Снимка: Булфото, архив
fallback

Лекарите от "Пирогов" продължават да се борят за живота на вокалиста на групата Gravity Co. Явор Захариев. Той бе открит преди два дни окървавен и с множество травми на тавана на жилището си в столичния кв. "Лозенец".

Полицаите от столичното Четвърто РПУ са образували досъдебно производство за телесна повреда, но до момента следи от насилие върху певеца не са открити, съобщиха пред Dir.bg от Софийската районна прокуратура.

Oще по темата
Засега Захариев не разпитван, тъй като се намира в реанимацията на болницата. Лекарите се борят за живота му, като се въздържат от прогнози поради изключително тежкото му общо увредено състояние.

Фрактурата на носа и останалите травми по тялото му пък най-вероятно са следствие от падане. Освен външните наранявания, певецът имал и вътрешни увреждания, които не са свързани с инцидента. От известно време Захариев имал и сериозни бъбречни проблеми, твърди още Dir.bg.

В началото на м.г. вокалистът на "Gravity Co" сам призна пред медии, че 3 години е бил в комуна в Хърватия, където се е борил със своята наркотична зависимост. Затова и най-вероятната версия за случилото се с него сега е именно, че отново се е върнал към дрогата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 5 години

Къф е тоя наркоман и защо ме занимават с него?!

15

fo

преди 5 години

Това, че не сте чували за някого, показва само колко бедна е общата ви култура. Но ако ви питам за Фики и Милко, всички ги знаете. Явор е много тихо, добро и интелигентно момче, ако оставим настрана музикалните му изяви. Изкарва прехраната си като готвач. Загуби баща си твърде рано и може би това го тласна в грешната посока. Яворе, с теб сме! Обичаме те и те чакаме да се възстановиш! А на всички онези, които се изказват негативно, мога да кажа само че ви съжалявам. Толкова сте бедни духовно..

14

-10

преди 5 години

До NightbornА ти пък какъв си, че трябва да ти четем писанията. Слушай си Ивана и не ни се навирай в очите.

fallback