80

Анонимен

преди 6 години

Такава е хубавата демократична политика на началниците на Лойко и на Лойко.

79

Циник до 103

преди 6 години

Определено! Още от сега имам отделна сметка със спестявания за сина ми!Вероятно няма да стигнат за Бръшляновата лига...ама дано - за някой свестен университет в Европа!Те тази "тъъънка разлика" между нас биобългарите, и клетите роми ти убягва явно!Аз не мога безотговорно да снасям "кукувици", и да чакам - друг да се грижи за тях! Не съм така НЕвъзпитан! Старая се да мисля..и за другиден!

78

asdf

преди 6 години

За всички бленуващи по отминалия Соц. Забравете го! Соца ни беше наложен от СССР. Него вече го няма, а номенклатурчиците станаха най-големите капиталисти. Голямата трагедия ви е, че именно тези, които бяха във властта преди 89-та, сега са тези с големите капитали. И те са последните, които ще позволят вашия любим Соц. да се върне. А, най-голямата ви трагедия е, че още не можете да осъзнаете, че съратниците ви се облажиха от вашата наивност.

77

Анонимен

преди 6 години

В една централноевропейска държава преди години яко бяха работили по въпроса с увеличаване на популацията. След 20-30 години установили, че ако човек има повече от две деца, максимум три, нещата тръгват надолу. Просто не съумява да обърне внимание на всички деца в семейството адекватно и примерно от две стават хора, ама другите две тръгват почти неминуемо по лош път. Та, не е само до пари, или желание.

76

Анонимен

преди 6 години

До *** Искам да ти задам един въпрос, обаче хубаво си помисли преди да ми отговориш.Парите ли те спират да имаш повече деца?

75

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКаква масква,какви 5 лева.Ако си български политик,а не чужда маша и подставено лице,детето ти трябва да е тук и тук да се труди.Иначе те държат на къса каишка.И Корни е русофил,колкато аз съм космонавт.Далаверзжии за трепанье.

74

Анонимен

преди 6 години

С други думи тече процес на ц иганизация и България си отива заради евро-атлантическата си ориентация

73

Циник

преди 6 години

Стига с тоя соц бе...тъ па на ри!Докато хората развиваха Мерцедес...Порше ...Ферари...Волво...Сааб...вие се обучавахте как се правят налъми, и ***!Разберете го - търсенето на запад на соццървули е ограничено...затова сте на този ред...компютър Правец не можа да спечели лютата битка с Епъл, и Майкрософт!Ерго майстори на цъ рвули не се търсят!

72

Анонимен

преди 6 години

Да им останат ро . м четата да са оправят с тях .

71

TOP SECRET

преди 6 години

Като се забранят Ромските Партиия в България примерно Евророма на Цветелин Кънчев може би ше тръгнат паричните потоци към Ромите

70

Анонимен

преди 6 години

Това за двете деца не е съвсем вярно, ама карай.

69

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 84(1) При Соца българина си построи и апартамент и вила и отгледа поне по две деца. (2)При Бсп живеехме по добре от последните осем години. ..(1) вярно(2) "доброто" живеене при бсп, беше за сметка на надуването на "живота в аванс", плодовете от който балон още дълго ще бере тази страна. при т.н. цар, при триглавата ламя бяха приети всички з-ни, който дадоха властта на държава, в ръцете на лихварите. резултата го виждаме - 600 хил. семейства - пълен фалит!

68

Анонимен

преди 6 години

Какво за Боковата щерка, Боко да не би да хвали Русия?Щях да го обявя Тиквич за лицемер, ако плюеше Раша, пък щерка му беше в Москва :)

67

Анонимен

преди 6 години

Човече, в момента няма нужда да си строя вила. Ще си я купя. Има за по 20 000 лева в по-забити райони, ако толкова искам, ще си взема. Това са ми около 10 заплати. Родителите ми знаеш ли колко връзки пускаха, че да има цимент, пясък и т.н. за нашата вила навремето. не ми се минава пак през това, ще си купя няготово.

66

Циник до 83

преди 6 години

В Лудвигсхафен живее "бивш сирийски бизнесмен" - разбирай имал тенекиджийница за изчукване на коли...с 4те си жени, и 28 деца...в 4 етажна къща - напълно безплатно!Видях с очите си бланките от социала - 30 000? нето на месец( без коледните) това по 12 месеца...безплатен транспорт...безплатна медицинска, и стоматологична помощ...предполагам, че тарамбуката прави 100 000? годишна - чиста печалба....и не ги държи в банка...а под сламеника!

65

Калеко Алеко

преди 6 години

Като гледам какво хленчене пада тук, май този форум се е превърнал в сборище за социално слаби .... Рублите от рушкото посолство май понамаляха или пък дотолква се обезцениха, че не стигат вече и за цигари, така че вместо да циврите тука, поне вървете да си съберете по някой фас, а и някое парче от пица може да изровите отнякъде ... Все пак трябва да оцелеете, докато чакате кУрнелка да дойде на власт ... !!!

64

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПропускаш боковата щерка,що ли?Артерио склерозис?

63

да

преди 6 години

500 000 от маалата били 2 млн.:))))иска ви се ама няма:))))тия НПО мечти..мечти ще си останат :)

62

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАко си направя мой ЦИК и открадна Арена Армеец-не мисли за избори.Костинброд е жив!

61

Анонимен

преди 6 години

Добре, че са демократите, та БСП да оправдае собствената си управленска импотентност и така 70 години вече.А на Корнито синът й е в САЩ и работи за шорошите... Явно не е зле.