102

Киро жокера

преди 2 години

Лъжливи руски въшливи *** правят война объркват живота на цяла Европа а лъжат и се жалват постоянно за нещо най важното е да се знае че кръвожадните зверове руснаците започнаха тази война от злоба към демократичния свят защото те мразят всичко демократично от завист че цивилизования свят имат в пъти по добър живот от техния

101

Българопродажници ру

преди 2 години

Ама руските чуркосмеци окупират и грабят на чужда територия и се жалват как се опитват да ги избият ахахха.Ама вие друго ли очаквате мама ви проста.Смърт за всички руски *** в българия .Дано изживее същите мъки който изживяват украинците.

100

Нагли

преди 2 години

Много нагли руснаците!

99

F-off

преди 2 години

Ха-ха-ха.....Рашистката пропаганда копае ново дъно ....

98

Преса

преди 2 години

А бе тия ги раздуват като на Партийно събрание в колхоза. Следват бурни ръкопляскания на мужиците и скандирания да живее Партията и Ура за Вожда.Дъртофелните куки от Кремъл карат с методи от 1930. А бе джанъм, днес всичко се вижда и знае. Век на информацията. Нищо че забранихте Faceboок, ,Instagram, Youtube i.... др. нема как да лъжете, това не е вашият колхоз. Не е забутаният Сибир, нито Камчатка. Аре бегайте у лево смешници жалки.

97

Кико

преди 2 години

Пак ги нападат Марсианци( по стъпките на Гитлера)!

96

Зелендрака

преди 2 години

Наконец получилi оружиi какой хотилi! Слава амерiканские брaтцi! Азов, Бандер к дело...опс Азов уже нет.

95

Анонимен

преди 2 години

Дроновете американски ли са?

94

правилно джендърче

преди 2 години

До SS: Значи Русия е в правото си да използва ядрено оръжие срещу САЩ защото е нападната!

93

Анонимен

преди 2 години

Украйна от 2014 година напада независимите държави Луганска народна република и Донецка народна република.

92

SS

преди 2 години

Според законите на войната когато си нападнат можеш да използваш всякакво оръжие за защита на нац.територия и суверинитет !

91

Анонимен

преди 2 години

До Гьорин...г..... Путинофиле, по твоята, путинофилска логика на русия принадлежи целия свят. Украйна била на русия, Полша, Чехия, България, Румъния, Литва, Латвия, Естония, Финландия също. От векове политиката на русия, или ссср, е да нападнат и завладеят някоя съседна страна под предлог, че там живеят руснаци и трябва да се освободят - и веднага следващата съседна страна става враг, и трябва да се освободят уж живеещите там руснаци и т.н...Да, ама този път ватняците, начело с *** ще супата

90

Анонимен

преди 2 години

Комунистите не спряха да говорят за някакви имагинерни фашисти. Мале само ако разберат, че комунизъм и фашизъм е на практика едно и също. Полуграмотници, няма как да знаят.

89

от село

преди 2 години

А бе ,да питам когато гръмна Чернобил ,защо си мълчахте руски спиртаджий ? Ампули ,ако има защо сега ги иследват ? Руснаците разрушиха хиляди домове ,десетки градове ,убиха стотици деца и мирни жители ,сега пък украинците ги тровели ....Те какво искат да ги посрещат с хляб и сол и водка на корем .Путин е луд и масов убиец на усойницата докато не и се размаже главате все ще хапе .

88

Анонимен

преди 2 години

Всичко е измислица н Запада. Само приумиците на злобното джудже са свята истина.

87

Гьорин...г

преди 2 години

Много ясно, кой ще използва химическо и атомно оръжие. Толкова време опити за облъчване. Кои си "поверваха"? И кои им повярваха. Само да попитам: Защо и е на Русия да използва тия оръжия на своя територия?

86

Щерев

преди 2 години

не стреляйте срещу руските войски с химически атаки.. те могат да бъдат донори за органи на хиляди европейци и американци

85

Анонимен

преди 2 години

Ако е истина е добра новина .Който ми влезе в държавата с оръжие ,през месомелачка ще го прекарам .Браво на украинците .

84

от село

преди 2 години

Не знам дали укаинците са използвали ампули ,но знам ,че руснаците са царе на новичоци ,казачоци и какви ли не отрови ,също като вещици .То и едни освободители ,бяха отровени някъде по морете ни от препиване на чист спирт ,а после им направиха паметник ,та като така нещо не вярвам .Путинците са голяма работа ,а после кой ми с ра в гащите като в Буча .

83

Руснаците лъжат!

преди 2 години

ПОДГОТВЯТ СВЕТА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СВОЯ ХИМИЧНА АТАКА ....КАТО В СИРИЯ...!