140

Живия българин

преди 6 години

България има бъдеще!Сега виждаме единствено една демографска и икономическо-финансова криза,но всяко нещо си има край.Сегашното поколение сме доста слаби и жалки в сравнение с предците ни,които разбиха османците при Одрин ,удържаха англичаните при Дойран ,стъпкаха сърбите,да жалки сме.Но идва друго поколение,единствената ни надежда е те да не са ,като нас,а поне малко да приличат на великите ни прадци!

139

Анонимен

преди 6 години

Не отричам, че българите лъжем.

138

много лъжеш,

преди 6 години

като събратята си

137

Анонимен

преди 6 години

Да, защо?

136

165

преди 6 години

Ти българин ли си?

135

не праскай

преди 6 години

глупости , това ще е друга нация, с друга раса ,манталитет,език и култура.

134

Анонимен

преди 6 години

Не виждам за какво сте се закахърили. И без това от хората дали името България сега няма останали. Няма ги има тях нито тях нито религията им. Какво от това, че след 20-50-100 години българите ще са по-тъмнички. Те пак ще са горди българи.

133

Май

преди 6 години

и ,,колегата,, го изтриха)

132

До (до до 159)

преди 6 години

имаше в класовете и мулатчета, но почти всички с майки българки и бащи шведи.Усилено се пропагандира Ромската култура, създава се нова нация, децата споделят ,че не се чувстват българи и не чувстват такива.Тези училишща силно се подкрепят от държавата, както и целият им етнос.Има една организация -Амалипе. тя хвърля луди пари.Самата държава също хвърля луди пари за фаворизиране на този етнос.Върви се към подмяна на нацията, с бързи крачки.

131

до 159

преди 6 години

Не взимаш впредвид ,че по структура , българите са силно застарели, ако посетиш шведска махала в града , или село в която и да е на част на страната, ще се видиш, чеШведите са 90 процента млади хора, а при българите е обратно. Тъй че нарастването имще се мултиплицира следващите 20 години. Някъде толко и давам на България.

130

Написах тук пост,

преди 6 години

но го изтриха, в него разказвах ,как в селата от Северозапада 99% са Шведи учениците.Наблюденията ми са от учителската ми практика. Изказах и мнение , че България след едно 20 години, ще бъде Шведска....Надявам се поне този пост да стигне до вас.

129

Анонимен

преди 6 години

na snimkata romska snaha 50 % BG dnk , s lape romche 80%+ BG dnk

128

Младши

преди 6 години

Затова,колкото по-големи стават ромските дългове към бюджета на България,толкова по-склонни да се превърнат в турци ще стават те. Днешната "социална" политика на БСП,насочена към "бедните" т.е. към ромите е камуфлажна политика за директна турцизация на България,препоръчана най-вероятно от Москва.

127

Младши

преди 6 години

Нека не забравяме,че 99% от ромите са вид прототурци които не могат да удържат и един ден натиска на турците срещу своята объркана идентичност. Ромите разбира се са повече склонни да стават турци отколкото Българи,понеже на нас дължат огромни суми пари за данъци,ток,вода и осигуровки,от плащането на които искат да се измъкнат с помощта на турците. Затова те охотно ще се интегрират в Турция но в България- НИКОГА!

126

Анонимен

преди 6 години

ГЛУПОСТИ!!!ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!

125

уви!

преди 6 години

Бъдещето на България ромите!----Не!!!На Турция!Когато българите станат малцинство, Тр вече ще овладяла лостовете на власта и държавните институции в Бг.Това няма да се случи скоро, но в рамките на 25-30 години ще е реален факт!Европейската част на Тр включваща и територията на Бг ще се превърне във "витрината" на Тр., тук ще живеят най-богатите и най-интелигентните и най -ерудираната част от турското население.Бъдещето на бай "***" и ромите - в Диарбекир при кюрдите.

124

Е

преди 6 години

Ромите са много повече. В нашият град особено през лятото е пълно, всяка трета кола с чужда регистрация и вътре чернокожи хора, е има и много бели. В края на август всеки си хваща пътя за чужбина и става пусто.

123

Исти

преди 6 години

Държава без Българи не е България- затова за нея не са важни Българските граждани,а Българите! Ако искате да има България- спрете незабавно да финансирате ромската раждаемост,въведете ежемесечни глоби за майките,родили повече от 4 деца и спрете детските надбавки на всички,които не са Българи родом! Ако не направите това,много скоро ще се убедите,че за нас не е важна Българската държава,а Българите! Без Българи няма Българска държава- затова се грижете първо за нас и после- за всички останали!

122

Анонимен

преди 6 години

До 148 от 144Въобще не позна - жена с доста години трудов стаж съм и въобще не ме мързи да работя ;) Пък егоист не знам дали съм всъщност. Да гледаш деца без достатъчно средства, време за тях и шанс да създадеш смислени хора, растящи в нормална среда и да го осъзнаваш не е егоизъм, а проява на здрав разум.

121

fripp

преди 6 години

с 12 млрд. дълг, ама с оценени за над 20 млрд.$ дма-та през 1988 г. според тогавашния доклад на ООН за развитието на страните по света.