60

:)

преди 6 години

ромите са бъдещето на Германия, а не на Българияразбира се зависи от това как ще си я поделят с арабите и афганистанците..България ще я има.. Германия - не !!!

59

Анонимен

преди 6 години

Както доказват някои доста по-напреднали държави, въпросът не е в количеството, а в качеството, ама това родните патрЕоти трудно го проумяват. И в Африка се плодят като кучета, ама какво от това. Отделно, че ромската раждаемост е проблем вече почти 60 години.

58

Циник до 67

преди 6 години

*** са анонимни партийноангажирани мижитурки като теб!Аз подписвам постовете си ( поне )Живял си....и явно нищо не си разбрал!Кажи му - съдба!Теле се родил...вол умрял!Разликата е само символична!

57

Анонимен

преди 6 години

Ами, спечелете едни избори и ще сте вие на власт. Само дето електоратът ви отмира естествено с всяка изминала година, а млади хора не желаят да ви избират, защо ли.

56

Анонимен

преди 6 години

С такива родолюбиви политици-толкова.ВЪъншният ни министър Никито Младенов е приел исляма в Ирак и е станал шиит,гърмят медиите.Бившата външна и сега посланик в Туркия жени щерките за мюсли и такива ще бъдат внуците и.За Ицко стоичков да не говорим-светли примери.Корни и Боци отглеждат дечурлигата в САЩ...

55

...

преди 6 години

Епа лошото тука е, че 80% от написаното е вярно! Поне по документи! Инак баща ми и маика ми вече пенсионери, никога не е вземал заплата повече от 470лв. Така, че тия 4300евро годишно мисля са мало преувеличени! Инак това, че бизнеса бил тръгнал, може и да е вярно, но това е само в една малка част от страната! По-малките градчета, а и някой областни такива, отдавна са загубена кауза! КОлкото до безработицата процента е много по-голям от написания, просто повечето безработни не са регистрирани!

54

Анонимен

преди 6 години

По турско и народът не е бил вкарван в лагери за разказан виц, това комунистите го въведоха.

53

Анонимен

преди 6 години

При Жан наистина доста народ ровеше в кофите за смет, защото доларът стана 3000 лева.

52

Анонимен

преди 6 години

Писателят на статията е много неадекватен.Проблемът на ромите е ,че имат много деца.Като почнат да имат по 1-2 деца при тва заможните нещата ще им потръгнат.А мантрата как нямало хора е смехотворна.В тия банановите републики като на едно островче са по 40-50 милиона и лежат по улиците просто защото няма място та какво?Цъфнали та вързали?

51

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че отвън дърпат конците. Иначе, ако не ги дърпаха, само с писане по форумите щяхме да си движим всичко сами и да просперираме.

50

Гунчо

преди 6 години

До АнонименДо 54 Деца се правят когато имаш средства да ги отгледаш, възпиташ и изучиш за да станат пълноценни членове на обществото а не ***...

49

Анонимен

преди 6 години

Близо една четвърт от населението между 25 и 64 принадлежи на този "тих" резерв...тихият резерв го убиха банките! докато лихварите не си признаят грешките и не поемат имагинерните "загуби" за несбъднати очаквания, отписвайки тези очаквания - тихият резерв ще расте!в дъното на срива на българия и българите стои предимно банковата система, не толкова политиците, а бамковата система! тя изсмуква жизнените сокове на нацията и убива бъдещето и!отписвай и забравяй!

48

Анонимен

преди 6 години

Тези са 2 милиона с 5 телка,10 деца и всички обезщетения полагащи им се от държавата.Добре, а кой им дава тези телкове? Докторите. А какви са докторите? Мен за 40 години лекар ром не ме е лекувал.Значи, българи дават на роми телкове срещу рушвет, ама иначе ромът е виновен?

47

Анонимен

преди 6 години

Хубаво ги редят, но пропускат да кажат най-важното, че отвън дърпат конците. От статията заблуденият човек би помислил, че България сама си взема решенията и сама си е виновна, но всички знаем за посланиците на разни държави как се намесват, нали... Освен това историческата съдба на България винаги е била да стои първа на пътя на диваците и варварите от югоизток, които винаги са работили проттив България. Бог да благослови България!

46

Анонимен

преди 6 години

Голем зор да ритнете менчето, сакън да не угасне жарта...На мен ромите не ми пречат, пречи ми усилието да ме вкарвате от един кафез в друг..и кой от кой все по-луксозни..

45

Циник до 55

преди 6 години

Чети и с 2те очи...и мисли , и с двете половини на мозъчето закърняло!!!!Лъжа ли е което съм написал?Казах вече - от 44 насам - ни унищожават все едни и същи!Или от Позасрано 20 не са те научили да мислиш.. а само да вярваш?В обявената със закон престъпна партия?Кое е ***?

44

демократ

преди 6 години

това са долни партенки и руска пропаганда! Българинът живее много по-добре. И какво, като останем 6 или пък дори 5 млн?! Важното е, че сме свободни, а САЩ ни пазят безплатно с четирите си военни бази от руския агресор. Напред с обединена и демократична Европа. Да живее свободата, САЩ и демократичните ценности, обратните и малцинствата, исляма като цяло не са проблем.

43

Анонимен

преди 6 години

Баща ми,казваше така:Сине,ако искаш да продължиш нашата фамилия,трябва да направиш по един заместник на вас със жена ти,сиреч две деца,ако направиш трето и горница-това вече е прираст.

42

Циник

преди 6 години

Пожелавам ви от сърце *** да дойдат на власт! Тогава ще питате къде се*рат гладните....или ще се научите , като магарето на Настрадин ходжа - да живеете, без да ядете!!!

41

Анонимен

преди 6 години

М/у другото отговора е много ***,и го получих от моя пациентка-ромка която казва следното:какво сме ви виновни ние,че имаме по много деца,ми правете и вие бе,що не правите".И е права жената да знаете.