Снимка: БГНЕС
fallback

Руското министерство на отбраната регистрира атака с дронове срещу позициите на руските войски в Украйна с помощта на токсични вещества. Това заяви в събота началникът на войските за химическо и биозащита генерал Игор Кирилов.

Oще по темата

"На 21 април 2022 г. контейнер с ампули беше пуснат върху позицията на руските войски от безпилотен апарат. Планирано беше при унищожаването им да настъпи химическа реакция, която да предизвика експлозия и пожар с отделяне на токсични вещества, които не са включени в конвенционалните списъци", каза той, цитиран от БГНЕС.

По думите специална военна лаборатория извършва анализ на съдържанието на ампулите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

Киро жокера

преди 2 години

Лъжливи руски въшливи *** правят война объркват живота на цяла Европа а лъжат и се жалват постоянно за нещо най важното е да се знае че кръвожадните зверове руснаците започнаха тази война от злоба към демократичния свят защото те мразят всичко демократично от завист че цивилизования свят имат в пъти по добър живот от техния

101

Българопродажници ру

преди 2 години

Ама руските чуркосмеци окупират и грабят на чужда територия и се жалват как се опитват да ги избият ахахха.Ама вие друго ли очаквате мама ви проста.Смърт за всички руски *** в българия .Дано изживее същите мъки който изживяват украинците.

100

Нагли

преди 2 години

Много нагли руснаците!

fallback