142

Анонимен

преди 9 години

До ккБраво! Брависсимо... голям поет!Поздрави от Петербург

141

Шаран -БГ

преди 9 години

Чета коментариите много от казаното за нашето море е вярно ! Колко пречиствателни станции има в крайморските ни селища! Преди да се построи каквото и да е първо трябва ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ. А корумпираните чиновници слагат парите на джоб, дават разрешителни за строежи и бягат на почивка в Гърция или Турция!!!На теб българино който получаваш заплата веднъж на три месеца среден пръст!!

140

citizen

преди 9 години

Сигурен съм, че ако се направи допитване 90% от публиката на днес.бе.ге за последно са ходили на море през 86-та година. Иначе са много компетентни.

139

Анонимен

преди 9 години

Нали откраднаха Крим -да си ходят там ***! Българският турист не е драг, няма евро. Заслужават никой да не стъпи там, подхождат снизходително към почиващият българин морските бизнесмени. Нашенците към Гърция и Турция всяка година се увеличават, там ни посрещат като свои, защото хората знаят, че всяка единица турист е важен, пък бил и той не чак толкова заможен.

138

обичам Черно море

преди 9 години

Обслужването е лошо - това отблъсква туристите и наши и чужди, хотелите като база са на много високо ниво. Ганьовския манталитет ,алчноста и простотията развалят всичко., и не са виновни обслужващите,а собствениците-само те могат да променят нещата ,ако искат разбира се.

137

Анонимен

преди 9 години

Не ги щем пияните мужици и тетки! Да си ходят в Крим! Нали са си самодостатъчни! Ние ще се справим много по-добре без тях! Нищо добро не сме видели от тях! Никой не е видял нищо добро от Русия и русняците!

136

Геро

преди 9 години

Най добре е Българските морски комплекси да се раздадат на гетата. На всеки *** по апартамент. Хем Европата ще ни похвали за социалното политика, рускините и полякините ще бъдат У важавани подобаващо,музиката ще свири денонощно,щесе освободи градска собственост за нови строежи,хонорарите ще са осигурени и на държавата ще и олекне.

135

Анонимен

преди 9 години

Като теглим чертата какво излиза?1. Т.н. бизнесмени, дето оня ден обикаляха Бургас с джипки и руски байраци ще го духат2. Хотелиерите и ресторантьорите стил "Балкантурист" да продължават да слушат Кобзон и да чакат някой заблуден казак да им влезе в заведението.3. Гореизброените на следващите избори да гласуват пак за Атака и БСП и да чакат да ги Упраиът :)

134

муспи

преди 9 години

До всички нещастници в този форум, че и усвоили и новобългарски. Това е преход към преминаването на морето към турция, - цялото, до Балчик, нататък турците го подаряват на Румъния.

133

пацо

преди 9 години

обслужване никакво, няма заведение, няма хотел, всички са криви. Няма инфраструктура, канали се леят по улицата и в морето, тротоари няма, улиците като в Камбоджа, за вело алеи даже не говориме. Почти от всякъде виждаш съседния хотел, все едно си в Лозенец-София. По улиците предимно местни комплексари, напомпани, гледат лошо и са най-гоуемите. По неприятна обстановка няма, казваш добро утро гледат те като извънземно. Ако не се разболееш ще изядеш бой някъде. Ай ся да ви видиме селяци морски.

132

Цветанка

преди 9 години

Мърсотията,скъпотията,скуката и примитивно обзаведени"хотели">да не споменаваме и такситата по морските ни"курорти" ще накарат и дяволите от Ада да заобикалят тази част на света....

131

Море ли?

преди 9 години

До КандреваЛелко, на нас това, което беше море, а вече е бетон, не ни харесв. Затова ходим на други места, където наистина има море - Турция, Гърция, Испания, Кипър...На тебе като ти харесват този гьол и тези камънаци, които направихте - стой си там и им се радвай. С празните хотели, ресторанти и джобове!Като ви дойде акълът (ако изобщо ви дойде, селяни прости), като съборите бетонните чудовища и направите човешки, красиви и спокойни комплекси, може и да се върнем.До тогава - без нас!

130

ицо

преди 9 години

Типично по български,събудил се *** и вика:От днеска трябва да съм милионер.***,та ***......Банско беше едно пропаднало село дето и да говорят не знаеха,не че сега знаят,ама иначе чай 2,50 ,айран 8 лв.,супа 5лв. еееееееееее ай сектир дето му се вика,да не говорим какво обслужване ви чака.

129

някой

преди 9 години

Хем ме е яд, хем се радвам. Радвам се, че "бизнесмените" вият на умряло, защото заради собствената си некадърност и алчност в скоро време ще фалират до един и ще остане място наистина за добрите бизнесмени. Яд ме е, че заради същата тази алчност държавата пропуска милиарди от туризма, които наистина са нужни на страната ни. Миналата година ходих на море в Гърция и не очаквах нищо особено, хората казват надути били гърците, скъпо било... Беше ми най-спокойната почивка на море в живота.

128

ицо

преди 9 години

Какви руснаци какви 5 лева бе?До като не се научат нашите бизнесмени по родните курорти(баби с табелки на улицата-квартири под наем,разни мазни созополски лентяй,приморски тарикатчета,кръчмарчета със селски физиономии и номерца как точно се прави бизнес с туристи ей така ще си реват че ги няма братушките,то само те останаха дето да търпят тая помия.То това не е само по морето-погледнете и зимните курорти.Банско кана айран 8лв.Вие наред ли сте бе?Нямало хора после,ми как да има....

127

Анонимен

преди 9 години

обичам нудисти и обожавам моно кини

126

bg zahar

преди 9 години

bg moreto - vse po-dalech ot bulgarite?bulgarite - vse po-blizo do Russia i ruskite hora na bg moreto.ah, tesi bg sankcii kam Russia! :)

125

Анонимен

преди 9 години

До КандреваVyarno e, 4e moreto ni e hubavo, no obslujvaneto i infrastrukturata sa na nisko nivo. Higienata, estetikata i kulturata su6to sa pod nivoto na evropeiskite standarti.

124

Анонимен

преди 9 години

До АнонименAKO CIAL GIVOT CHAKASH ZA EVROFONDOVE.MISLIA CHE PO DOBRE SHTE SE REALIZIRASH VAV ANGLIA NA FIPSOKARTONA NA IAGODITE ILI NA PRESNIA LUK.PARVO SE POZAINTERESUVAI KAKVA NI E GODISHNATA CHLENSKA VNOSKA ZA TVOITO EVROSAIUZCHE.EDNA SHESNAISTNA OT VNOSKATA NI IA VRASHTAT KATO NIAKAKVI FONDOVE.

123

Анонимен

преди 9 години

Има страница във фейсбук"Спомени от народната република".Погледнете да видите курортите ни,приказка е.......а сега,джунгла от бетон!