Снимка: Булфото
fallback

Разследването срещу Красимир Маринов – Големия Маргин, за ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици е възобновено, съобщи БТА.

Върховният касационен съд уважи искането на държавното обвинение за възобновяването, след като в началото на годината Софийската градска прокуратура прекрати разследването.

От прокуратурата съобщиха, че има нови доказателства, които не могат да бъдат оповестени, защото са секретни.

Запознати твърдят, че повод за предприетата от прокуратурата стъпка са показанията на анонимен свидетел.

Oще по темата

На 12 януари стана ясно, че прокурорът Чавдар Ангелов е прекратил наказателното производство срещу Големия Маргин за ръководене на наркогрупа. Заради това, че е подписал постановлението без знанието на останалите разследващи в екипа, Ангелов бе върнат на работа в Софийската районна прокуратура.

Междувременно в съда вече е обвинителен акт срещу Стефан Бонев – Сако, и още 12 души. Именно те бяха сочени за подчинени на Маринов.

Затова и прокуратурата обвини Сако като ръководител на организирана престъпна група, създадена с цел да разпространява наркотични вещества в страната.

Обвинението твърди, че участници в престъпната група са Ивайло Стойнов, Милен Алексиев, Стефан Гевгелийски, Иво Дионисиев, Георги Гълъбов, Теодор Велков, Томи Томов, Анатолий Янакиев, Тихомир Георгиев, Александър Кукурин, Андрей Начев и Сокол Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

rumen gorski

преди 12 години

рекетьорите на две десетилетия трябва да знаят че доживотна присъда ги чака заедно със силистренските кривокраки.

28

Анонимен

преди 12 години

Маргинът според мен е слугинажа на Живковото обкръжение.Любовникът на Женито,която е дружка с някогашната първа дама и настоящ кандидат за президент.Това е мнението на един редови гражданин,който" няма "убеждението,че в медиите се тиражират само платени лъжи.

27

mariqn

преди 12 години

otnemayte im vsi4ko v polza na dirjavatada za da razberat 4e dirjavata ne moje da sviri po tqhnata *** ve4nite le6oqdi

fallback