80

До 86

преди 10 години

Да бе, и да фалира банката.... че кой ще плаща за избори, за консултации, пък и дарения...

79

Анонимен

преди 10 години

Ти гледай да не се люшнеш на електрически стълб, мани другото.

78

гражданин

преди 10 години

Ни си знаем бре. Дойде ли БКП на власт има режим на тока и водата. Това толкова пъто сте ни го изпълнявали, че сме го запомнили. Лошото е, че има ***, които не помнят и още гласуват за вас мамка ви престъпническа!

77

Анонимен

преди 10 години

ЗА ДА НЕ ФАЛИРАТ ДЪРЖАВНИТЕ ФИРМИ, МОГАТ ДА ПОЛЗВАТ ПАРИТЕ СИ ОТ БАНКАТА (ЗНАЕТЕ КОЯ) В РАЗМЕР ОТ 1 МИЛИАРД ЛЕВА

76

Анонимен

преди 10 години

Падне ли кабинета идва краят на света!

75

Жоро

преди 10 години

ГЛУПОСТИ, Нек в буркани ли ще слагат тока от АЕЦ

74

Анонимен

преди 10 години

ееее че то по-добре - и по-малки сметки тогаз

73

Анонимен

преди 10 години

Намерил кого да плаши! Сегашното работоспособно поколение израстна в условия на енергийна и хранителна криза. Нашите деди са изкарали далеч по-трудни години и все пак не са оставили мерзавци като тези да ги командват.Лично аз бих изкарал поне 5 години на енергиен режим и само с хляб, и вода ако съм сигурен, че повече никога няма да видя мутрите на тези плазмоди, и развитието на държавата тръгне в градивна посока!

72

владимир владов

преди 10 години

Иска ми се да вярвам, че не съм единствения, който вижда една по-различна връзка между февруарските и юнските протести. Поводът за първите бяха високите сметки за тока. Странното е, че когато министърът на енергетиката Делян Добрев разкри неизгодните сделки, сключени с приватизираните ТЕЦ Марица 1 и 3, както и за скъпата зелена енергия, заявявайки готовност за промяна, протестиращите започнаха да искат оставка на правителството. Когато Бойко Борисов (не защото обича хората, а защото иска да бъде обичан от тях) заяви, че ще започне процедура за отнемане лиценза на ЧЕЗ, се стигна до сблъсъците

71

Анонимен

преди 10 години

Не лъжи гнусна гад такава. Вие докарахте БГ то това положение.

70

Пъзела

преди 10 години

На обикновен език казано:"Ако не спрете с протестите ви спираме тока"Комунистите голям страх ги тресе!

69

хе

преди 10 години

Не е за вярване! Щом не си съден и/или с криминално минало, доказано или не, значи си некомпетентен!

68

Анонимен

преди 10 години

Че ние тока го ползваме само в изключителни случай, че той стана лукс!

67

пищова

преди 10 години

стойнев,нищо бе, ще се увеличи правенето на деца. ние и без ток можем но с вас - не. изказването ти има смисъл само ако в програмата ти е включена тотална чистка в сектора, осветляване на монополи и тяхното прекъсване. ти ни плашиш само с цел да продължите статуквото. ми не ти вярваме. давай режим на тока да ви видим!! Българи, протест до дупка. Как да формираме нова широка организация, която да се заеме с управлението? С хора, които са номинирани от нас, с кристално минало и умствен багаж?

66

анонимен

преди 10 години

Айде стига сте плашили народа *** мръсни! Такава ви е тактиката, само че младите хора не ви се връзват! На 50 г. съм. Моето поколение понесе цялата тежест на прехода и особено тези, които останахме в България! Но и на нас ни писна, отивайте се с добро! От това по-лошо няма да стане. Предприятията са ликвидирани, няма къде да работим от това по-лошо накъде!

65

от протестиращ

преди 10 години

В очите на този човек се вижда само едно -СТРАХ!

64

Анонимен

преди 10 години

Ей винаги когато комунистите управляват държавата е в невероятен хаос, ама винаги. Червени *** отивайте си!

63

будали

преди 10 години

Режим на тока, хаха, то стана като Виденовото време. Ама така е като "държавници" нямат концепция за енергетиката. 8 години Станишев и 4 години Бойко не могат да решат аджеба ще строим ли АЕЦ или не. Да го бяха направили референдума преди 10 години, а не след като прибраха милиони и оставиха един гьол и 1 милиард дълг на НЕК

62

коко

преди 10 години

Линч за тези *** сини, червени, *** и всякаква друга *** !

61

Истината

преди 10 години

Истината е, че още през 2009-та година ГЕРБ предизвика тази междуфирмена задлъжнялост като спря да плаща задълженията на държавата към фирмите, вкл. и към държавните фирми. Така ГЕРБ вкара фирмите в капан, от който излизаха само фирмите на хората от ГЕРБ, както и присвоените от ГЕРБ фирми. Режим на тока е най-малкото, което ни оачкава след ГЕРБ. Има много по-неприятни неща, които ни очакват.