко рухна и ги видяхме голи и боси пълна трагедия

121

Анонимен

преди 1 година

Тая война ще я реши икономическото изтощение.. Свършва когато свършат парите..скоро ха хаха

120

Анонимен

преди 1 година

Те и украйнцити така ги подклаждаха, кай бил русофоб кой русофил и виждами какво стана!Разделяй и владей е стратегията! Единна България е трудно да се покори..

119

Анонимен

преди 1 година

До славянин живей си с диктатора ти никога няма да разбереш какво е демокрация защото аз свободно ти отговарям на това което на теб ти казват какво да пишеш :) Първи канал на руската първобитна пропагандна тв да не започнали работа по форумите:)

118

Анонимен

преди 1 година

До славянин Много се гордея че съм Българин а ти каквото и да постави и пишеш това нищо не може да промени Има една Българска поговорка кръвта вода не става Има и една руска поговорка когато изгониш руснак през вратата той влиза през прозореца затова си и тук да т р о л и ш но ние скоро ще си заковем и прозорците за руснаците :)

117

до славянин

преди 1 година

ами то ти сам си го доказваш че грам мозък нямаш с писанията си. Не са необходими повече доказателства.А като не искаш да си българин: чемодан --вокзал -- москва

116

Виц за Лойко:

преди 1 година

Лойко звъни на Чарлс - дзън дзън, звъни телефона, вдига Чаралс и започват да си говорат: - Здрасти Лойко, как си? - Абе чаралс, разбрах от новините че си крал, верно ли е тва? - Да Лойко, верно е. Всички медии тръбят. Малко ми идва в повече. - Един съвет от мене, като си крал, отричай до последно, аз така правя. хаХАхахъаъахаъахъАхахАЪъХАхаЪха