62

Анонимен

преди 9 години

И още нещо. Понеже много обичат разни русофилски пачи да говорят за независимост.. Каква е тази държава, в която има цели руски квартали, че даже и половин руски градове. За каква незавимост става въпрос. Явно някои български граждани е добре да бъдат подканени да сменят гражданството си с това, за което блянуват фанатично и да се изселят. Колко мутри и бандити ще заминат така ...

61

Анонимен

преди 9 години

Значи сега е момента да изпратят проруските тролчета на черноморска почивка! Толкова безуспешна енергия хвърлят милите денонощно, а па им предстои и парада на червения площад! Възнаградете ги моля, така ще подкрепите и българските мутри дето се правят на бизнесмени!

60

Анонимен

преди 9 години

До протести бургасами защото на тоя протест бехте 200 човека, от които 100-ина бяха руснаци по всяка вероятност от руското посолство

59

Евстаси

преди 9 години

То повечето читатели на сайта са разпробити рубладжии,комунисти и Путинофили така че и резултатите в анкетата са напълно закономерни

58

По-слаб сезон

преди 9 години

Всяка година едно и също - все мърморят родните хотелиери, че им е слаб сезонът (по една или друга причина). Да сте ги чули някога да кажат "имахме силен сезон"!?!?

57

vse edno

преди 9 години

До протести бургас: протестиращия, като ви видях джиповете и лимузините, наглите физиономии и огромните търбуси, ми стана ясно защо НИКОГА няма да почивам във вашите хотели. и не само защото кой да е град в България е десет пъти по-малко пренаселен и презастроен

56

Анонимен

преди 9 години

България не е виновна, че руските туристи предпочитат да карат "отпуската" си в Донбас и Крим.

55

Анонимен

преди 9 години

Когато България се присъедини към санкциите срещу Русия,трябваше да поиска финансова компенсация за загубите,които ще претърпи.Вместо да си събуваме гащите пред Европа ,трябва да си търсим правата,защот сме равноправни с другите държави.Когато санкциите удариха техните производители,веднага домъкнаха млечни и месни продукти на нашия пазар на по-ниски цени и удариха нашите производители.Загубите ни са двойни ,от една страна губи туризма,а от друга земеделските ни производители,търговците и др.

54

Анонимен

преди 9 години

Добре, че се получи така за да излезе точната форма на социалистическия капитализъм граден от ДС агенти и мутри, съгласно който единствен пазар е руския и единствени клиенти са руснаците. Всичко друго е нежелано и не се работи за него. И е добре тези останки от миналото да фалират и да почне малко по малко да се нормализират нещата. Когато си зависим от една държава и тя рухне - отиваш си и ти. И за това са ви виновни само и единствено русофилските капиталисти. Да ви е честито!

53

Анонимен

преди 9 години

Кой ще ходи в тази клоака, при положение че условията в Гърция са доста по добри.

52

Анонимен

преди 9 години

На нашето море не отивам. Има къде по приятни и хубави места и то за по-малко пари. За свободната зона на плажа да не говорим. Само в България забиват чадъри до водата. Не, благодаря, като си давам парите искам да се чувствам добре.

51

Анонимен

преди 9 години

нашиО мутрокомунист едно си знае, едно си бае ..... он си сака руска газ и руски турист, он с нормлни хора немое да търгува

50

Анонимен

преди 9 години

Руските туристи ще заменим с проруски туристи... вместо да ходят на чак на Варадеро.

49

протести бургас

преди 9 години

защо нико не дава и не пише за протеста днес бургас на туризма против санкциите срещу Русия, а варненци защо спат. кой каквото си направи си е за него. докато дремят морските ни съграждани бб им иб...а май ата на бизнеса и на България. гарантирано от герб

48

Анонимен

преди 9 години

Ми нека пример да дадът нашите управници. Примерно г-н президента да иде на море в Китен, а не по ръкавите на беломорието.

47

Анонимен

преди 9 години

Пълнете черноморието с американци! Елементарно е ;)))

46

никифор

преди 9 години

Русофобията е болестно състояние. Моля лекувайте се. Не може при всяко споменаване на водка или матрьошка да почвате да ръсите обиди към Путин.

45

Венелин

преди 9 години

до 17Това за палатките ми хареса. Те общинарите от тези общини са стигнали до там, че в собствиния си имот да разпънеш палатка са забранили. Приели са общинска наредба и на основание на наредбата ще притичат да те глобят. Какво остава, да си на общинска земя - не 50 лева, ами и 500 сигурно ще искат!Затова и на палатки вече не ходят хората.

44

Анонимен

преди 9 години

За съжаление на нашето море ако бяха проблем по-изгодните оферти, с мед да го намажеш!!Не е за пренебрегване мърсотията, гадните вируси благодарение на нея, нискокачествената храна и алкохол, намръщения и недостатъчен персонал, чуждестранните пияни хуни, чалгата и чак след това идват парите!!!

43

!?!?!

преди 9 години

То изобщо "черноморие" има ли???Бетон, асфалт,шум, прах, смрад..... Да им кихна на бранша туристически! Съсипаха природата и превърнаха курортите в гета, пък сего рИвЪт. Така ще е, много точна е поговорката: "Лакомо дупе - кръв с*ре!" Прав е един от колегите-коментиращи - развъждайте кокошки в *** си постройки. Но и това няма да се получи, защото ЕС има изисквания за "щастливи кокошки". :))))На почивка - само в чужбина! Евтино, комфортно и най-важно - има природа все пак! ;)