100

демократ докрай

преди 6 години

абе да ви кажа всичко това да русофилски лъжи! Българите стават повече и живеят по-добре. Не вярвайте на приказки - огледайте се, ние сме в рая - демокрация, свобода. Какво повече искате, отдавна сме ги задминали половината западни страни, та ние сме отличниците на Европа.Който е против е ясно, че е платен руски ***

99

Анонимен

преди 6 години

Не вярвайте на медиите вече има Еразмус можеш да премериш сили с германските студенти.. инженерите в ИТ сектора можеш да си смениш локацията за 5-6месеца ,това са глобални компании .. Сменял съм локацията и в Германия и Полша.. Така че българите вече можем да си преценим цената , не да ни заблуждават медии и статистистики.

98

до 118

преди 6 години

Ей, въшкар сплескан кой си ти бе? Коя си ти бе *** кьорава да ми казваш кое е хубави лошо? Барна ли те ще ти смачкам всеки кокал, лaйнoяд гнъсeн...

97

Анонимен

преди 6 години

Да това е бъдещето. Най вече поради това, че мнозинството българи са вече напълно ромлянизирани и не са способни да излъчат елит.

96

Анонимен

преди 6 години

В бъдеще ще има само роми останали в България, но за сметка на това ще са горди европейци

95

Анонимен

преди 6 години

Не се косете.. това не е баш така..Като са толкова недоволни от образованието защо продължават да идват инвеститори в ИТ сектора , телефонистите (да знаеш 2 езика немски английски да не лесно) , авточасти и електроника..

94

бла бла

преди 6 години

"... населението може да посрещне нуждите на пазара на труда. Компаниите, които искат да създават и изработват комплексни продукти, се нуждаят от опитни работници, като например мениджъри, инженери и компютърни специалисти...Образованието като ключов проблем..." - Проблем е на европейците нашето образование -над тяхното е, за тва ЮК излезе от ЕС, щото децата им не могат да се вредят в собствените им университети; Макрон сега идва заради социалния дъмпинг към франция; на олимпиадите обираме медал

93

Циник до 119

преди 6 години

Разбирам....в крайна сметка...първо да стане стабилен човек!Искам за него максимално доброто!Поживем...увидим....поздрави!

92

Тojo

преди 6 години

абе не вервайте, Баце ни управлява стабиуно, изперкалите комунисти и те се напичат да налапат кокала..положението е супер добро....по-добре не сме били ако ги питате нашите управляващи...въпорса е ще остане ли някои за управляване!?

91

Анонимен

преди 6 години

До *** до 113Благодаря ти ***, просто исках да ти кажа, че ако синът ти реши да стане шофьор на камион за смет, да не го спираш. Послушай ме, въпреки, че звучи откачено. Имай предвид, че син и баща е взривоопасна комбинация,ако се опитваш да му "подреждаш" крилата и да му даваш отговори на въпроси,които не е задал.Благодаря за разбирането.Радвай се на сина си, докато ти позволява....

90

ХМ

преди 6 години

За съжаление, имам повече от 10 познати, които имат месечни доходи от над 2000 лв, и все още нямат нито семейство, нито деца. Аз самият съм на 33, имам жена и 2 деца, да са живи и здрави. Демографският проблем в БГ не се дължи само на ниските доходи, просто сме се бъгнали от всичките кофти новини, с които ни заливат отвсякъде.Хора, осъзнайте се, бъдещето ви зависи единствено от вас.

89

до 65

преди 6 години

Естествено, че не ги дърпат. Тебе ако питаме турския и американския пocPaници са бели ангели. Но ти няма как да кажеш друго, защото и ти цуцаш от същото място, как да си стъпчеш хляба сам...

88

Циник до 113

преди 6 години

Блазе ти...аз май ще остана с един..Какво ще избере...донякъде зависи и от нас със съпругата ми! Възпитанието не е мит!Реалност е! Виждам го - сега разбирам усилията на родителите ми...лека им пръст!Да са ти живи, и здрави!7

87

Анонимен

преди 6 години

15 % са ромите в София, а в провинцията 70-80 %.

86

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникАко при соца си работил на струг с цифрово програмиране, а сега работиш на сергия за гумени *** що не вземеш да развиваш нещо .........я Мерцедес, я Тесла. Май само тесла (дърводелска) мажеш разви!

85

Анонимен

преди 6 години

До *** до 103 Сметка за обучение...бръшляновата лига. А къде ще учи избрал ли си или ще му позволиш на него да избере?***, синът ти не ти принадлежи...не е нужно цял живот да го закриляш, просто го обичай, нищо повече.Аз имам двама сина и понякога изпитвам тъга...и дори вина.

84

дедо Ташунко

преди 6 години

Римляните са около 15% от целокупното българско население в момента. Какво 5-10%? Иначе публикацията е актуална и вярна.

83

Циник до asdf

преди 6 години

Наивен може да е невръстният ми син...Когато иде реч за пълнолетни...правилната дума е тъ*пи!!!

82

+

преди 6 години

Кой не скача е червен! Соцът беше зле, но поне оцеляхме като нация, докато криворазбраната ни демокрация най-вероятно ще ни финализира. Ще остане само ЦИНИКЪТ от Германия да си пише сам по форумите :) :)

81

Анонимен

преди 6 години

Върнахме се 140 г. назад във времето в източна румелия.