102

Анонимен

преди 9 години

продаваме на руснаците и сянката на чадъра.....

101

до 54

преди 9 години

До Анонименте си имат Маями и цяла Калифорния ,да не говори мза супер курорти из ця лсвят та точно на нашто черноморие ще цъфнат ,то аз като бълагри нне ходя там ,той американци искал да почиват на черно море ..:)))

100

Bulgatani

преди 9 години

До Анонимен. 116Е, този филм само от мутрите и само за ***, нищо друго! Виж, ако ви харесва....

99

Анонимен

преди 9 години

Българина е алчен и мързелив. С малко труд големи надценки и тарикатлък пари не се правят.Научете се от турските си колеги на уважение и много труд.Парите не миришат независимо дали ги е дал богат руснак или беден българин.Па като не вземате от дума сами ще се топите в замърсеното с помия море.

98

Анонимен

преди 9 години

Отидете в който искате черноморски град. И се опитайте да видите с какво се отличава той. После отидете в друг. Ще установите, че в който и да отидете виждате една и съща сцена. Мутри с мутреси, битпазари, набързо строени хотели, някои от които са против законите на физиката. Английски се говори зле, много зле. Морето е мръсно. Работещи в хотели и заведения по стара агро-селска традиция обсъждат клиентите си ... Щастливи са тези клиенти, които не знаят български.

97

Bulgatani

преди 9 години

Ако не искате руски- ОК, няма проблеми! Сбогом, България! Целият свят е много голям за всички, нали?

96

Русе

преди 9 години

Аз съм на олинклузив в Албена.Не е презастроено,няма нови хотели между хотелите,хубаво хранят.Дано да намалят цените заради отлива на руснаците!

95

честит

преди 9 години

Мутрите разчитат основно на Руснаци. Русите винаги са харесвали България и Черноморието, освен това те не са и много претенциозни. Затова сега е този РЕВ. Защото Компира, Крушата и Гочу Колбасарски знаят, че българите се научиха на Турция и Гърция, а тези с по-високи доходи и още по далече. Вижте какво става с мненията 100+ мнения и всеки казва - Който е ходил навън няма да се върне на български хотел. Ми тва е истината ,

94

Анонимен

преди 9 години

Гледате епизод от многосерийния филм "Мутрите също плачат". В него се разказва как българската организирана престъпност бетонирала морето се захранва с руски пари, които генерират гигантска корупция, настройват България против Европа и буквало убиват бъдещето на поколения българи. Приятно гледане!

93

Анонимен

преди 9 години

Миналото лято бях на нашето черноморе, преди това бях 4-5 пъти в Турция. Еми излезе ми 2 пъти по-скъпо, навсякъде презастроено, вмирисано и мръсно. И като бонус чалга.

92

Анонимен

преди 9 години

Отдавна се знаеше, че Бетономорието ще загине основно поради презастрояването, мутри-*** си направиха хотели като и представа си нямат как се прави качествен туризъм. Наемаха *** без език и опит, храната - помия, ценити на плажа световни и заустване!! Англичани-***, наркомани, ***, *** продаващи царевица и крадци. Елате и се веселете. Койтохе отишъл в Гърция повече у нас не почива.

91

Пешко

преди 9 години

Продължават опитите да се насади виждането, че България и българското правителство са виновни за спадането на стандарта на живот в Русия и отговорността за това, че Путин е спрял държавните пари за почивки да речем, е на българите и българското правителство. Това е крайно жалка пропаганда, която прави лоша услуга на пропагандиращите я - мислят че са много, а то били предимно кутевски ***. Личи си всяка неделя пред президенството.

90

Анонимен

преди 9 години

Само да ви кажа,че за читав хотел в Турция до 31 август вече няма места.И някой родолюбец дето е запознат с турските курорти нека ми даде алтернативен български,с удоволствие ще ида.

89

Анонимен

преди 9 години

*** и туризъм! Българско море ли?! ***, алчи ***, няма да стъпя повече там

88

Анонимен

преди 9 години

Черноморският туризъм в България е изключително мафиотизиран. И разчита на неквалифициран и почти робски труд. Т.е. там български работници работят за мизерни надници. Заплата от 400 лева на месец без трудов договор как ви звучи? И всичко това в името на пране на пари и докарване на руски крепостни селяни, които и в обор да им постелиш и там ще легнат. Пита се има ли качество и име българския туризъм, създава ли добавена стойност или само пере и изнася пари?

87

Пян_Гъ

преди 9 години

Преди двадесет и кусур години КОМУНИСТИТЕ раздадоха парите на себеподобните си - на прости хора, престъпници, наркомани, откачалки и т.н. Не само туризмът е в ръцете на некадърници, а и почти целият бизнес - само се огледайте. Ще трябва да минат поне 200-300 триста години, за да излъчим свестни предприемачи и да имаме вековни фирми с богата история. Лошото е, че НИЕ няма да сме живи... Ама така е при комунизма. Иначе щяха да си го задържат на Запад...

86

с.Войняговци

преди 9 години

Ходете в Гърция и Турция,колонизирайте и не се връщайте.Така България ще е поне на 2-ве морета.Защо се връщате в задръстената от селяни и прашна София?

85

Анонимен

преди 9 години

Надникнете и в градоустройствените планове на общините по морето. Да видите какво значи корупция. Корупция на всякакво ниво - кмет, главен архитект, общински съветници, полиция, контролни органи. Всичко това в името на прането на руски пари и привличане на руски туристи. Резерватите са в погром, крайбрежната ивица и е трайно залайнена. И имате наглостта да искате това да продължава??? Фалирайте и ***!

84

Анонимен

преди 9 години

Само извадете списъка на политици и "светски" личности, и банки притежаващи хотели на морето и оплетени в мрежи на руски капитали и ще видите колко "европейска" е България. Руски агенти до руски агенти. И после защо нещата не вървели. И защо по форумите едни безделници по цял ден се опитват да убеждават, че без Русия България не може да съществува. Прането на руски пари свърши драги придворни руски слуги и крепостни селяни. За доброто на всики ни.

83

Пян Гъ

преди 9 години

Тук има ***, които свързават отлива на руски туристи с политически партии и особено с ГЕРБ. Дотам ли опряхте ве-е-е? Това ли са опорните ви точки? Ми да, пролетта е студена заради ГЕРБ, вали много заради ГЕРБ, убитото дете в куфара е заради ГЕРБ. Виж, ако беше Орешарски, къде-къде по-добре щеше да бъде... Смешници. Това са големи геополитически игри, за които нямаме думата, анадънмо? Или Бойко е отговорен за МВФ, банковите корпорации, военнопромишления сектор и т.н.