112

Анонимен

преди 1 година

А стига бе! Сълзи и сополи за нацисти!

111

Говедо

преди 1 година

"Мъжете",пленени от Русия и ДНР,се изпращат в клиника в Грозни за смяна на пола!

110

SS

преди 1 година

Женевските конвенции са едно реалността да си в плен е друго !

109

Анонимен

преди 1 година

И татуировките им ли са руска пропаганда? Вчера гледах как срещнаха един язовец с човек когото е наръгал няколко пъти и го е оставил защото е помислил че е мъртъв. Интересна среща беше. Може и да е била руска пропаганда ;)

108

Киро коравио

преди 1 година

Ей сега ви казвам какво се случва. В Сибир ги посрещнаха силно загорели криминални типове. Те са влюбени в нацитата и сега се сещайте какво се случва

107

ГОЧО

преди 1 година

ДЕНАЦИФИЦИРАТ ГИ не ти ли стана ясно! 15-20 години на чист въздух и еко храна в Сибир и после по живо по здраво при притеснените им жени! Да видим дали ще им идва на акъла да се хвалят с ХИТАТА и БАНДЕРА!

106

Анонимен

преди 1 година

Господа платени про-американски агитатори, не се вълнувайте ! В Сибир има място за всички вас, заедно с възлюбените ви украйнски нацистки организации !

105

Велин

преди 1 година

До СатаНАТО: Може би не сте гледали изгорените в Одеса (има и българин)!?!? Може би не сте гледали клиповете на тези "герои", в които прострелваха пленени руски войници със завързани ръце!?!? Може би не сте гледали пак техни клипове как геройски прострелват пленници в колене, гърди и за последно в главата!? А онзи "герой" , който уринираше върху лицето на убит руснак!?!? Ами гледайте бе !!! Гледайте и ги защитавайте !!! Ако пък Ви харесва идете доброволец там!!!

104

Велес

преди 1 година

...Какво се случва с мъжете, пленени от Русия, в "Азовстал..- Заглавието, сменете си заглавието......Какво се случва с НАЦИСТИТЕ, пленени от Русия, в "Азовстал

103

Разкажете им за Менг

преди 1 година

Разкажете им и за автрийско-немския терор през ПСВ върху днешна Украйна и как с убийства са се опитвали да създават нова изкуствена нация "украинци" от местните руснаци, как който не е бил съгласен с това , са го пращали в концлагерите Терезин и Талергоф, по същия начин австрийците с насилие създават и днешната изкуствена "румънска нация",разкажете им как нациста Ото Хан е причината много руснаци(поляци,украинци) и европейци да умрат в мъки от химикалите му през ПСВ и ВСВ, разкажете им истината

102

Анонимен

преди 1 година

Руснаци, докато са в плен укрите, пуснете им видеата и данните на убитите хора, деца, инвалиди, лъжлива пропаганда, въртете им това видео по 10 часа на ден до откат, докато схванат какво са вършили и с каква фашистка лъжлива пропаганда са заливали Украйна!Прожектирайте им и филмите със скелетите от нацистките концлагери от ВСВ и как нацистите са убивали дедите им, кажете им истината, че Бандера е бил немско-нацистки и английски шпионин, работил срещу украинци, руснаци,поляци,евреи и ги е убивал

101

Мугабе

преди 1 година

Сле групови сеанси в Аналдола стават върли русофили.

100

Анонимен

преди 1 година

До СЪД ЗА ВСЕКИ ВИНОВЕН ...Украинците, които не бяха съгласни с Киевската власт и насилието в Украйна, просто бяха убивани, Киевската власт убиваше и украинците и руснаците, дори българи и други националности в Украйна, Зеленски трябва да се маха, той е зло за цяла Европа, Украйна да се върне в състава на РФ, за да не ги убиват и измъчват повече укро-нацистите!

99

Сата НАТО

преди 1 година

Дали са героите на "Азовсталь" или са бендеро-нацистите от "Азовсталь" ще решат руските следствени органи ----///----- Да защитаваш правото на руснаците да отвличат на хора от собствената им държава и да ги съдят по някакви изсмукани от пръстите обвинения, представлява предателство към България. Защото по този начин показвате, че бихте били съгласни да правят същото и с българи, отвлечени от България.

98

САЩ пак са в дъното

преди 1 година

и на този конфликт.. провокиран и търсен изцяло и целенасочено от тях..Азовците са наемници,обучени и спонсорирани от САЩ и това е факт!!!! Добре че ги хванаха руснаците, сега като пропеят, изсината ще излезе наяве! Дано всички, начело с американската пионка Зеленски, си получат заслуженото!

97

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, махни се! Махни се, хората почти десетилетие се молят за мир в Украйна, плачат и умират, разкрай се Зеленски, не те искат нито украинците, нито руснаците, мразят те!

96

Не, на фашизма!

преди 1 година

Смърт за фашизма и нацизма, свобода за народа! Нацистите осъдени и по затворите, а обикновените украински военни в плен, докато трае войната, за да спасят живота си и не ги пратят отново за пушечно месо за чужди интереси и да умират!

95

Сата НАТО

преди 1 година

Нито Просията, нито пък някаква из мет от ДНР има компетенции и законова сила да съдят украински военни на украинска територия. Това е чиста проба разбойничество. Действия изключително от позиция на силата, но без никаква легитимност.

94

Анонимен

преди 1 година

Осем години зверства и издевателства над руснаците в Украйна беше напълно нормално, а сега руснаците трябва да са хуманни със зверовете. Ами изпратени им вазелин. Ще им трябва и е хуманно.

93

СЪД ЗА ВСЕКИ ВИНОВЕН

преди 1 година

8 години азовците вилняха из Донбас, убиваха и палеха местни, мирни украинци/макар и с руски корени, език и самосъзнание, по паспорт те баха украинци/.. Къде бяха жените и близките им да ги питат какво и защо вършат из Донбас срещу $$$.. сега седнали да реват и да целуват ръката на папата с молби за азовците?!? Къде им беше умът на украинците,когато гласуваха с промитите си от анти-руска пропаганда, мозъци? Кой им ги проми-САЩ,които купиха 3 канала и почнаха да ги облъчват за майдана..сега реват