159

V

преди 5 години

Вие се базикате ,ама се задава голяма криза. Промишленото производство спада а в ит сектора Китай мисли да бута монополи ;) Ако ги няма монополите и поддържаните от правителства големи компании борсите ще се сринат и тогава капитала може да напусне САЩ .За сега гледам бяга в злато и в големите спасявани банки .Ще има разместване на пластовете .Наще сегашни съюзници може да се окажат догонващи и съответно пак да сменяме лагера ;)

158

анонимен до 166

преди 5 години

ОАЕ Локо заедно с Влаковете ли го зе .Ако е с Влаковете София Бургас ще ходим за 1час

157

Hellios

преди 5 години

Имам един, единствен коментар, по темата и по всички политици от 1989 до сега, а именно :"Леко, леко и ние ше ви настигнем"...Част от песента "Кради, кради",куплета се изпълнява от 100 Кила.Продължението всеки заинтересуван можа да го намери и да го допълни.

156

Анонимен

преди 5 години

Северин бива пуснат от затвора. Почти се е извинил, че е изнасилвал и убивал. Да ви имам заглавията на статиите.

155

Уууу!

преди 5 години

до 166Нали това се опитвам да им набия в тиквите бе бате!!Те с а кухи и не гледат нито назад,нито напред!Кухи са като водосточни тръби!!!Вместо да скочат и да подкрепят майките,утре ще ги ши бат тях поединично!!!!

154

анонимен

преди 5 години

Я пък този спря да трие сигурно е в почивка

153

Анонимен

преди 5 години

Така наречените трима патриоти правят шоу и най-вече двама от тях. Явно не им стигат партийните телевизии за това. И единственото, за което са значими, е да крепят кабинета Борисов. Странна работа е политиката!

152

Уууу!

преди 5 години

Кой остава?Всички сме замалко на тази земя!По-големи от куршума няма!дела трябват а не думи!Левски го е казал не аз!Чиста ли е Републиката ни?А свята ли ни е?!!!!!А?!!

151

Симо Валериев ДОВИЖД

преди 5 години

Тоя смешен пумпал още ли не се е измел? Какво чака още да повлече и баш бабаита, който се е скрил от народната любов в чужбина ли?

150

Анонимен

преди 5 години

Социалните отказаха инвалидна количка на дете, а бронираната лимузина на Бойко струва 1,240 млн. лв.

149

анонимен

преди 5 години

на парче ли ти плащат да триеш коментари или си на заплата ако си на парче дай да правим делимо аз ще пиша ти ще триеш.Или 5то ДС е още живо

148

Анонимен

преди 5 години

Значи утре WCuмeoнoff може да се изсере ( БЕЗ извинение) пред Народното събрание и да се избърше с лист от Конституцията, а Баце, Шкембе Войвода и троловете им тук ще го аплодират, за да не падне кабинета, м?

147

избирател

преди 5 години

Чакай,чакай три дни наглееш с ехидни физиономии и изказ по темата а сега видиш ли не си еди какъв си.....Бъдете мъже бе хора,поне веднъж постъпете по мъжки в жалкия си животец!!!Да това,че по някакъв си начин си стигнал до поста,който заемаше не означава,че животеца ти не е жалък,..... ОСОБЕНО ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!!!!!!!!!!!

146

анонимен

преди 5 години

Тия ***..И *** са готови да правят на Борисов..Само и само да са на власт.Като самият него! Знаят прекрасно! Че тия измислени "патриоти" Никога повече. Няма да помиришат власт! Като свински черва са навързани с прословутите си ДОГОВОРКИ ЗА ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА! Писна ни от вас бе ***!

145

Уууу!

преди 5 години

Ако някой не знае кой какъв е има вече къде да види кой какъв е бил преди ''свободата''!!Да видим колко от пишещите тук ще отидат да се поинтересуват!!!!Това трябваше да се случи през 1989!!!!Ха да видим!!!!

144

Анонимен

преди 5 години

Валери Симеонов може да е всякакъв, но не е глупав. Няма по-страшно за държавата да ни управляват глупави хора като БСП, например.

143

Анонимен

преди 5 години

Преди време Слави бутна ония *** Виденов! Сега ако надуе музиката и Бат Бойко се е изпарил яко дим. На концерт на Слави одват повече фенове от колкото герб+оп имат привърженици, а и намаляват.

142

Анонимен

преди 5 години

Искам само да попитам, тази партия нфсб само от един човек ли е съставена? Има ли други членове или пак е някакъв фейк? Тоя Валери е тотален фрийк! Много е противен.

141

Анонимен

преди 5 години

Кои пък са възрастните хора с увреждания по които майките на болните деца са викали убийци в кавички и то по всички ли които се виждали на протестите вече няколко месеца подред.

140

Обобщение

преди 5 години

Майките се използват ДА ПРАВЯТ ЦИРК , политиците и шоумените си говорят глупости , журналистите снимат лешоядски ,а народа бучи салатата ,пие ра.кията и гледа и псува ,щото друго неможе . ПИШЕТЕ СИ КАКВОТО ИСКАТЕ, НЕЩАТА СИ ПРОДЪЛЖАВАТ БЕЗ РЕАЛНА ПРОМЯНА !НА НАРОДА трябва да му вземат хляба и интернета че да се вдигне. Демокрацията научи и старо и младо да са мързеливи .