20

Анонимен до 21

преди 6 години

Аз също не познавам човек който да е гласувал за ГЕРБ, но те печелят незнайно как, впрочем знаем.Със бъдещето на България.

19

Анонимен

преди 6 години

И още нещо,не си мислете че ромите раждат много повече и т.н.Напротив,тяхната раждаемост винаги е била една и съща през годините,но смъртноста им се увеличава-мрът като мухи от болести и то млади-казвам го щото имам наблюдения.Обаче ни сме си за таковане,щото нещем деца да не си разваляме"фигурата и бюста"ръйш ли.

18

Циник

преди 6 години

Мдааа....от вече над 73 години насам България рови дъното! 45 години светъл комунизъм ( трупаше милиарди заеми към Лондонски, и Парижки клубове) , произвеждаше плетени дамаджани, гумени гал*оши...и дървени налъми - без промяна в класическия дизаин! Сега - вече 28 години...другарЕто нароиха над 300 уж различни партии, и си поделиха България! Те са си добре - Гергов, ***, Стани-шеф....а вие маайте за жълти стотинки, че ромите са гладни...и се множат - трябва да ги чувате!

17

До Анонимен

преди 6 години

Ако гласуват за БСП и СиЕ ще стане още по-страшно. Тогава кУрнелка ще трябва да изпълнява обещанията дето ги даваше на гласоподавателите си роми, а за да им осигури екзистенцминимума, ща трябва да фалира още някоя и друга банка !

16

Манолски

преди 6 години

Важното е политическата върхушка да си яде суджуците и не ги е еня за демографската бомба, която залагат с безхаберното си управление след 50 години. Сития на гладния не вярва са казали старите хора

15

ох

преди 6 години

Защо ми изтрихте коментара?Защо постоянно цензурирате на хората мнението и мислите?Всеки знае, как казват на ромите, и какво като цензурирате?Не можете да спрете гнева, нали антибългарси гадове?

14

Анонимен

преди 6 години

Бъдещи Гербери.

13

поправка

преди 6 години

Те са бъдещето на ЕС. :D

12

Анонимен

преди 6 години

Ромите не могат и няма как да бъдат бъдещето на България, по простата причина, че те не са етнически българи. Бъдещото население на територията на Република България - да, много вероятно, но не и бъдещето на каузата "България". А и тази плоча със "застрашените роми" се изтърка вече. От какво или от кого са застрашени? Че не могат да си създават условия на живот ли, или от това, че го правят по недотам морални методи?

11

Европеец

преди 6 години

Нека уточним нещо: ромите не са български. Ромите са европейски.

10

Анонимен

преди 6 години

"позовавайки се на Берлинския институт за население и развитие."Аахххахх швабите си мислят, че етноса ще си стои в България. Оня в берлинското метро и цялата му тумба какви си мислите, че са? Ами "многолюдната българска фамилия" дето си направи бой с ножове с иракчаните в мюнхенското метро? От бъдещето са, ама на Германия. :D

9

Анонимен

преди 6 години

Как да не сме най бедни като управляващите крадът и със *** си , и няма кой да им каже нищо .

8

Анонимен

преди 6 години

ЕС даде много права на ромите а българите са подложени на геноцид.

7

Анонимен

преди 6 години

"Доколко добре или зле ще бъде интегрирано това малцинство, може да е много важно за бъдещето на България."Немските мъдреци, дето са правели изследването най-добре да направят ново, в което да изчислят с колко Германия трябва да си вдигне размера на социала, за да поеме "бъдещето" на България, когато им дойде на гости (и забрави да си тръгне).

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГЕРБ и турски патриоти управляват сега и са виновни.

5

Анонимен

преди 6 години

Абе ***,що веднъж завинаги не разберете че България върви към дъното не от вчера,а сигурно от половин век поне.Престанете с това герб,бсп,дпс и други крадци-всички са виновни за това положение,затова загиваме.Докато има крави и телета като нас,ще има и касапи.

4

Анонимен

преди 6 години

Излизане от ЕС е спасението за България. България беше по-добре преди да влезе в ЕС.

3

Анонимен

преди 6 години

малката индия в европа.

2

Анонимен

преди 6 години

как стигнахме дотук?

1

Анонимен

преди 6 години

Е най-после ви го казаха толкова ясно че чак и *** които гласувате за ГЕРБ и Опитомените патриоти да го разберете...