155

Шоуто свърши

преди 1 година

Евгений Пригожин прие предложението на беларуския лидер Александър Лукашенко да спре движението на неговите бойци на територията на Русия. Това съобщиха от пресслужбата на Лукашенко. Отбелязва се, че преговорите между Лукашенко и Пригожин са се състояли в съгласие с руския президент Владимир Путин и са продължили през целия ден. Евгений Пригожин прие предложението на президента на Беларус Александър Лукашенко да спре движението на въоръжени лица от компанията Вагнер на територията на Русия.

154

Пирожкин

преди 1 година

Очаквайте ме в Гоце Делчев в Неделя в 18:30 бухахахаха

153

хахахахахахахха

преди 1 година

Цял ден ЕвроДжендерАтлантиците цвилят от кеф и сега ...мълчание. Втрори фронт се започва, Путин ще използва наличният ресурс и скоро Киев и ЕвроПапагалите ще горят. Кеффффф! Пригожин просто премести Вагнер там където искаха и ще лупка Окропитеците отЗадзе!

152

Анонимен

преди 1 година

Вовата се е съгласил да изстреля посейдончетата и Пирожката се е кротнал. Сега военно положение, пълна мобилизация и скоро Червената армия в Берлин.

151

Анонимен

преди 1 година

Пригожин се връща обратно към Харков, Николаев и Кривой Рог.

150

Включете ТВ-те си

преди 1 година

В Москва се чуват изстрели тази вечер, а кулата Останкино гори.

149

Анонимен

преди 1 година

Вагнер приключи. Пригожин заминава за Беларус. Засега ще се крие там, но кат се сетиш как оперират руските служби, едва ли ще е живее много дълго.

148

Анонимен

преди 1 година

За всички окропитеци дето цял ден са се надявали режима да бъде свален, леко да ви осведомя - това представление което изиграха от Вагнер има няколко цели - 1.во да се прегрупират и да се върнат в Украйна от северната и част и така бандеровците ще се окажат между две фронтови линии, 2 ро стрес тест за да се видят приятелите и враговете на Русия - Кадриев каза че е за единство Ердоган ги подкрепя, Лукашенко беше последния когото чакаха останалите ще бъдат сготвени

147

Анонимен

преди 1 година

Без паника. Прогожин отива в Беларус - с няколкото милиарда взети от ЦРУ за смяна на режима :). Украинците ядат дървото по целия фронт, а НАТО е в ступор, затова че 6-те милиарда счетоводна грешка ги взе готвача :).

146

Хехе

преди 1 година

Когато погледнеш полуумната физиономия на рецидивист като Пригожин и подпухналото джудже с високите токчета,наречено президент,ти става ясно - Тази държава не е наред,ама никак!А новината, че ще ги сдобрява кукурузения чичо Лукчо от Беларус,съвсем затвърждава това убеждение!

145

Кремъл

преди 1 година

Заповядайте на чай!

144

Анонимен

преди 1 година

Пригожин даде назад. Явно му е обяснено, че ще бъде унищожен. Путин няма да му прости. Ще го смачка просто.Едно е Путин, друго е Пригожин. Ако Путин може да говори със САЩ, Франция, Германия или Турция и Китай, Пригожин няма подкрепа от никой. Просто ще бъде ликвидиран. И заслужава. Просто силно се надцени.

143

А бе

преди 1 година

И да го чакат и да не го дочакат,Русия доказа за пореден път,че е свършена държава с тези управници,генерали и готвачи

142

Фен на Ники Джъстис

преди 1 година

Подлостта, предателството и жестокостта са характерни черти на "широката руска душа". Блатная винаги се е управлявала по мафиотски начело с "авторитет". Пригожин беше бивш джебчия, доверен прислужник на Путин, създаде истинска армия от главорези, затворници и обесници, а сега ще вземе главата на боса си. Няма какво друго да се очаква от хора, които убиват ,а пари.

141

Анонимен

преди 1 година

Нещо счупиха сглобката,после Путин,Байдън и още някои ще трябва да я поправят,че да я сглобяват като коалиция помежду им.

140

Давай Za

преди 1 година

Руския преврат е като турския преврат, после гарантира минимум 2 мандата и реално без никаква опозиция

139

Анонимен

преди 1 година

Вече четвърти час стоя зад портите на Москва (заедно един милион доброволци) ама не виждаме войските на Пригожин да наближават. Май са затънали някъде по Волклоламското шосе. Ама ще чакаме до понеделник, нали е неработен ден

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Абе как пък тоя преврат няма нито една жертва?" ------------- защото театралните постановки рядко дават жертви.

137

Не е зле

преди 1 година

Това не трябваше ли да се случва във Вашингтон? Нали така лаехте тук? Що пак кльопна русия?

136

Анонимен

преди 1 година

Абе как пък тоя преврат няма нито една жертва?Уж превзет Ростов и Воронеж и изминати 350 км.Как става тая работа.Все трябваше да има поне една жертва.Това е най мирният преврат в човешката история.И защо така бързо приключи?