250

Анонимен

преди 5 години

До 286Толкова ниско падна Борисов в *** на Путин просто е гнусно=направо ще повърна, след тоновете помия, пренебрежение, унижение и незачитане, които бяха изляти по нас в течение на последните 4-5 години и стигащи до пълно пренаписване на историята.какъв трябва да си, за да отидеш и да лижеш по плютото? най-непонасям безпринципните, непостоянни и безидейни хора!

249

алла пугачова

преди 5 години

До Анонимен287Колко млади хора под 30 познаваш знаещи руски?

248

1234

преди 5 години

Така и не се разбра какво пак искаха тези руснаци.Само да не излезе след някой месец пак, че имаме подписан договор да даваме милиарди за други железа.

247

Анонимен

преди 5 години

А нашият премиер е голям човек. На тегло, разбира се, вие да не си помислите нещо друго.

246

Анонимен

преди 5 години

ММИ ЩОМ СА ПРЕОБРЪЩАЛИ СЪДБАТА НА МИЛИОНИ ХОРА И ВСИЧКО Е ЗАВИСЕЛО ОТ ТЯХ, ЗНАЧИ СА ВЕЛИКИ.ВЕЛИК НЕ ОЗНАЧАВА ПОЛОЖИТЕЛЕН ГЕРОЙ.

245

Анонимен

преди 5 години

Сред българските граждани се запазва устойчив интерес към руския език, но министър-председателя и правителството на България имат ли заслуга?

244

Анонимен

преди 5 години

Борисов как му се наг*зи на Путин направо ужас. Борисов както тръгна да си извинява май трябваше да се извини и за Скрипал, и за журналиста в Крим, за Хитлер т.н. Толкова ниско падна Борисов в *** на Путин просто е гнусно.

243

Кьорфишек

преди 5 години

Путин залъга наш Бойко, за да го държи под контрол.

242

1234

преди 5 години

До FallschirmspringerКъв турски поток бре?турски поток е тръбичка. 1 от 4 предварително планирани.

241

Fallschirmspringer

преди 5 години

Има една сентенция "Ако седиш достатъчно дълго на брега на реката,рано или късно труповете на твоите врагове ще минат покрай теб Лао Дзъ."Ами турски поток доблече енергийния труп на правителството на България.

240

Fallschirmspringer

преди 5 години

Принципно стратегическите планове за ТП са потока да продължи през Гърция и Албания и някъде към Дурас през плитката Адриатика да прескочи в Италия,а през италианската газопреносна мрежа се свързва с Австрия където има изграден хъб ,а от там към Унгария,Чехия и Словения.На нас ни остава да клечим на брега на турския поток и да мрънкаме ,ама нас никой не може да ни заобиколи

239

до 265

преди 5 години

Умственият капацитет не есвързан с размерите на скелета.Великите хора са били най-вече средни и с по-нисък ръст.

238

Fallschirmspringer

преди 5 години

Някои май не разбраха ,че леляната връзка към ТП е сухоземна ,демек от турска територия и съответно оскъпена с турски транзитни такси.Няма как да се отрече турците добре от играха ситуацията.Хъбчето няма на кого да "хъбарира",по простата причина ,че ние от разпределителен център на балканите ,благодарение на "далновидната" политика на правителството се превърнахме в краен получател,Как ще връщаме газ в Турция като от нея ще получаваме,Гърция също от Турция получава ,това се отнася и за Румъния,

237

Ха, ха, ха !

преди 5 години

До Анонимен 271Давид не се е стигнал до бой с Гулиат. Давид е бил добър във хвърляне на кавъчета. Метнал един валък камък и свършил живото на Гулиат. Това ми напомня много филма Троя с Брат Пит. Давид е втория еврейски цар. Той е превзел града крепост Ерусалим от евусейците, а сина му Соломон е е превърнал града в отворена златна империя и построил първия еврейски храм Цар Соломон е имал 100 жени от съседните царства, с цел да избегне войнитеа днес евреите говорят за чиста еврейска раса ;)

236

Анонимен

преди 5 години

До тук шахматната партия беше изиграна много добре...вече сме в имперският отбор, обкръжил европа 3 страни : короната и колонията и - от ляво, ятагана - от юг, мечката стръвница - от дясносамо не разбрах две неща :* кога ше отвързваме борда от еврака и ше се връзваме за стабилната нефтена рубла ?* кога бай юнкер ше ни отвори вратата за свободно излизане ?..п.п. пак излезе вярна максимата, че към когото се присъединим -той се разпада.така, че мечката да внимава с нашето присъединяване!

235

Анонимен

преди 5 години

Герберунгелите ще трябва да се съобразят с новата заповед - ДА СЕ ХВАЛИ РУСИЯ И ПУТИН, която ще получат скоро от централата на ГЕРБ. Щото иначе няма газ, няма хъб, няма АЕЦ

234

БГ

преди 5 години

"Съдбата на малкия човек, живеещ на голям кръстопът, е предрешена, защото големият кръстопът е за голям човек с големи мечти, с големи идеи и с изправен гръбнак.Възниква въпросът, имат ли БГ политиците "гръбнак" - НЕ!Истината е: Унгария се защити - емигранти, Чехия се защити - АЕЦ, Германия се защити - СП 2,Сърбия - достойнство, Турция строи.Австрия - "БГ е троянския кон на САЩ срещу Русия". Италия - отмяна на санкциите с/у Русия.БГ има 4-американски бази, не на НАТО,а на САЩ.Ашколсум!

233

Анонимен

преди 5 години

ДО горд бгТи май не си бил в час, когато сте учили за давид и Голиат???Дребничкият слабичък на вид Давид победил огромният, добре угоен и на вид много силен Голиат.Иначе всички велики хора са били ниски на ръст - и Наполеон, и Бисмарк, и Хитнлер, и Сталин , и К/лемансо (победителят, който смаза България с Ньойския договор). Същият Клемансо е казал: Високите хора са като високите сгради - най-горните етажи са най-зле обзаведени.

232

Анонимен

преди 5 години

Всичко щеше да бъде много хубаво с Турския поток, ако не беше намека на Песков, че България трябвало да убеди ЕС. Това от устата на дясната ръка на Путин означава че отново е поставено условие на България че ще има хъб и руска газ, но ако се наруши някакво изискване на ЕС.

231

ГОЛЯМ СМЯХ

преди 5 години

ДО3.3.1918гТи май не си наред.Той твоят Бойко долази на колене при Путин, ти искаш шамари да му бие.