82

Анонимен

преди 9 години

Може да му викаха Помиарие, вече ще му викат Просяково!

81

Анонимен

преди 9 години

Не знам дали знаете, но от толкова руски туристи на Поморие му викат Помиарие. Платените атакистки *** ако могат да запомнят и преборят склерозата и малоумито си, да предадат това на наелите ги.

80

реалист

преди 9 години

Нашият туризъм тръгна в напълно погрешна посока, на Слънчев Бряг имаше страхотен зелен парк, това го унищожиха....не се наблегна на поддържани къмпинзи със зеленина, бунгала и условия, всеки гледа да се наяде бързо и резултата и фалити скоро ще са налице......Лошото е, че освен Слънчев бряг са на път да съсипят всички що годе още останали читави места..

79

Анонимен

преди 9 години

В този ред на мисли ... защо Волен не почива на Черно море, ами все по тези лоши *** курорти ходи?

78

Анонимен

преди 9 години

Евала. Накрая един генетичен *** се сети да спомене и ***. Сигурно летува на Черно море с ваучъри от руското посолство. Така е. Когато лудите не се лекуват, те стават русофили.

77

Анонимен

преди 9 години

тъкмо да си свалят цените малко

76

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Идва глад!Голям ГЛАД!

75

Анонимен

преди 9 години

Сигурно всички членове на Атака, които нямат паркинсон и са завършили осми клас са трудоустроени като форумни руски ***. Нещо пирамема ли ви спряха или някой пиян руснак от посолството обърка опорните точки. А къде остана Сорос? Защо няма *** виновни за това, че руската бензиностанция фалира. Най-могъщата империя победена от един 80-годишен финансист. Или империята не е могъща или лъжите на форумните *** да опашати и бездарни.

74

Анонимен

преди 9 години

Освен руски *** се появиха и брокери на черноморски имоти :) Ако имаха как русофислката *** щеше да вкара и самолетоносач за повече убедителност. Изобщо ... такава човешка деградация другаде трудно може да се види. Фанатизъм, комунизъм и после защо България била е ЕС пък е зле. Над 50% от населението ѝ всеки ден работи против ЕС и налива вода в мелницата на една империалистическа държава от средновековно феодален тип. И после други виновни, виновна Европа и т.н.

73

Анонимен

преди 9 години

Читателите на днес.бг в голям процент са русофили, които всичко руско и неродно любят тачат и милеят, тъй че не са никаква извадка за мнението на нормалните българи, които обичат държавата си всместо някоя чужда такава.

72

Анонимен

преди 9 години

Когато имотите поевтиняха преди 3-4 г си купих жилище в Лозенец.Тихо и спокойно село.Оттогава си изкарвам по цяло лято там.За тези пари щях да плащам всяка година за 10-дневна почивка в Гърция, без да имам нещо свое.

71

Анонимен

преди 9 години

Интересен е и друг феномен. Целият български туризъм е ориентиран към пазар от непретенциозни пияници, които е ясно, че нищо не произвеждат и като им секне канала за получаване на заплати (по-скоро помощи или награди от феодали), не могат да ходят никъде. Не се търси качество. Не се търсят даже и големи печалби. Целият български черноморски туризъм вегетира на идеологически принцип и пране на пари на руската мафия. И колкото и форумни *** да се наемат няма да го оправят.

70

Ксеркс

преди 9 години

"Не може и Крим в Украйна, и руските туристи на Слънчев Бряг" - древна персийска поговорка.

69

Анонимен

преди 9 години

Другари мутрафони, престъпници и ченгета. Построихте на черноморието едно гето, в което само прасета се чувстват комфортно. В *** други не идват. Да бяхте мислили преди да бетонирате, преди да правите заменики за гори, парцели, плажове. Преди да грабите и да крадете. Но приятелите на Русия освен крадци и мафиоти други не могат да бъдат. Скоро в хотелчетата и тесните плажове ще си летувате само вие и форумната ***, която ви поддържа. Закономерен край на глупостта ви.

68

Анонимен

преди 9 години

Много интересен феномен. Същите, които целодневно плюят против гърците - били мързеливи,***,лъжели Европа и пр., под тази статия в стремежа си да оплюят достатъчно обосновано руснаците и русофилството, дават за позитивен пример същите тези гърци с тяхната висока бизнес култура:)

67

Анонимен

преди 9 години

българина разбира само от тоягата

66

Риторичен ?

преди 9 години

Ама защо все се надава вой, че намаляли точно руските туристи ?

65

Анонимен

преди 9 години

Ами то не съм чул русофил да има базов коефициент на интелигентност. Нямало да стъпят ако се въведяло еврото. Апогей на кретенията. Гърция и Испания сякаш изпаднаха като въведоха еврото. Чудете се какви глупости да говорите за да зомбирате общественото мнение. И мислите, че с глупостите си спускани под формата на лафчета за маса от руското посолство ще накарате реките да потекат обрато.

64

Анонимен

преди 9 години

ами ако са национално отговорни бизнесмени, нещо в което много се съмнявам, ама ако са такива, могат да напраявт "супер специални оферти" на етническите българи в Украйна, които са над 350 хиляди, така хем бессарабските българи ще дойдат да почиват у нас, хем на тях нема да им стоят празни стаите :)

63

руси

преди 9 години

ще идват защото им е евтино,като влезе еврото никой няма да стъпи.