77

ЕВАЛА НА ФАНДЪКОВА

преди 5 години

Един пример. Рудолф Джулиано е кмет на Ню Йорк два мандата от 1994 до 2001 г. Сложна личност, преживял упреци, възходи и сривове. През периода му на кмет се случват някои знаменателни неща. Престъпността в града спада с 42%. Кражбите на автомобили намаляват с около 60 на сто! Местните данъци и такси намаляват с 21%. Жизненият стандарт на нюйоркчани се повишава почти два пъти. От столица на престъпността Ню Йорк влиза в Топ 5 на най-безопасните за живеене градове в САЩ. Това са едрите щрихи. В подробностите влизат увеличението на инвестициите, мащабните проекти, откриването на работни места

76

Azz

преди 5 години

Колко добре звучи-спечелете си изборите и ще си крадете колкото искате...сега ние крадем!

75

Браво ГЕРБ!!!

преди 5 години

Естествено, че пак ще гласуваме за ГЕРБ и за Фандъкова! Не е имало по-добро управление и по-добър кмет. Само като си помисля, че ще дойдат крадците от БКП+ДПС и ми се по.връща...ГЕРБ са страхотни! Никога при *** не е имало такова мащабно строителство. Те само крадяха и опостушаваха всичко.ГЕРБ строят детски градини и училища (нови и всички се ремонтират), водопроводи, канализации, метро, спортни зали и площадки, релсови пътища, улици, пречиствателни станции, саниране, паркове и т.н.

74

Борисоф

преди 5 години

Данче, махни я тая черква, че загрозява плочките.

73

Ицо

преди 5 години

Гласувайте пак за гроб за да ни довършат тотално. Българите сме *** народ, колкото повече ни мачкат и се подиграват с нас, толкова повече навеждаме глави.

72

extremist

преди 5 години

МИСЛЕХ ЧЕ ФАНДАКОВА ЩЕ ПРОМЕНИ НЕЩО, А ТЯ СЕ ОКАЗА САМО ЕДИН ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩ ТИКВЕН ПАРАВАН ЗА КРАЖБИ

71

до ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

МОЖЕ ЛИ ДА ВЗЕМЕТЕ ВСИЧКИТЕ ПАРИ И ПОВЕЧЕ НИЩО ДА НЕ ПИПВАТЕ ИЗ СОФИЯ? НИЩИЧКО.

70

Хе Хе

преди 5 години

Проблемът е че след промотирането на новата визия на София със известни архитекти хората имаха големи очаквания, а бруталното изпълнение съчетано със стила селски външен басейн и ейшънт македонските плочки направо изкъртиха мрака. Мисля че е гротеска да се иска от хората да възстановяват стари къщи при тази нова визия. По добре старите сгради да се гътнат и да се направят нови в стил мутробарок.

69

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

София има колосален за българските стандарти бюджет.Официално се говори за 2 милиарда, но осведомени твърдят, че са поне двойно повече.За толкова пари през годините София трябваше да е стигнала и дори задминала поне столиците в източна Европа.Нищо подобно не стана !ГЕРБ крадат като за последно, а недоразумението Фандъкова служи за параван на грабежа и далаверите.Как няма да я защитават ГЕРБ тогава !?

68

Анонимен

преди 5 години

Е как няма да са зад нея? Това е част от партийната програма - кради, кради, кради, лъжи мажи... то се е видяло че тази партия ще изчезне като НДСВ, така че трябва да се краде като за последно. Вожда ще направи пак корпния номер с оставка и предсрочни избори, знае ли човек, пак 2 млн могат да глсуват за тях....

67

М, да ...

преди 5 години

До 66 АнонименПростаците от ГЕРБ са мазохисти! Не е ли ясно? С шамари и викове ли трябва да се разправяме с тях, т.с да се превърнем в садисти!? Тези от дума не разбират, това са ***! Софиянци са възмутени от строителството на герб, но свинете на ГЕРБ обяснява колко е добре в *** си!

66

Анонимен

преди 5 години

.Колкото повече ГЕРБ се пос..ират, толкова повече са хвалбите от троловете.

65

Бате Гойко Индиянец

преди 5 години

София изглежда ужасно. Много пъти съм си идвал в БГ със самолет и картинката е трагична. Между другото Бойко е кмет на София а Фандъкова е кукла на конци.

64

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоЩе отидат на протест срещу управляващите друг път. Диванната армия в България е силна пред клавиатурата.Докато на протест, спонсориран от управляващите, ще отидат - там плащат в брой и веднага.И все чакат някой да дойде и да ги оправи.....

63

Анонимен

преди 5 години

Българина все мрази но истината е че София в момента е една от най-добре излеждащите столици в Европа... Найстина ремонтите са си с балканско качество, но това не променя факта че града изглежда в пъти по-добре от преди 10-15 години... Сравнение не може да има, но българина първо мрази... Няма вече кучета, *** и мизерия...

62

Анонимен

преди 5 години

Погледнете само ГЕРБ какво направиха днес, вдигане на данъци .... за да увеличат помощите на търтеите ..... с 50%

61

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

"ремонти от десетилетия" - ама гербаджии, Борисов, недей така, нали вие сте на власт в София повече от 10 години. Защо не направихте ремонт по-рано? Можехте още през 2009, или 2008, ... То БСП не е било на власт в София май никога? И като не е правено, не значи, че трябва да се прави през пръсти и да се краде. То нали видяхме как се строи Тракия, санирането?

60

Анонимен

преди 5 години

Няма как да се строи качествено след като от сумата на договореното 30% минимум се разпределят между квадратните глави. Така ще е, народа ще плаща, някой ще се гуши, а ние през 3 г. ще гледаме ремонти. Погледнете магистралите кви хранилки са. През 3 год. се ремонтира една и съща отсечка...

59

Боян

преди 5 години

По-нагли не са ни управлявали

58

М, да ...

преди 5 години

До ЗозоЗа растеж/градеж е необходимо вдъхновение, а не възмущение! Поне според мен е така! Ъгловати /квадратно-правоъгърни/ глави на ГЕРБ, предизвикват у мен не гняв /дори/, а съжаление, подтиснатост, тъга - толкова природно са осакатени тези "строители" на днешна България!