59

Коко

преди 1 година

Бойко наший Генерал. При него имаше и ядене и пиене, като при бай Тошо. Бойко се грижи за нас неговите гласоподаватели и ако има работа работим ако няма не работим. НО строим и държавата е Слънце, също като нашето Слънце Борисов. О заблудени народе, защо така изгони своя вожд. Ще има възмездие, Генерала настъпва на бял кон и ще се справи с корупцията, ще построи всички магистрали. До един мандат ще сме Швейцария на Балканите.

58

ПРОСТ-о Киро

преди 1 година

Всеки път, когато комунисти се докопат до власта ставав все едно и също. Инфлация, фалити и огромна криза.

57

Анонимен

преди 1 година

Ами като е толкова загрижен бокича , да отвори чекмеджето и да компенсира "финансовата катастрофа " . Тъкмо ще покаже колко милее за България ...

56

МОМ

преди 1 година

Мутрата си остава Мутра, не може да излезе от стереотипа на убийства, кражби, лъжи,корупция.

55

Антон

преди 1 година

Иска да каже, че България губи свои млади хора, полицаи, губи млада кръв, при охраняването от нелегалната миграция. И е прав, колкото и това да не се харесва на някои. Тъкмо бяхме тръгнали на добре, замогнаха се хората, спокойно беше, ама точно това не се хареса на левите злобари. Върнаха ни назад към мизерията. Въпреки че левите първи си пълнят джобовете. Жалко за държавата и народа ни.

54

те съсипаха всичко

преди 1 година

Петков , Ленчето и котилото им са доказателство, че простотията, даже и със съмнителни дипломи от Харвард, не се прикрива ...

53

Анонимен

преди 1 година

До KokoСложи си тениска с "великия ром", лъсни бастуна на лика му и кротувай *** такова :)))

52

Анонимен

преди 1 година

Путин пак ни продава старата си руска подводница

51

Koko

преди 1 година

Защо триете бе ? Пак ще го напиша и вие си го запишете. Генерал Борисов е най- великият политик раждал се по тези земи. С Генерал Борисов напред към успеха. Само той може да спаси България. Вярвайте и гласувайте за Генерала никога няма да ви подведе. Нито краде, нито далавери прави- Бойко е чист и откровен с народа си. Всички трябва да му служим и той ще ни избави от злото. Ще построи нова Бълагария. Амин!

50

Анонимен

преди 1 година

ДОРИ ТЕЯ В ГЕРБ ВЕЧЕ ГИ Е СРАМ ОТ ТОЯ ПРОПАДНАЛ КРАДЕЦ, АМА НЯМАТ ИЗБОР

49

Анонимен

преди 1 година

Отчаяна история.

48

Така ли?

преди 1 година

А от гереберските плевели България още кърви, 12 години при тебе и те са се впили във всички рангове на обществото. Кой управлява няма значение, щом още не са изкоренени, все в застой ще си бъдем.

47

Анонимен

преди 1 година

Боко селянина е направи кризата, все пак колко хора биха направили турския поток за 3 милиарда през наша територия, без да имаме право да ползваме газ от нея :)))

46

Cartman1912

преди 1 година

А помните ли, когато Бойко плати за реактора на АЕЦ Белене и отказа, да направи АЕЦа? Тогава ни плашеше, че тока от него щял да струва 200лв за мегават. Сега си мечтаем за ток по 200лв за мегават. Защо не се срамувате затова г-н Борисов? Сега ако имахме АЕЦ Белене иннвестицията щеше да се избие за една година от продажба за износ и след това да имаме практически безплатен ток.

45

Анонимен

преди 1 година

Аз пък помня, че по времето на Борисов бяхме на дъното на всички класации!

44

пуйката

преди 1 година

Без всички други партии може,но без Бойко на власт е като да играеш шах без цар.

43

До пп - аналог на БК

преди 1 година

Че той тоталитарният диктатор Бойко е живата пропаганда на БКП. Шуробаджанащина, корупция и липса на свобода на бизнес и слово беше при него. Точно както преди 89-а

42

Борисов - THE BEST !

преди 1 година

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, харварските джендърчета и путинофилите, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден и спокоен , цените нормални, а хората редовно си получаваха заплатите.

41

Анонимен

преди 1 година

Не харесва посредниците, защото е свикнал той да е единственият посредник и всички да се отчитат на него

40

джендърмен

преди 1 година

Тия обещаваха големи строежи,мостове през Дунава,тунели през Стара планина,и кво стана!?Добре,нямали са време да направят нещо,но ЗАЩО НЕ СА ЗАПОЧНАЛИ!?