120

До 144

преди 6 години

Ти си един завършен егоист,вероятно те мързи и да работиш,да не говорим да отгледаш дете.Твоите баби и дядовци сигурно са отгледали по 5 деца ,обикновено в абсолютна мизерия и не са философствали като теб.За отгледаш дете трябва да носиш обич в душата си,а не пълна банкова сметка.Това е призвание,а не задължение.Не ти съчувствам,а те съжалявам.

119

Боко Тиквата

преди 6 години

Няма страшно, ще има матрял поне още два мандата да изкарам.

118

Анонимен

преди 6 години

Проблема не е,че са роми,проблема е,че трябва да се образоват и интегрират в обществото;да се образоват,да придобият професии и да се трудят,но при положение,че за българите не е лесно да си намерят работа,за необразованите роми е още по-трудно.

117

stoian79

преди 6 години

HORA NE SE HVASHTAITE NA STATIATA TOVA SA DRASKANICI NA DOLNI I JALKI KOMUNISTISTICHESKI KLEVETNICI.KLEVETI SRESHTU ''NAI-DOBROTO B.B. UPRAVLENIE'' DO SEGA.

116

Анонимен

преди 6 години

Еми кой ни е виновен ,че постоянно си избираме кофти управници (представителна извадка на бг. обществото всъщност) и, че не си правим деца?!Никой! Ей ме на аз съм на 35 и нямам дете (и едва ли ще имам). Повечето ми приятели и те така. Трудно е в Бг. да се гледат и деца, ако не си добре платен, амбициозен и нямаш собствен бизнес (или родители с такъв). Още по-трудно е да се откажеш от свободата си и да се заробиш с деца и семейство.

115

mne

преди 6 години

Като се абстрахираме от романите или както там трябва коректно да ги наричаме, във Финландия са такава сръб с компютрите, че се възхищават на моите компютърни умения. В България всичките ми колеги имаха моето ниво на компютърна грамотност /говоря за София/.

114

Анонимен

преди 6 години

Броят на работещите в България днес, е с 330 хиляди души по-малко, отколкото през 2008-*** година. Близо 40% от населението е заплашено от бедност и социално изключване, а България остава най-бедната страна в ЕС....А Бай *** Суджуков каза, че безработицата намаляла, а ний цъфтим кат гербери и просперираме....

113

Анонимен

преди 6 години

Нека да си гледат тях миналата седмица бях в Париж 95% са африканци много черни ..

112

Анонимен

преди 6 години

Ромите са неотделима част от българската нация. Те оформят в голяма степен и националният манталитет.

111

Директор професионал

преди 6 години

Работодателите търсят 11 застрахователи.Тази година имаме такава специалност, но учениците ще завършат след 4 години. Пита се:след 4 години тези застрахователни дружества ще съществуват ли и какво ще правят останалите подготвени 15 ученика?А ако след 4 години не им трябва кадри, за чия сметка ще са изхарчените пари?

110

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА сега-последно място с над 20 млрд.дълг

109

Анонимен

преди 6 години

То се видя това 27-о място, с 12 милиарда дълг...Румънците нямаха дългове, ама си утрепаха Чаушеску, поправиха си кривиците и виж ги сега.

108

чичо Гошо

преди 6 години

До Анонимен Маменце ти анонимно,спри да ръсиш простотии!Ти си едно платено соросоидче готово за пари и майка си да продаде!Ако си мислиш,че някой ти вярва или се мислиш за гуру на младите,много си се объркал!Децата ми са възпитани да обичат България а не някакви измислени "евроатлантическиценности"!

107

Анонимен

преди 6 години

"Когато през 2007 г. България се присъединява към ЕС, страната има най-ниския жизнен стандарт от всичките 27 страни"Когато 1989 г българите скачаха по площадите за тоалетна хартия и банани България беше 27мо място по жизнен стандарт в света, пред Унгария, Полша и Румъния, тогава САЩ бяха на 19 място. Днес САЩ са на 5то място, България в дъното заедно с африканските страни около 100тноте място.

106

Бял европеец

преди 6 години

Пълни глупости. Ромите отдавна са се интегрирали в българското общество и в известна степен дори го охарактеризират. Тук на запад за нас белите европейци няма разлика между българин и ром.

105

Анонимен

преди 6 години

Ако бъдещето на България са ромите (както гласи заглавието) - то аз не свързвам нито своето, нито бъдещето на децата ми с такава страна.

104

Анонимен

преди 6 години

Интересни наблюдения има Найден Шейтанов за връзката и характера на българи ските отношения, но модеррра ги трие и отрича авторитета на утвърден български философ и социолог.

103

extremist

преди 6 години

ДОБРЕ Е ИСТИНАТА(КАКВАТО Е ТАЗИ СТАТИЯ) ДА СЕ НАВИРА В ОЧИТЕ НА РАЗНИ ТИКВИ , ДРУГИ РАПОНИ И ДВУКРАКИ МЛЕКОПИТАЕЩИ

102

Анонимен

преди 6 години

Гордоста на суджука и бъдещето на Бъргария.

101

g

преди 6 години

Били между 5-10 процента, абе вие добре ли сте, те са сигурно вече около 15 -20 процента от населението, може и повече защото много българи ги водят че са тука но всъщност са в чужбина.