122

Кандрева

преди 9 години

Как ще подкрепите бг. бизнеса като ходите в Турция. Как да започнеме ,като всички с пари бягат натам. За какво създаваме профилирани у-ща за туризъм като плюете отсега . Вие сте анти-българи или искате да вземете нещо наготово-вие сте мафиоти не ние .Морето си ни е хубаво

121

Препатил

преди 9 години

Години наред не бях ходил на нашето море. Миналата година бях на Ахтопол и по-кошмарна почивка не съм изкарвал! По заведенията и по магазинчетата самозабравили се *** ти скъсват нервите. От плажа и водата хванахме цялото семейство някакъв обрив. Плажа за нищо не става, обслужване - кошмарно. БГ море - не благодаря! Малко по-скъпо идва в Гърция или Испания, но почивките са незабравими!

120

д о145

преди 9 години

До КандреваНакъдрелова ,виждам как ти се накъдри долния мустак от злоба,забрави Мармарис ,има къде по хубави курорти,сега самолетните билети поевтиняха ,разсъждавай по глобално /знам че е трудно за местна перхидролена мутреса,или по зле -за местна възрастна лелка ,работеща в туроператорска фирма /:) но клиента винаги има право.Клиентът ви казва ясно ,че бг туризма е зле,бг курортите са зле , цялостния продукт и маркетинг е мегазле ,но трябва акъл за да го разбере човек

119

Анонимен

преди 9 години

До Кандреваако си спреш частушките и свалиш руското знаме може и да се отбия!

118

Кандрева

преди 9 години

142 - виждам те как си залетял към Мармарис-пърхаш и летиш даже-леко ще ти падне шлифера и паспорта. Туристи вече има -възрастни но туристи. Морето си ни е хубаво-вие ходете където си искате и си купувайте не българско-браво патриоти

117

Анонимен

преди 9 години

всичко което е зле за бг мутрите е добре за мен :)да вият на умряло ,не ми пука ,никаква почивка в Бг-гетото...

116

до 138

преди 9 години

До КандреваНакъдрелова -успокой се ,някое хотелче ли имаш :)))) че толкова се нервиш ,както виждаш скъпа мутресо -хотелиерке ходят хората -в Гърция ,турция ,Дубай,на някой остров ,на круиз,в Италия ,където си искат- свят широк ,хората с пари си ги харчат при възпитани и любезни домакини,а не при навъсени и злобни мутрафони и мутреси ....

115

Анонимен

преди 9 години

Снощи по Новините имаше репортаж от Бургас.В него Баровци протестират срещу наложените санкции на Европа срещу Русия.В автоколоната им нямаше кола под 20-30000 лв.То не бяха ML-ли,то не бяха Мерцедеси,то не бе чудо!Щели да загубят пари!Та искам да попитам-трябва ли България да загуби еврофондовете си,за да може бургаския баровец да си купи Мерцедес последен модел?Поне да бяха се качили на Опели та да ги ожали човек!

114

Кандрева

преди 9 години

Ходете си на Северно море тогава бе....ааа тука си е екстра-евтина пиячка,няма риби в морето да ме ухапят. Големи сте разбирачи-там няма пуржени мекици,бръза храна и църни мадами. Ето първите германи са пристигнали

113

Черногледът

преди 9 години

Хората няма какво да ядат, те в морето ходят!

112

Анонимен

преди 9 години

За мен от Приморско по-добро няма!За двама с дете на 3г.И откъм цени и откъм обслужване.И в Поморие-Стария град не е лошо.А за руснаците не сме виновни ние-просто Путин забрани на хората,работещи в силовите им структури да напускат страната.Иска да ги принуди да почиват в Крим,тва е истината.Щото в Крим вече украински турист,основната цаст от почиващите там няма да стъпи.Така че със санкции или без все тая,за наша радост руснаците ще изчезнат от Черноморието ни!Пък дано паднат и цените малко!

111

аз

преди 9 години

Колкото по-далеч от всичко руско - толкова по-добре.Освен това, като ги няма тях, за мен ще има повече място, а цените няма да са така издути...Мен ме устройва това, че нямало да има чужди туристи. Даже перфектно!

110

МРАВКА

преди 9 години

ПРИЧИНИТР ДА НЯМА ПОЧИВАЩИ СА ДВЕ.ПЪРВАТА Е ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО НЕ ИМ ДРЕМЕ ДАЛИ ЩЕ ИМА ПОЧИВАЩИ,ТЕ ГЛЕДАТ ДА ОГОДЯТ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ ОТ С.А.Щ. И Е.С. ДРУГАТА ПРИЧИНА БЪЛГАРИ ДА НЕ ХОДЯТ Е ОБИРДЖИСТВОТО ПО МОРЕТО.ДАИ ПАРИ ЗА ПАРКИНГ,ДАИ ПАРИ ЗА ЧАДТР И ШЕЗЛОНГ.АЗ ОТИВАМ НА ТУРЦИЯ ,ЗА 15 НОЩУВКИ НА БАЗА ОЛ,ИНКЛУЗИВ В 4 ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ ЗА 2 ДУШИ ЗА 1400ЛВ. И ЩЕ ИЗКАРАМ ЧУДЕСНО.ЗАЩО ДА ХОДЯ НА НАШЕТО МОРЕ ДА МЕ СКУБЯТ КАТО БАНАШКО БИБЕ?

109

Васо

преди 9 години

От много години вече пърженето на плажа с припкащи около мен курортисти дето ме засипват с пясък не е почивка. Нито пък храненето в хотелски ресторант от типа на заводска столова. Този вид туризъм е отживелица. Напомня им на братушките за една отминала епоха. Това е една от причините да са основния контингент. Това е почивка, колкото е гурме с консерва копърка. Самата снимка отвратщава.Винаги сме 50г след първите.

108

Турист

преди 9 години

В България не е по евтино от в Гърция,а в сравнение с Турция,тук е скъпо.Миналата година почивахме в Турция.Тази година се очертава пак там да си бичим алл инклузива.

107

Анонимен

преди 9 години

В големите туристически дестинации курортните селища са категоризирани. Има такива за семеен отдих (където е тихо и спокойно), за младежи (където всички са част от шума и лудницата), за пенсионери, за гей-туристи, дори за инвалиди. И когато някой иска да си даде парите той избира къде да отседне по категорията. И знае, че ще получи качеството според нея. В България всичко е смесено. Лошото е, че и селящината е навсякъде. А сериозен инвеститор е враг номер едно на сектора в България.

106

П.Петров

преди 9 години

За съжаление мутро-олигарсите, които бетонираха курортите ни, няма да ви прочетат коментарите.От българите, който може да си позволи почивка отива в Гърция и Турция, а западноевропейците имат още по-голям избор. Работата става алчна и *** мутра туристи сънува. Съвсем скоро и персонал няма да имат, камоли туристи. Така е то!

105

Анонимен

преди 9 години

По-точното заглавие е: Българите са доволни, че мутрите евентуално ще пострадат!

104

от кадър

преди 9 години

:) понеже много от коментарите обясняват как обслужването било зле ,зле е ,защото -за 12-14 часови смени ,със заплати от по 400 -500 лв/квартирата и храната са за твоя сметка ,работещий робе/ - качествен персонал не се лови ,нито се задържа .Моля който знае 1-2 чужди езика и може да работи 5 месеца нон стоп ,вкл.нощни смени ,и няма против да се гаврят с него *** мутри -да заповяда да работи на черномоерието.Тогава обслужването може да се подобри...

103

Анонимен

преди 9 години

Схемата на туризма по Черно море е изключително порочна, да не кажа - кървава. Главната цел беше бързо изпиране на пари и легализиране на порочни активи. И недопускане на "случаен" капитал (неблагословен от руската мафия). Резултатът го виждате добре. А мутрите ако искат и протест с бентлитата да направят по жълтите павета. Първо да се научат що е то хотелиерство и как се прави. Да, така няма да идват повече идеологически инжекции от изток. Но нищо нормално от там не е идвало.