Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ застана категорично зад столичния кмет Йорданка Фандъкова след упреците към нея заради ремонта на Графа, стана ясно от позиция на ПП ГЕРБ – София, изпратена до медиите.

Още по темата
"В София екипът на кмета Йорданка Фандъкова реализира едни от най-мащабните цялостни ремонти от десетилетия. Сред тях е и ремонтът на зоната на ул. "Граф Игнатиев". Всеки софиянец знае какво беше състоянието на улицата преди ремонта. Затова и искането на оставка, затова че се работи, от партиите „Демократична България“ и ДСБ, е обикновена политическа истерия, се чете в декларацията.

От управляващата партия отчитат, че е скандално да сипят обвинения за корупция, безотговорност и некадърно управление "представители на тези, които носят отговорност за най-големия погром в най-новата история на София".

"Точно тяхното управление беше станало синоним на продажби и приватизация на детските градини на София, на скандалните заменки на знакови имоти срещу панелни апартаменти“,  се посочва в позицията.

"Ето защо от ГЕРБ-София категорично не приемаме никакви поучения и съвети от хора, които са доказали своята арогантна управленска немощ. На колегите от „Демократична България“ препоръчваме преди да дават оценки за работата на столичния кмет и неговия екип, първо да се явят на избори, да спечелят мнозинство и тогава да дават или реализират управленски решения. За всички нас е ясно, че сегашната истерия е само част от предизборната им кампания. За тях цветът на паветата по ул. "Граф Игнатиев" няма значение", се чете още в позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase