59

Анонимен

преди 4 години

Щели да им плащат олигарсите - ха-ха-ха! Че то и сега си е така, но не официално. Само че олигарсите плащат за "свършена работа", а с парите от субсидии (с нашите пари), политическите партии просто си се кефят.Да останат само на олигархична издръжка и да видите как ще сектнат кражбите и злоупотребите. Онези действие изваждане не знаят...

58

Слуга на народа

преди 4 години

Значи, пенсионер със 132 лева пенсия на месец може? А субсидия от 1 лев/човек не може, че партии ще отиват в криминален сектор?? А пенсионерите с малки пенсии в кой сектор? В гробищен??

57

39958

преди 4 години

Партиййните клубове са на партийна издръжка. държавата не може да плаща за тези помещения. Който има членове и симпатизанти, ще получава от тях членски внос и дарения. който си е регистрирал партия, за да се прехранва от субсидии, ще се наложи да започне работа. И така бюлетината ще се разтовари. Достатъчно сме напреднали в технологично отношение - всяка идея се разпространява почти сетткавично. Друг е въпросът, че идеи липсват - има само ламтеж за власт и пари.

56

ГНЕВЕН

преди 4 години

Никакви безплатни офиси!Това е грабеж.Който иска да се занимава с политика ,да си търси офиси и спонсори.Да си плащат наеми на пазарни цени , иначе на улицата.

55

Анонимен

преди 4 години

Една ГОЛЯЯЯМА кръгла НУЛА им се полага от нашите пари

54

Анонимен

преди 4 години

Едно време са се събирали по поляни обединени около идея, а не "процъфтяването" на партията. Всичко се измести, вместо да мислят за добруването на хората се грижат за бизнес-модела наречен партия!

53

Анонимен

преди 4 години

Да фалират и ги закрият!

52

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 4 години

На тези КРАДЦИ, МОШЕНИЦИ, ГЕШЕФТАРИ, ЛЪЖЛЬОВЦИ, МЪРЗЕЛИВЦИ ... и един лев субсидия им е много!!!

51

Анонимен

преди 4 години

Абе Биков, абе Божанков, вие и сега сте в криминалния сектор. Просто ще крадете по-малко директно от хазната.Иначе нека спорят, но да вземат да обяснят какво всъщност направиха за българските граждани и бизнес (закони, наредби, спазване на Конституцият и законите?!!!, ...). Че ако теглим калема, всичките (политици) ще трябва да плащат до 9-то коляно.

50

Край

преди 4 години

Партиите изнудват като роми - дайте ни субсидии иначе ще крадем и ще защитаваме интересите на олигарсите.НУЛА лева и сега крадат и сега каквото кажат десетина души в България -това става.

49

Анонимен

преди 4 години

Германските и американските държавни фондации ще финансират ГЕРБ. Турските и ислямските фондации ще финансират ДПС. И тези продажници ще управляват?

48

Анонимен

преди 4 години

Така и не разбрах, на какво основание държавата (ние) трябва да плащаме на партии?Всеки, който пожелае може да им дари или плати членски внос!

47

Анонимен

преди 4 години

Партиите без субсидии!!!

46

Анонимен

преди 4 години

"издаване на голям вестник - няколкостин хиляди лева месечно""издаване на малък вестник от типа Новинар - поне двадесет-тридесет хиляди лева"(ако не се изплащат, защо се издават? кой, освен партиен член би си го купил)

45

Анонимен

преди 4 години

"наем за централа на партия" (едно време се събираха по поляните)"поддържане на партийна телевизия - няколко милиона" (дори партийните членове не ги гледат)

44

Аз

преди 4 години

До SharkИ защо трябва да засилваме тази зависимост?! Не е ли по-добре да се борим тя да отслабне!

43

Анонимен

преди 4 години

"едно интервю в БТВ/Нова - 10 000 лева"(писнаха ни)"Едно пътуване с цел агитация из окръга сред избиратели - хотел - минимум 80 лева нас трая (по-вероятно 120) НА ДЕН. . ОТделно - храна, бензин, заплата на шофьор - най-малко 1000 лева" (ходят само партийни членове, безсмислен разход)

42

ами

преди 4 години

Тези,които си търсят голямата субсидия,първо да дадат разчети колко лв им струва т.нар. издръжка за година,БЕЗ парите за медия,която те сами си признават че е най-голямото перо в разходите. Да се измисли методика,когато дойдат изборите,ЦИК да разпеределят пари само и единствено за медиите, според това кой колко гласа са спечелили на предишните избори и тогава няма да се притесняват,че не ги "чували"избирателите.

41

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че ако не оцелеят българският народ ще бъде много щастлив

40

Vuzmezdie

преди 4 години

Тази попарка я надроби Славчо, който сега се спотайва, но наесен ще си покаже рогцата. Славчо и неговия пиян екип от умници насаждат пред народа мнението, че разбират от политика. Освен субсидиите за парите, това не е първия му гаф в политиката. Когато искаше да избира на избори областни началници на МВР - той така омеси Конституцията и конституционното право че от сега знам как ще излезе от политиката - со малко кьотек от Народа!!Това не е чалга Славчо!!!