77

Анонимен

преди 3 години

Бай Дончо ТръмПЕТО дали ша са запише в бюрото по труда, тоо с тея 5 годин държавна служба нимой фана и минималната социална пенция. Па тоя новия бай Дън хич го нема.

76

Krom

преди 3 години

До Анонимен 77 - е, няма съвършени хора на тоя свят. Дори и такива като теб, пишещи под два и повече ника! Дженифър Лопес ли беше друг бял "артист"?

75

Анонимен

преди 3 години

До KromТи избегна въпроса защо имаш нещо против чернокожа да изпълнява изкуство, при положение, че беше само една от 4та артисти (другите 3ма не бяха черни).

74

Krom

преди 3 години

До До калекосоросоидски - той внимателно избягва конкретните въпроси! Не очаквай отговор. Както подхожда на добър ***, преписва чинно каквото има да препише и избягва всяко влизане в дебат с конкретни факти.

73

Германец

преди 3 години

Откога ви казвам, че пyтинoидните тръпмпазета са в ступор от челния сблъсък на реалността с фантазиите им.Сега се налага днеса пак да краде статии от БиБиСи и да ги превежда криво ляво за да налее тази мисъл в кратyните ви кухи.

72

Светът на Диска

преди 3 години

Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект - Тери Пратчет

71

До калекосоросоидски

преди 3 години

Какво ти е мнението за джефри епстайн или и там всичко е конспирация??

70

Анонимен

преди 3 години

Реднешка история... Нещо като нашите берачи на малини. По цял свят ще ги намерите, във всяко общество ги има. Най-нископлатените и неквалифицираните.

69

Men in Black

преди 3 години

Човешката мисъл е толкова примитивна че в някои галактики я считат за инфекциозна болест!

68

Тв

преди 3 години

Казаха ми, че са лоши така, че няма да проучвам нищо сам каквото ми кажат го приемам за чиста монета. Аз съм добро соросоидче :) п.с терминът конспиративна теория е въведен от цру да лепи етикети конспиратори на всеки, който дръзне да задава логични въпроси

67

Калеко Алеко

преди 3 години

Конспираторите винаги оцеляват макар и със съпътстващите ги диагнози..В психиатричните клиники е пълна с пациенти, които страдат я от мания за преследване от ЦРУ, Ми-6, Мосад и т.н...Я такива които ги ръсят с вируси от самолети, я такива които са жертва на пъклените планови на тайни подмолни общества като тези на Сорос, Масоните, рицарите Тамплиери, Илюминатите..Я такива като сатанистите от QAnon..Я такива дето са жертва на ***, двойни станадарти, различни скорости..и так далее и так далее

66

Q

преди 3 години

А, да. И острова на Епстийн сигурно е фантазия. Подземията му също.

65

Q

преди 3 години

Фондация "Клинтън" и Ватиканът държат международна мрежа за трафик на деца. Голямата жътва е била след мощното земетресение в Хаити. Тогава са отвлекли хиляди деца и са ги пласирали по света. Ама да, сигурно си фантазирам, Хилари е прекрасна усмихната възрастна дама, а Папата и кардиналите са хрисими старци. Те не могат да правят такива неща.

64

Анонимен

преди 3 години

До СдТук всички са с шизофрения!Кoмунeтaтa подкрепят Тръмп който е републиканец, т.е. десен.Псевдо десницата подкрепя Байдън който е демократ, т.е. център-ляво.На всички им пречат Сорос и Бил Гейтс...

63

Анонимен

преди 3 години

Аз разлика между русофилите и тия от К-анон не виждам.Ако някой вижда да каже каква е.

62

Q is real

преди 3 години

Хора, моля ви спрете да мислите с телевизорите си. Никога не сме били по-лъгани. Дори преди 89-та имаха някаква мярка. Сега е чудовищно.

61

Анонимен

преди 3 години

Глупаците винаги оцеляват.

60

Анонимен

преди 3 години

Тия са все с маниакална психоза. Друго няма.

59

MIB

преди 3 години

Агент Q е от мъже в черно, не е от правителството.

58

Василев

преди 3 години

В САЩ демократите и републиканците са едно към едно, като нашите сини и червени политици!Всички се командват от световния финансов капитал!Това е ционситко робство и вече всяко средно интелигентно дете знае кой дърпа конците на световната икономика и политика!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!