Снимка: БГНЕС
fallback

С цел минимизация на рисковете в рамките на оперативния щаб е взето решение да се обяви понеделник за неработен ден, с изключение на органите на властта и за предприятията с непрекъсваем цикъл на работа, военнопромишления комплекс и градските служби.

Кметът на Москва Серей Собянин призова московчани максимално да се въздържат от пътувания в града и предупреди, че е възможно движението в някои квартали и по някои пътища да бъде прекъсвано.

Градските служби работят в режим на повишена готовност, добавя Собянин.

Губернаторът на Московска област Андрей Воробьов подписа заповед за въвеждане на антитерористични ограничения в цялото Подмосковие, както наричат региона. Със заповедта се забраняват всички масови мероприятия със срок до 1 юли - тържествени, спортни, физкултурни и театрални на открито, с изключение на изрично упоменати такива случаи. Както се посочва в заповедта - целта на тази заповед е да се намалят рисковете, както и да се защитят жизнено важните интереси на обществото и държавата.

Oще по темата
Преди това бе съобщено, че с една седмица се отменят всички балове за завършване на образователна степен в руските училища.

Още преди това Роскомнадзор напомни, че в районите, където се провежда антитерористична операция, може да бъде ограничена работата на интернет.

Въпреки че потребители съобщиха за проблеми в работата на съобщенията в Telegram, Роскомнадзор уверява, че на този етап работата на интернет не се ограничава.

Появяват се заявки, че медиите под контрола на Пригожин започват да бъдат ограничавани.

В столицата вече бяха отменени всички масови мероприятия. Националният антитерористичен комитет въведе режим на Антитерористична операция в Москва, Подмосковието и във Воронежка област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

155

Шоуто свърши

преди 11 месеца

Евгений Пригожин прие предложението на беларуския лидер Александър Лукашенко да спре движението на неговите бойци на територията на Русия. Това съобщиха от пресслужбата на Лукашенко. Отбелязва се, че преговорите между Лукашенко и Пригожин са се състояли в съгласие с руския президент Владимир Путин и са продължили през целия ден. Евгений Пригожин прие предложението на президента на Беларус Александър Лукашенко да спре движението на въоръжени лица от компанията Вагнер на територията на Русия.

154

Пирожкин

преди 11 месеца

Очаквайте ме в Гоце Делчев в Неделя в 18:30 бухахахаха

153

хахахахахахахха

преди 11 месеца

Цял ден ЕвроДжендерАтлантиците цвилят от кеф и сега ...мълчание. Втрори фронт се започва, Путин ще използва наличният ресурс и скоро Киев и ЕвроПапагалите ще горят. Кеффффф! Пригожин просто премести Вагнер там където искаха и ще лупка Окропитеците отЗадзе!

fallback