94

Локдаун за Антивакси

преди 2 години

Единственото решение - не може един да прави всичко за всички, а покрай него тарикати да ръсят зарази и да се гаврят с докторите. Щом са избрали да са безотговорни - да си носят отговорността.

93

Анонимен

преди 2 години

И не забравяй, имаш само един Бог, този, който ти дава бустера!

92

Мда

преди 2 години

Ваксините са типичен пример за принудителна продажба на безполезен продукт.

91

Леда

преди 2 години

До 83 Нормално е в България да има повече неваксинирани по болниците, защото просто по-голямата част от населението е неваксинирана. Ваксинираните-хоспитализирани в страната се движат около 15%, което не е малко с оглед на факта, че ваксинираните общо са 23%. За смъртността е така, горе-долу, но това е резултат от множество фактори. Аз живея в София и не познавам човек починал от ковид, свекърва ми - в малък град познава 7 човека, т.е. медицинската грижа е възловият фактор тук.

90

Сата НАТО

преди 2 години

Болестта не е просто сериозна, тя е ужасна. Убедих се на свой гръб - 10 дена треска и температура, дробовете си разсипах от кашлица. Ако знаех, че е такова чудо, сто пъти щях да предпочета да се ваксинирам, отколкото да го боледувам. Отивайте да се ваксинирате, защото ще ревете после с кървави сълзи.

89

Nemeca

преди 2 години

Тези така и не разбраха, че хората не са антиваксъри. Всички сме с всички задължителни ваксини. Аз лично моето дете го ваксинирам и с препоръчителните ваксини, които дори аз нямам. Но няма да си сложа ваксина която в момента е в процес на тестване. Няма да си сложа нещо, което политиците ми казват, че е добро. Няма да си сложа нещо, което самите лекари и медицински персонал не иска да си слага. Но това не означава, че не вярвам принципно във ваксини. Аз не съм антиваксър ***.

88

Бay

преди 2 години

Слушайте 99!

87

Анонимен

преди 2 години

Много филми, а никакви поуки.., що така се карате за глупости

86

Анонимен

преди 2 години

Най-много си обичам, запаленият огън да ме грее зимата, обичам и гроздовата ни ваксина, обичам рохкавата почва, обичам си ферментиралите зеленчуци, сладката вода и красивата ми жена. На професори по всичкология ще кажа едно, не спирайте да се удивлявате на това което ви заобикаля, а от невидими заплахи не се страхувайте, те са невидими за всички, няма анти и проваксъри.

85

Анонимен

преди 2 години

Това не са ваксини защото не спират вируса. Целта на истинската ваксината е да запознае имунитета с неактивен вирус. С експерименталните препарати няма вирус а има само един протеин и това както се вижда не върши работа.

84

до 87

преди 2 години

Дано някой твой приятел не хване сифилис, че не ми се мисли какви глупости ще сътвориш. Като нищо да си го резнеш и закачиш на герданче, за да те пускат в женската тоалетна.

83

Анонимен

преди 2 години

Неграмотни, ***, суеверни ... прекрасен материал за издялване на антиваксъри.

82

Животновъд

преди 2 години

Еlkе на балканите сме най-бедните материално никой не е загрижен за нашето благоденствие , как да повярваме на загриженоста на развитите от ес

81

Анонимен

преди 2 години

До 87 АнонименАйсектир беНещасник. Уж погребал родителите си преди седмица а седнал тука да убеждаваТролски за ваксинация.

80

От Берлин

преди 2 години

Хаха.. Стараят се с Пропагандата! Няма спор... Хахаха... Днес постна ха нов формуляр за приемане в немските болници! - В графата за Covid,, боцкане" имаше добавени три нови прозорчета 6 !?! Бустърните зомбита- шееееест дооооозииииии.... Подготвено и поръчани за вас...! Мислете и Бог с всички ни!

79

Анонимен

преди 2 години

Балканите са люлка на най-древни цивилизации, тук е най-старото златно съкровище в света, най-старите държави са тук. Нормално е тук хората да мислят, да се съмняват. Човек съществува, когато мисли, а мисли, когато се съмнява. Другото е стадо.

78

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да се ваксинирам с смъртоносните и променящи човешкия ген отрови. Ваксините измислени от ционистките фармацефтични компании целят античовешки ексрерименти с населението на земята. Главата на октопода Радшилдови. Помощници Бил Гейтс и Джордж Сорос и под тях фармацефтичните НПОта. Желая смъртта им на тия всичките а тя идва за да ги отнесе в отвъдното

77

Анонимен

преди 2 години

Ковид не е единствената ваксина на земята. Това че, не искам да се боцна с нея не ме прави антиваксър, колкото и да ревете.

76

Четете

преди 2 години

Много ценни информации вкл доклади от ЦРУ публикува световно известния Българин д-р Атанас Гълъбов .Вижте книгата "Световната конспирация срещу здравето на хората"..

75

Анонимен

преди 2 години

Аз ще се ваксинирам след два дни . Нека да ви кажа нещо което направо ме разтресе . Двама мои приятели на 41г и на 50г си отидоха в рамките на две седмици , не ваксинирани и без други заболявания .По младия оставя две малки деца , а по възрастния едно .Не убеждавам никой в нищо , всеки да си вземе сам решението , но като отидеш на две погребения за две седмици ....абе не ми се говори