175

:)))

преди 7 години

До SS Само двама, но колко добре платени... Тати в общината, мама в министерство, кака "реализира" европроекти, а бати получава обществени поръчки. И срещу това едното неудобство да пускат с копи/пейст опорни точки

174

Анонимен

преди 7 години

Длъжни сме ако идват директно през сирийската граница със сирийски (но не менте) документи, но не и скакалци от половин Азия и цяла Африка!

173

Анонимен

преди 7 години

Тиквата е паникьор. Може да работи само в ятмосфера на слакьори и да реже лентички. Като види малко зор подава оставка или бяга. Вече е вреден за България.

172

Гайдар

преди 7 години

Господи, този е най - голямата ти вересия. Толкова много ли работа имаш та не я прибереш преди да затрие напълно България

171

Анонимен

преди 7 години

2 000 000... тази цифра е пълна измислица на Тикво за да звучи по-важен.

170

do 244

преди 7 години

Там не са много уелкъм- онзи ден съобщиха за изгорен склад с 70 души вътре, все имигранти от кавказките реСпублики. Та така ги посрещат там, а не с мечета и курабийки,

169

Анонимен

преди 7 години

Про турската политика на Борисов може да се обясни единствено с контрабандните му канали които минават през Турция. Ердоган е хитрец и знае как да шантажира силно зависими политици с криминално минало.

168

Анонимен

преди 7 години

"Почти всяка седмица се открива нова църква или манастир." За съжаление, не можем да кажем същото за университети и училища! Всяка една формализирана религия се превръща в източник на тъпотии и деградиране.

167

Анонимен

преди 7 години

След като е вълна от 2 000 000 души , този феномен съдържа елементи на сериозна организаторска дейност . Кой или какво организира тези хора по време и по маршрути ?

166

Анонимен

преди 7 години

До Българин................Къде прочете че ще те пребия!! Т.................Първо не си българин защото защитаваш чужди, руски интереси и второ стига си заплашвай форумците. Има правила на форума! Ама вие русофилите сте свекнали да биете и избивате българи заради руските интерерси!

165

Апокалипсис

преди 7 години

Аве по добре да ни трясне един апокалипсис, да не се налага да се мъчим да се избиваме по между си......

164

Анонимен

преди 7 години

"Всеки, който почука на вратата ни, сме длъжни да приемем, каза още Борисов."Този индивид е опасен за България и националната й сигурност. Само за два дни ГЕРБ изгубиха изборите, още преди да започне предизборната им кампания.

163

турците мачкат

преди 7 години

много мачкат турците. С голо дупе мачкат таралежи.

162

гого

преди 7 години

абе женчо, престани да хленчиш като мека китка, като вежди за неговите 2 млн., как ми писнахте.

161

SS

преди 7 години

Ако ББ пусне и само 10 хил. пришълци, колкото и да се укрива това, ще се разбере. Тогава ще се разбунтуваме и най-сетне ще го изхърлим. Може го пратим на Ердохан, но по-добре е да влезне в затвора, преди хамериканските му приятели да успеят да го скрият и изведат от страната

160

анализ

преди 7 години

"Враговете" - САЩ, Русия , а вече и Турция - "воюват" в Сирия рамо до рамо, всеки "громейки" своят враг - едни "трепят" митичната ИД, други "разбиват бутновници", поръсвайки ги от въздуха с бомби, трети "заличават" кюрди ... кашата е пълна и тотална, а мъглата над оФцете - гъста! И "Избитите" ид-ейци, "бутновници" и "кюрди" - навлизат в Европа , донасяйки "терор" , страх и "радикален" ислям ...а европейците вече са готови да им турят "печата и чипа", само и само да ги "спасят" ...найс, а?! :)))

159

Анонимен

преди 7 години

Защо бе вашта леля политиката на ЕС да забранява да ги връщаме тъмните? Кой го е казал и кой ни е питал нас? Я си ги приемайте и в задния двор, ако искате, но нас да ни оставят на мира!!!!!!!!

158

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 263Или си сляп или не много добре на вторият етаж.Къде видя саботаж бре ?!

157

Анонимен

преди 7 години

В момента гледаме на живо контролиран саботаж на България, и как българските политици умело ще се представят като жертви, но лоялни жертви - гъзолизачи, неможещи да направят нищо за това което идва, защото виж ти, просто неможем. Такива ниски саботажници трябва да се бесят! ПРЕД ОЧИТЕ ВИ САБОТИРАТ РОДИНАТА.Изселиха 2 милиона БЪЛГАРИ, сега ще заселят чужденци. БЪЛГАРИ, ЗАЩО ИМАТЕ МАНТАЛИТЕТА НА ЖЕРТВИ А НЕ ЗЕМЕТЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ И ДА НАПРАВИТЕ УДОБСТВО ЗА ВАС САМИТЕ????????? ЛЕВСКИ???????

156

Антихристиянски ЕС

преди 7 години

Всичко върви към трета световна, с тази п........ политика на ЕС нищо добро не ни чака , всичко писано в библията почва да се сбъдва, решителната битка предстои в Армагедон в днешен Израел, колкото и да съм атеист почвам да вярвам .